ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Nike+ SportWatch GPS σε συνεργασία με την TomTom

nike-sportwatch-gps-σε-συνεργασία-με-την-tomtom-380323

Η NIKE και η TomTom συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Nike+ SportWatch GPS με την Υποστήριξη της TomTom. Το νέο ρολόι για δρομείς θα παρέχει στους αθλητές την πιο δυναμική και γεμάτη κίνητρα εμπειρία τρεξίματος στον κόσμο χάρη στις μοναδικές του λειτουργίες, το όμορφο σχέδιό του και τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσής του με το nikeplus.com.

Nike+ SportWatch GPS
– Σύστημα GPS από την TomTom και αισθητήρας υποδήματος Nike+: Το σύστημα GPS λειτουργεί παράλληλα με τον αισθητήρα στο υπόδημα βελτιστοποιώντας την απρόσκοπτη καταγραφή των δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδρομής (π.χ. όταν τρέχετε σε στενούς δρόμους με πολύ ψηλά κτίρια τριγύρω).

– Οθόνη Αφής: Ο χρήστης απλώς αγγίζει με το δάκτυλό του την οθόνη για να ενεργοποιήσει τον εσωτερικό φωτισμό και για να σημειώσει τους γύρους κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.

– Απευθείας Σύνδεση: Οι επαφές σύνδεσης του καλωδίου USB είναι ενσωματωμένες στο λουράκι του ρολογιού επιτρέποντας στο χρήστη να συνδέει το ρολόι απευθείας σε μια θύρα USB του υπολογιστή του για να μεταφέρει τα δεδομένα και να επαναφορτίσει τη μπαταρία.

– Οθόνη Υψηλής Αντίθεσης: Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων (LCD) με Μνήμη, η οποία εξασφαλίζει υψηλή αντίθεση για μια τέλεια εν κινήσει εμπειρία και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

– Όλα τα δεδομένα των διαδρομών αποστέλλονται στο nikeplus.com όπου οι δρομείς μπορούν να βλέπουν όλες τις διαδρομές τους, να προσκαλούν σε αναμετρήσεις τους φίλους τους, να φτάνουν σε νέα επίπεδα, να θέτουν στόχους και να προπονούνται ακολουθώντας online προγράμματα προπόνησης… και όλα αυτά περιλαμβάνονται στις δυνατότητες που προσφέρει η μεγαλύτερη κοινότητα δρομέων διεθνώς, η οποία αριθμεί σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια μέλη.

Το Nike+ SportWatch GPS έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα καταστήματα λιανικής πώλησης και online στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο μέσω των καναλιών της TomTom και της Nike, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου. Η ευρύτερη διανομή του έχει προγραμματιστεί να αρχίσει την 1η Ιουλίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου