Ετοιμαστείτε για NFTs και στο Spotify

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-18, 20:30:53
Ετοιμαστείτε για NFTs και στο Spotify

Όπως ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει ήδη, πέρα από τα τελευταία τραγούδια τους και τις επίσημες playlists τους, οι καλλιτέχνες μπορούν να αναρτούν στις σελίδες τους στο Spotify και προωθητικό υλικό για το merchandise τους και τις συναυλίες τους. Τώρα, η πλατφόρμα εξετάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει και NFTs, τα οποία θα μπορεί να προωθεί στο προφίλ του ο κάθε καλλιτέχνης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Music Ally, το Spotify ξεκίνησε να πειραματίζεται με τα NFT galleries. Αρχικά το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για επιλεγμένους συνδρομητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες που χρησιμοποιούν την Android έκδοση της εφαρμογής, σε προφίλ καλλιτεχνών όπως ο Steve Aoki, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τον ενθουσιασμό του για τις διάφορες Web3 τεχνολογίες.

Αυτά τα galleries περιλαμβάνουν διάφορα NFTs, με τους χρήστης να μπορούν να δουν το καθένα ξεχωριστά, μαζί με μια περιγραφή. Αν κάποιο τους κλείσει το μάτι, μπορούν να επιλέξουν να δουν περισσότερα, με το Spotify να τους ανακατευθύνει στο OpenSea. Εκεί μπορούν να αγοράσουν το κάθε token και να στηρίξουν έτσι τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Τουλάχιστον για την δοκιμαστική περίοδο, το The Verge αναφέρει πως το Spotify δεν κρατά κάποιο ποσοστό από τα κέρδη.

Πηγή: unboxholics.com

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=