ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Google παρουσίασε το πρώτο της smartwatch

h-google-παρουσίασε-το-πρώτο-της-smartwatch-894828

Το πρώτο της smartwatch, τα νέα μοντέλα της σειράς smartphone, το νέο της tablet και ακουστικά ανακοίνωσε η Google κατά την διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών I/O 2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Το smartwatch, το οποίο ονομάζεται Pixel Watch, αναμένεται μαζί με τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro το Φθινόπωρο, με την τιμή του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή από την εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, το Pixel Watch θα περιλαμβάνει την τεχνολογία της Fitbit, προκειμένου οι χρήστες να έχουν να λαμβάνουν πληροφορίες για τον καρδιακό τους παλμό, τον ύπνο και την άσκησή τους.

Το Google Pixel Watch προσφέρει λειτουργίες παρόμοιες με του Apple Watch και έχει μία εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση που θα μπορούσε να προσελκύσει πελάτες που χρησιμοποιούν Android. Η κατασκευή του έχει γίνει από ανακυκλωμένο ανοξείδωτο ατσάλι και δέχεται διαφορετικά λουράκια.

Μέσω του λογισμικού Wear OS της Google το smartwatch παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να τσεκάρουν τα e-mail τους αλλά και να ακούν μουσική. Παράλληλα, το ρολόι θα δίνει οδηγίες μέσω Google Maps και θα μπορεί να συνδεθεί με «έξυπνες» συσκευές, προκειμένου για παράδειγμα οι χρήστες να ανάψουν και να κλείσουν τα φώτα του σπιτιού τους.

Πηγή: lifo.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου