ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H έκπληξη που αναμένεται να μας φέρει του χρόνου η Nintendo

h-έκπληξη-που-αναμένεται-να-μας-φέρει-το-739852

Όπως αποκαλύπτει το Bloomberg, αλλά και το Economic Daily News της Ταϊβάν, η Nintendo προγραμματίζει να ρίξει στην κυκλοφορία μια αναβαθμισμένη έκδοση της δημοφιλούς παιχνιδομηχανής Switch την επόμενη χρονιά.

Η νέα κονσόλα μπορεί να έρθει ακόμα και στις αρχές του 2021, λέει χαρακτηριστικά το Economic Daily News, παραθέτοντας πηγές εντός εταιρίας.

Αν είναι όντως έτσι, τότε μιλάμε για την πρώτη σοβαρή αναβάθμιση του Switch από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2017.

Το Bloomberg έχει και πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του, κάνοντας λόγο για «περισσότερη επεξεργαστική δύναμη και 4K high-definition γραφικά».

Η Nintendo έριξε πέρυσι στην αγορά δύο νέα μοντέλα Switch, χωρίς σημαντικές αναβαθμίσεις επιδόσεων όμως, παρά με έμφαση στις μικρότερες διαστάσεις και την καλύτερη ζωή μπαταρίας.

Το Switch βασίζεται εξάλλου στο σύστημα Tegra X1 της Nvidia, που μετρά ήδη πέντε χρόνια ζωής και χρειάζεται εκσυγχρονισμό.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το νέο μοντέλο θα έρθει και με μια δυνατή σειρά τίτλων, καθώς η Nintendo έχει στη φαρέτρα της μεγάλα παιχνίδια, όπως τα αναμενόμενα Metroid Prime 4 και το σίκουελ της γνωστής σειράς The Legend of Zelda.

Το Switch συνεχίζει να σημειώνει πολύ καλές πωλήσεις και το 2020. Η Nintendo μας είπε στα τέλη του Ιουλίου ότι έχει πουλήσει πάνω από 61 εκατ. συσκευές Switch…

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου