ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένας 24χρονος Έλληνας σχεδίασε το αυτοκίνητο του 2025!

ένας-24χρονος-έλληνας-σχεδίασε-το-αυτοκ-249003

Ο Γιώργος Χρονάκης από μικρό παιδί όταν τον ρωτούσες τι ήθελε να γίνει, απαντούσε σχεδιαστής αυτοκινήτων!

Σήμερα όχι μόνο ζει το όνειρο του αλλά συγκαταλέγεται πλέον και στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου!

Τι κι αν δεν υπήρχε αντίστοιχη Πανεπιστημιακή σχολή στην Ελλάδα. Τι κι αν υπήρχαν μόνο δύο τέτοιες στον κόσμο, μια στην Αμερική κι άλλη μία στη Βρεττανία.

Τι κι αν έπρεπε να διαπρέψεις σ΄αυτό το ανταγωνιστικό πεδίο για να έχεις ελπίδα να στεριώσεις.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, o 24χρονος Γιώργος ούτε στιγμή δεν το σκέφτηκε, γι΄αυτό και παράτησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου σπούδαζε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, για να ζήσει το όνειρο του.

Φοίτησε στην Αγγλία και στο φημισμένο COVENTRY UNIVERCITY ART END DESIGN και όχι μόνο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του πριν μερικές εβδομάδες αλλά διέπρεψε κιόλας.

Φέτος στον ετήσιο διαγωνισμό που αθλοθετούν για τους αποφοίτους οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ο νεαρός φοιτητής κατέκτησε την πρώτη θέση σχεδιάζοντας για λογαριασμό της Βρεττανικής ASTON MARTIN το πιο λειτουργικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο αρμονικά συνδεδεμένο με την παράδοση της χώρας στην οποία απευθύνεται αυτοκίνητο, για την επόμενη 25ετία.

Και όταν το αυτοκίνητο που σχεδιάζεις απευθύνεται στους ιδιαίτερα απαιτητικούς και σφόδρα ανταγωνιστικούς Γιαπωνέζους, το βραβείο…έχει την αξία του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου