ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μνήμη ελέφαντα σε ένα μικροσκοπικό MosKeyto

μνήμη-ελέφαντα-σε-ένα-μικροσκοπικό-moskeyto-259366

To μικροσκοπικό MosKeyto (κουνούπι) της LaCie με μήκος μικρότερο από 20 χιλιοστά και βάρος μόλις 10 γρμ., είναι ένα από τα πιο μικρά USB Keys στην αγορά και γίνεται σχεδόν αόρατο όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας!

Δεν χρειάζεται να το αποσυνδέετε όταν μεταφέρετε το φορητό σας υπολογιστή – απλά συνδέστε το και ξεχάσετε το. Mε τον μικρό του όγκο μειώνει στο ελάχιστο την πιθανότητα να χαθεί ή να προκληθεί ζημία στην θύρα USB του υπολογιστή σας όταν είναι συνδεδεμένο.

Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μόνιμο USB flash drive συνδεδεμένο στο ηχητικό σύστημα του αυτοκινήτου σας αν αυτό διαθέτει μπροστινή θύρα USB και να περνά απαρατήρητο. Περιλαμβάνει φιλικό προς το χρήστη λογισμικό για αυτόματο back up για PC και Mac και ασφάλεια μέσω κωδικού για να είναι τα αρχεία προστατευμένα σε κάθε περίπτωση.

Ακόμα η LaCie με το σύστημα Wuala παρέχει 1 προς 1 χώρο online για ένα έτος για διπλή ασφάλεια και πρόσβαση από οπουδήποτε. Με κάθε MosKeyto σας παρέχεται ο ίδιος χώρος στο διαδίκτυο ανάλογα με την χωρητικότητα που θα επιλέξετε (π.χ. με ένα MosKeyto των 8GB παίρνετε επιπλέον χώρο στο διαδίκτυο 8GB) κάνοντας την αποθήκευσή και το μοίρασμα των αρχείων, φωτογραφιών και βίντεό σας ευκολότερα από ποτέ.

Συμβατότητα με WinVista, Win XP και Mac OSX

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου