ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε πανικό η Google -Σταματά τα πάντα για να ασχοληθεί με ένα… emoji

σε-πανικό-η-google-σταματά-τα-πάντα-για-να-ασ-256713

Θέση μέσω twitter πήρε ο CEO της Google, Σουντάρ Πικάι, προκειμένου να προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα σε μια αμφιλεγόμενη συζήτηση για ένα emoji, υποσχόμενος μάλιστα, πως θα «σταματήσει τα πάντα» και θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ζήτημα αμέσως μόλις πάει στη δουλειά του το πρωί της Δευτέρας.

Ο Πικάι απάντησε σε μία συζήτηση που ξεκίνησε ο συγγραφέας Τόμας Μπεκντάλ, που συνέκρινε το burger emoji της Apple με αυτό της Google και δικαίως επισήμανε το «τραγικό» λάθος πως σε αυτό της google το τυρί έχει τοποθετηθεί κάτω από το burger.

Ο Μπέκνταλ δεν είχε ιδέα πόσο θα εξαπλωνόταν η μνημειώδης παρατήρησή του. Μετά από χιλιάδες retweets και σχόλια, ο Πικάι προσπάθησε να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα με την υπόσχεση πως θα διορθώσει το λάθος αμέσως.

Η συζήτηση πάντως των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διευρύνθηκε και προστέθηκε σε αυτή και το μαρούλι – για το κατά πόσο θα έπρεπε να προστίθεται και μαρούλι στο burger – με την πλειοψηφία να λέει πως τόσο η Google όσο και η Apple έχουν κάνει λάθος και πως το μαρούλι θα πρέπει να είναι μακριά από το burger.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου