Το Nokia Asha 202 στην Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-21, 16:10:52
Το Nokia Asha 202 στην Ελλάδα

 Η Nokia ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της διάθεσης του Nokia Asha 202 στην ελληνική αγορά με προσιτή τιμή. Η λέξη Asha, η οποία στα ινδικά σημαίνει ελπίδα, υπογραμμίζει ακριβώς την προσήλωση της Nokia στο να δημιουργεί θετική εμπειρία χρήσης και να προσφέρει νέες ευκαιρίες επικοινωνίας σε εκατομμύρια ανθρώπους, βοηθώντας τους έτσι να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Το Nokia Asha 202 θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Μαΐου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 79 ευρώ περίπου, χωρίς να υπολογίζονται φόροι ή επιδοτήσεις.

Το Asha 202 της Nokia ξεχωρίζει καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό πληκτρολόγιο, με μια οθόνη αφής 2,4 ιντσών, ιδανική για περιήγηση σε εφαρμογές και διαδίκτυο. Το Asha 202 υποστηρίζει την τεχνολογία Dual SIM Easy Swap, και διαθέτει ενσωματωμένο SIM manager που μπορεί να αποθηκεύει στοιχεία έως και 5 διαφορετικών συνδρομών.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κάμερα 2 megapixel, music player, ραδιόφωνο FM και Nokia Browser, ενώ υποστηρίζει συνδέσεις Bluetooth και επέκταση μνήμης έως και 32GB. Προσφέρει ταχύτερη ευκολότερη και πρόσβαση στο διαδίκτυο με τον Nokia Browser.

Το Nokia Asha 202 συνοδεύεται από παιχνίδια της EA. Υπάρχουν 40 παιχνίδια, διαθέσιμα μέσω Nokia Store, συμπεριλαμβάνοντας δημοφιλείς τίτλους όπως το Tetris, το Need for Speed και το The Run and Bejeweled.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=