ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple πούλησε τέσσερα εκατομμύρια iPhone 6 και iPhone 6 Plus σε ένα 24ωρο

η-apple-πούλησε-τέσσερα-εκατομμύρια-iphone-6-και-iphone-111027

Προπαραγγελίες ρεκόρ κατέγραψε η Apple για τα δύο νέα iPhone, που παρουσίασε την περασμένη Τρίτη στην Καλιφόρνια. Μέρες προτού το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus βρεθούν στις προθήκες των μαγαζιών κάποιων πρώτων αγορών, η αμερικανική εταιρεία πούλησε, όπως η ίδια ανακοίνωσε τη Δευτέρα, τέσσερα εκατομμύρια κομμάτια! Οι πωλήσεις καταγράφηκαν στο 24ωρο ανάμεσα στην Παρασκευή και το Σάββατο οπότε άνοιξε το σύστημα των παραγγελιών.

Μολονότι υπήρξαν παράπονα για «πτώση» του συστήματος, το iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5,5 ιντσών ξεπούλησε πρώτο μέσα σε λίγες ώρες, ενώ το iPhone 6 με την οθόνη των 4,7 ιντσών λίγες ώρες μετά.

Η Apple πούλησε το διπλάσιο αριθμό συσκευών σε σχέση με το προ-προηγούμενο μοντέλο της, το iPhone 5, που είχε καταφέρει να πουλήσει τον αριθμό-ρεκόρ των δύο εκατ. τεμαχίων στο πρώτο 24ωρο της διάθεσής του.

Αν και η Apple δεν έδωσε στη δημοσιότητα τον αριθμό προ-παραγγελιών του περσινού της ζεύγους συσκευών iPhone 5S και 5C, ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι στο πρώτο 24ωρο πούλησαν περί τα 2,2 εκατομμύρια τεμάχια.

Τα δύο νέα smartphones της Apple θα βρεθούν στις προθήκες των καταστημάτων εννέα χωρών στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ το δεύτερο κύμα των 20 χωρών που θα ακολουθήσει – και στο οποίο δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα – θα «συναντηθεί» με τις νέες συσκευές στις 26 Σεπτεμβρίου.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου