Ο νέος τρόπος γεμίσματος ποτηριού μπύρας θα σας εκπλήξει

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-27, 13:28:33
Ο νέος τρόπος γεμίσματος ποτηριού μπύρας θα σας εκπλήξει

Αφωνους αφήνει τους λάτρεις της μπίρας ένα νέο gadget  με την ονομασία «Bottoms UP», το οποίο φουλάρει τα ποτήρια με βαρελίσια μπίρα με έναν τρόπο απλά… ανορθόδοξο. Τα (ειδικά) ποτήρια γεμίζουν από τον πάτο μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ με τον τρόπο αυτό ελέγχεται και η ποσότητα του αφρού της μπίρας. Δείτε το εντυπωσιακό video για να πειστείτε…

Πως γίνεται; Στον πάτο του ποτηριού εφαρμόζεται ένα ειδικός μαγνήτης. Αυτός δίνει εντολή στο μηχάνημα να ανοίξει το ποτήρι και να αρχίσει η ροή της μπίρας. Όταν το ποτήρι γεμίσει, ο μαγνήτης αντιδρά και το ποτήρι σφραγίζει… Η τιμή της συσκευής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πλην όμως πιθανότατα δεν θα απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές, αλλά σε επιχειρήσεις.

Η κατασκευάστρια εταιρία GrimOn Industries θεωρεί ότι η εφεύρεσή της θα εξαφανίσει σταδιακά την παραδοσιακή εικόνα των barmen, που γεμίζουν τα ποτήρια χρησιμοποιώντας μια εκλεπτυσμένη τεχνική με ένα συνδυασμό γωνίας και ελεγχόμενης ροής, ώστε να μην δημιουργείται υπερβολικός αφρός (και τελικά ο πελάτης πληρώνει αφρό αντί για μπίρα). Μπορεί κάποιοι ιδιοκτήτες bar να φοβούνται ότι χάνουν την ευκαιρία να κλέβουν «λίγο» τους διψασμένους πελάτες, όμως θα τους αποζημιώσει η ταχύτητα που γίνεται πλέον το γέμισμα, επιτρέποντας να εξυπηρετούνται γρηγορότερα περισσότεροι πελάτες. Η λύση αυτή φαίνεται ιδανική για περιπτώσεις όπου πρέπει να σερβιριστούν μεγάλα πλήθη, όπως σε γήπεδα και συναυλίες.

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=