ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ετοιμάζεται το TikTok να φέρει τα dislikes;

ετοιμάζεται-το-tiktok-να-φέρει-τα-dislikes-13545

Όπως επιβεβαίωσε μέσα από μια νέα ανάρτηση στο επίσημο blog του, το TikTok πειραματίζεται με διάφορους τρόπους για να καλλιεργηθεί η ευγένεια και η ασφάλεια στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τις νεαρές ηλικίες.

Ένας από τους τρόπους θα είναι η εισαγωγή των “dislikes” στα σχόλια σε μια προσπάθεια να δώσει στους χρήστες την αίσθηση πως “έχουν περισσότερο έλεγχο” στο τι θα βλέπουν στο TikTok. Σε κάποιους χρήστες του TikTok ήδη δοκιμάζεται και τα πρώτα screenshots του κάνουν ήδη το γύρο του Twitter.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω screenshot δίπλα από την καρδιά του like εμφανίζεται το λεγόμενο thumbs down στο πεδίο των σχολίων.

Το TikTok ξεκαθάρισε ότι ο κάθε χρήστης που σχολιάζει δε θα μπορεί να γνωρίζει εάν το σχόλιό του έγινε dislike, επομένως δε θα φαίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα likes.

“Αυτό το feedback της κοινότητας θα προστεθεί σε μια πλειάδα παραγόντων που ήδη χρησιμοποιούμε για να κρατήσουμε το πεδίο των σχολίων ως έναν ενημερωμένο και αυθεντικό χώρο για διάλογο. Για να αποφύγουμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε αρνητική αίσθηση ή να αποθαρρύνουμε τους δημιουργούς, μόνο το άτομο που πάτησε το dislike σε ένα σχόλιο θα μπορεί να δει πως το έκανε.” αναφέρει χαρακτηριστικά το κολοσσιαίο κοινωνικό δίκτυο.

Πηγή: unboxholics.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου