ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πιο αυστηροί οι κανόνες στο Instagram

πιο-αυστηροί-οι-κανόνες-στο-instagram-560521

Πιο αυστηροί κανόνες θα ισχύουν από δω και στο εξής στο Instagram σχετικά με το ανέβασμα φωτογραφιών οι οποίες δείχνουν κοντινά πλάνα από «γυμνά οπίσθια». Στόχος ο «περιορισμός των παρενοχλήσεων και του στοιχείου του πορνό» αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης (που ανήκει στο ακόμη δημοφιλέστερο Facebook) άλλαξε επίσης τους κανονισμούς που σχετίζονται με την παρενόχληση μέσω «σοβαρών απειλών για τη δημόσια και προσωπική ασφάλεια».

«Θέλουμε το Instagram να παραμείνει ένα αυθεντικό και ασφαλές μέρος για έμπνευση έκφραση» ανακοίνωσε η εταιρεία αναφορικά με τους νέους κανόνες. «Ανεβάζετε μόνο φωτογραφίες και βίντεο ακολουθώντας τους κανόνες. Να σέβεστε τους πάντες στο Instagram και να μην προβαίνετε σε spam ή να ανεβάζετε γυμνά».

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η εταιρεία αναφέρει ακόμη τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές ορισμένοι μπορεί να θέλουν να μοιραστούν γυμνές φωτογραφίες που είναι καλλιτεχνικές ή δημιουργικές από τη φύση τους, όμως για μια σειρά από λόγους δεν επιτρέπουμε το γυμνό στο Instagram. Αυτό αφορά σε φωτογραφίες, βίντεο και σε ψηφιακά δημιουργημένο περιεχόμενο που απεικονίζει σεξουαλικές πράξεις, γεννητικά όργανα και κοντινά πλάνα από γυμνά οπίσθια. Ακόμη, φωτογραφίες από τις ρώγες γυναικείου στήθους. Όμως οι φωτογραφίες από ουλές που έχουν δημιουργηθεί μετά από μαστεκτομή ή γυναίκες που θηλάζουν επιτρέπονται. Η γύμνια σε φωτογραφίες από πίνακες και αγάλματα επιτρέπεται επίσης».

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου