Το πιο φθηνό iPad όλων των εποχών

Τελευταία ενημέρωση: 2018-04-01, 12:27:04
Το πιο φθηνό iPad όλων των εποχών

Ένα νέο, φθηνότερο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό iPad παρουσίασε η Apple.

Πρόκειται για ένα τάμπλετ που συνοδεύεται με γραφίδα Apple Pencil, θα είναι διαθέσιμο σε ασημί, χρυσό και space grey χρώμα και στις ΗΠΑ θα πωλείται έναντι 329 δολαρίων στους καταναλωτές και έναντι 299 δολαρίων στα σχολεία στις ΗΠΑ. Η Ελλάδα λογικά θα είναι στο δεύτερο γκρουπ των χωρών όπου θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου.

Εφοδιασμένο με μπαταρία διάρκειας δέκα ωρών, κάμερα οκτώ mega-pixel, και οθόνη Retina 9.7 ιντσών το νέο iPad θα ζυγίζει μόλις 154 γραμμάρια και θα διαθέτει πάνω από 200.000 εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Ο επεξεργαστής του 64bit A10 Fusion προσφέρει 40% μεγαλύτερη ταχύτητα στην υπολογιστική ισχύ και 50% ταχύτερη επεξεργασία γραφικών για απρόσκοπτο multitasking και διαχείριση απαιτητικών εφαρμογών. Οι κάμερες εμπρός και πίσω προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και δυνατότητα εγγραφής video σε ποιότητα HD.

Η εντυπωσιακή οθόνη του νέου iPad διαθέτει έναν αισθητήρα υψηλότερης ανάλυσης που επιτρέπει τη χρήση του Apple Pencil. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω ψηφιακή γραφίδα – που διατίθεται χωριστά έναντι 125 δολαρίων- για να κρατούν σημειώσεις και να ζωγραφίζουν πάνω στην οθόνη του τάμπλετ σε εφαρμογές όπως οι Notability, Pages, Numbers, Keynote και Microsoft Office. Οι προηγμένοι αισθητήρες της λαμβάνουν υπόψιν τόσο την πίεση, όσο και την κλίση της ακίδας για να παρέχουν μια απόλυτα ακριβή απόκριση και αμεσότητα.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=