ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η χάρτινη φωτογραφική μηχανή της… IKEA

η-χάρτινη-φωτογραφική-μηχανή-της-ikea-308736

Σε ένα πρόσφατο event, στο πλαίσιο έκθεσης που πραγματοποιήθηκε σε ιταλικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, η γνωστή αλυσίδα IKEA έδωσε στους παρευρισκόμενους ως «εταιρικό δώρο» κάτι άκρως πρωτότυπο. Αναφερόμαστε σε μία φωτογραφική μηχανή, κατασκευασμένη από… χαρτί!

Το απλοϊκό στην κατασκευή του χάρτινο μοντέλο, το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία, διαθέτει, σύμφωνα με όσους το έπιασαν στα χέρια τους, ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει έως και 40 φωτογραφίες. Επιπλέον, τροφοδοτείται από δύο ΑΑ μπαταρίες, ενώ μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB, ώστε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και να είστε έτοιμοι να… τραβήξετε τις επόμενες πριν γεμίσει η μνήμη της χάρτινης συσκευής.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν το μοντέλο ψηφιακής φωτογραφικής της ΙΚΕΑ θα κυκλοφορήσει σύντομα στα καταστήματά της και πόσο θα κοστίζει ή αν, απλά, θα παραμείνει ένα εταιρικό δώρο (αρκετά έξυπνο και ευρηματικό θα μπορούσαμε να πούμε). Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η γνωστή αλυσίδα πρόσφατα μας απασχόλησε και με μία ακόμη τεχνολογική της ανησυχία, όταν παρουσίασε τα μοντέλα Uppleva, που συνδυάζουν ένα έπιπλο με ενσωματωμένη τηλεόραση…

Πηγή: digitallife.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου