ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ReadPoint.gr: Το 1ο ελληνικό ψηφιακό περίπτερο

readpoint-gr-το-1ο-ελληνικό-ψηφιακό-περίπτερο-271296

To 2007 μια Ελληνική εταιρεία, η Planet Interactive δημιούργησε το e-na newsstand με στόχο τη διανομή εντύπων σε ψηφιακή μορφή επιτυγχάνοντας να προσελκύσει εκατοντάδες εκδότες, χιλιάδες τίτλους και χιλιάδες συνδρομητές.

Σήμερα, 5 χρόνια μετά, το e-na μετονομάζεται σε ReadPoint, ανανεώνεται, εξελίσσεται, επενδύει και συνεχίζει την προσπάθεια να πρωταγωνιστήσει στη διεθνή αγορά.

Σε μια αγορά, των ψηφιακών εντύπων και εκδόσεων, που μεγεθύνεται με ταχύτατους ρυθμούς το ReadPoint είναι από τα λίγα, σε παγκόσμιο επίπεδο, που προσφέρει ταυτόχρονα Εφημερίδες, Περιοδικά και Βιβλία, τα οποία είναι διαθέσιμα σε Υπολογιστές, σε iPhones και σε Tablets.

Με τη χρήση του ReadPoint χιλιάδες τίτλοι εφημερίδων, περιοδικών και βιβλίων είναι διαθέσιμοι στον Υπολογιστή, το Notebook, το Κινητό ή το Tablet των συνδρομητών, πολύ πιο οικονομικά από τις έντυπες εκδόσεις, με δυνατότητες αρχειοθέτησης, δημιουργίας αποκομμάτων, αποστολής σε φίλους καθώς και διανομής μέσω των Social Media.

Το ReadPoint είναι Οικονομικό, Οικολογικό και Πρακτικό.

• Τα έντυπα στοιχίζουν μέχρι και 70% φτηνότερα.

• Δεν υπάρχει χρήση χαρτιού.

• Η λήψη της ψηφιακής έκδοσης γίνεται πριν από την έκδοση της έντυπης.

• Η ανάγνωση των εντύπων μπορεί να γίνει ακόμη και χωρίς χρήση του διαδικτύου.

• Αν επιλέξετε τη συνδρομή σε κάποιο έντυπο θα την λαμβάνετε πριν από την έντυπή έκδοση του!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ReadPoint, η Planet Interactive διοργανώνει μεγάλη κλήρωση με δώρο 1 ταξίδι για δύο στο Euro 2012 και ταυτόχρονα προσφέρει έκπτωση 10% στους νέους συνδρομητές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου