ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ερευνα αποκαλύπτει: Γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει το Apple Watch

ερευνα-αποκαλύπτει-γιατί-ο-κόσμος-δεν-237599

Η είδηση της κυκλοφορίας του προκάλεσε αίσθηση, τα μέσα είχαν γεμίσει με αναφορές σε αυτό, οι διάσημοι το επεδείκνυαν λες και ήταν το πιο σημαντικό τους απόκτημα, για κάποιους όμως το Apple Watch δεν ήταν παρά μία μεγάλη αποτυχία.

Κατά πόσο ισχύει όμως αυτός ο ισχυρισμός έρχεται να το διαπιστώσει μία δημοσκόπηση της Wristly. Η εταιρεία ρώτησε ανθρώπους που είχαν αγοράσει το ρολόι με κόσμο που δεν το είχε αγοράσει. Γιατί λοιπόν αυτοί οι τύποι αρνούνταν να το αγοράσουν;

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο νούμερο ένα λόγος με 34% ήταν η τιμή. Στο ίδιο ποσοστό κυμαίνονταν και εκείνοι όμως που υποστήριζαν ότι δεν το πήραν γιατί ήταν πολύ καινούριο και δεν είχε δοκιμαστεί.

Αυτή η κατηγορία όμως είχε χωριστεί σε δύο ομάδες με το 21% να είναι θετικό να αγοράσει το Apple Watch και το υπόλοιπο 13% να περιμένει μία νεότερη έκδοσή του γιατί δεν προτιμάει προϊόντα πρώτης γενιάς.

Από εκεί και πέρα ένα 17% υποστήριξε ότι το ρολόι δεν είναι χρήσιμο και για αυτό δεν το αγόρασε.

Οι περισσότεροι πάντως πιστεύουν ότι το δημιούργημα της Apple θα έχει την τύχη των iPhone καθώς η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει τις τιμές και να διορθώσει τις όποιες ατέλειες.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου