ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μουσικό κανάλι λανσάρει το Instagram

μουσικό-κανάλι-λανσάρει-το-instagram-532565

Το @music υπόσχεται να μας ανακοινώνει τα μουσικά νέα μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Η μουσική κοινότητα αποτελούσε ανέκαθεν ένα σημαντικό «κομμάτι» του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όλο και περισσότεροι, μικροί και μεγάλοι, καλλιτέχνες, ανακάλυπταν στο Instagram ένα μέρος ικανό να φιλοξενήσει τις ιστορίες που θέλουν να μοιραστούν με το κοινό τους, τις νέες δημιουργικές απόπειρές τους και έναν κατάλληλο δίαυλο επικοινωνίας με τους πιο φανατικούς. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν το αγαπημένο των καλλιτεχνών στέκι να δημιουργήσει ένα νέο λογαριασμό αφιερωμένο εξαιρετικά…στη μουσική.

Το @music, το ολόφρεσκο κανάλι που εγκαινίασε πρόσφατα η δημοφιλής εφαρμογή, υπόσχεται να μας συστήσει τη διαφορετική πλευρά των αγαπημένων μας καλλιτεχνών.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα αρχίσει ξαφνικά να παίζει μουσική αλλά όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωση στον ιστότοπό του, κάθε μέρα θα συγκεντρώνει τα καλύτερα από κάθε καλλιτέχνη αλλά και θα μας συστήνει τα ανερχόμενα αστέρια της μουσικής σκηνής μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Στην ουσία δηλαδή θα υπογραμμίζει φωτογραφίες μουσικών, δίσκων και συγκροτημάτων και φυσικά των θαυμαστών τους. Οι φωτογραφίες μάλιστα θα συνοδεύονται από μικρές ιστορίες. Τα πρώτα posts μας μιλούν για το stage fright που βίωνε σαν DJ ο Questlove, ντράμερ των Roots, για το ιαπωνικό θηλυκό ροκ τρίο Tricot και για τα συνεχή ταξίδια του Ed Droste των Grizzly Bear.

Όπως διευκρινίζει ο ιδρυτής και CEO,Kevin Systrom, «η μουσική αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή όλων και φυσικά στη ζωή της δημιουργικής ομάδας του Instagram» . Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, κατά το Instagram, το @music, ώστε να ανακαλύπτουμε τις νότες μέσα από τις εικόνες…

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου