ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποκάλυψη

αποκάλυψη-643101

H Mαρία Καρρά, δική μας κατά μία έννοια, αφού διατέλεσε τόσο γιατρός στο ΓΝ Βόλου όσο και Διοικητής, ήταν αυτή που αποκάλυψε τον εκβιασμό του μεγαλοσυνδικαλιστή από το χώρο της Υγείας στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» που ζητούσε 50.000 ευρώ για να αποσοβήσει απεργία. Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου που μίλησε στο iatropedia.gr, ο ύποπτος φέρεται να ζήτησε τα χρήματα για λογαριασμό άλλων. Η κ.Καρρά ενημέρωσε την ηγεσία του υπουργείου υγείας, ενώ κάλεσε και την ασφάλεια με την οποία και έστησε την όλη υπόθεση με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Το είδαμε και αυτό… συνδικαλιστής να ζητά φακελάκι…
Β.Κ

Να δεις πως τρέχει…
Επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο… από τη μία να πιέζουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για το πετρέλαιο θέρμανσης και από την άλλη το αρμόδιο Υπουργείο να κάνει τη δουλειά του ανενόχλητο… ας σταματήσει αυτός ο περίγελος γιατί πάει πολύ. Εάν πράγματι οι βουλευτές νοιάζονται για τον κοσμάκη που θα παγώσει φέτος, εάν πράγματι ισχύουν και οι πληροφορίες για βαρύ χειμώνα, ας απειλήσουν τον κ. Στουρνάρα ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν… επόμενες ρυθμίσεις που θα φέρει και να δεις… εάν τρέχει… και δε φτάνει.
Β.Κ

Αγριος καυγάς

Δεν είχε τελειωμό η χθεσινή κόντρα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Απ. Νάνου και του Δημάρχου Βόλου Π. Σκοτινιώτη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μερικοί διάλογοι είναι αρκετά ενδεικτικοί από την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους δύο άντρες.
Σκοτ.: Υπερβαίνετε τα εσκαμμένα κύριε Νάνο…
Νάνος: Δεν υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα. Παλεύουμε για τα προβλήματα των εργαζομένων. Αντίθετα εσείς παρεμβαίνετε στον εισαγγελέα για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, και στην Επιθεώρηση Εργασίας για να μην προχωρήσει σε βάρος σας η μηνυτήρια αναφορά για τη μη υλοποίηση της ΣΣΕ των εργαζομένων στο Δήμο, λόγω μη χορήγησης του γάλακτος. Παρόλα ταύτα η μηνυτήρια αναφορά από αύριο τρέχει για την καταστρατήγηση της ΣΣΕ.
Σκοτ.: Η παρέμβασή μου στον εισαγγελέα και στην Επιθεώρηση Εργασίας είναι ένας μύθος που καλλιεργεί ο κ. Νάνος, σαν το μύθο που καλλιεργεί επί χρόνια για τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης. Να μου βρει μία περίπτωση όπου σαν Νομάρχης υπέγραψα μία ελαστική σχέση εργασίας σε εργαζόμενο; Τον καταλαβαίνω όμως. Σέρνεται από τη μύτη 2 – 3 συνδικαλιστών που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά…
Νάνος: Φυσικά και θα τους υποστηρίζουμε όταν ζητάτε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τις απεργιακές κινητοποιήσεις…
Σκοτ.: Ντροπή σας. Ποτέ δεν το έκανα. Εσείς πάτε στην αστική Δικαιοσύνη.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Οι ψύλλοι

Δεν κατάλαβα γιατί οι ψύλλοι έχουν πατρίδα; Το ερώτημα από τον Π.Μαβίδη προς τον Γιώργο Μουλά για τους ψύλλους που εντοπίστηκαν στους ξενώνες της Νέας Ιωνίας όπου διέμεναν οι αθλητικές αποστολές που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο πόλο, που έγινε στην περιοχή μας τον περασμένο Αύγουστο. Ο πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας χρησιμοποίησε αυτό το επιχείρημα για το γεγονός ότι οι ψύλλοι εντοπίστηκαν από τις αποστολές που πήραν μέρος στην Ολυμπιάδα της Αστρονομίας
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Κρατάτε τον!

Ωραία φάμπρικα! Σήμερα ο δήμαρχος Σκιάθου διαγράφει… μόνος του χρέη του δήμου προς τρίτους, στηριζόμενος στα όσα ορίζει ο νόμος περί παραγραφής χρεών που συμπληρώνουν πενταετία. (Για το κύρος και την αξιοπιστία του δήμου ουδείς λόγος. Για την οικονομική ζημία ή και καταστροφή επαγγελματιών, επίσης).
…Μη, Πάνο, σταμάτα, αυτό είναι παράδειγμα προς αποφυγή όχι προς μίμηση!

Φ.Τ.

Ελευθερία με διαφ(θ)ορά
Μέσα ο Άκης κι από κοντά κι ο Εφραίμ ο του Βατοπεδίου. Και κοντά στον δεύτερο και μέρος του γαλαζοπράσινου πολιτικοοικονομικού εσμού που ρήμαξε τη χώρα.
…Δε λέω, είχαμε ελευθερία. Ελευθερία με διαφ(θ)ορά.
Φ.Τ.

Αρση ασυλίας
Αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατέθεσαν οι δικαστικές αρχές, καθώς σε βάρος του προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
…Η οποία, λογικώς, θα πρέπει να δρούσε και στη Μαγνησία, για να εξηγούμεθα. Οπότε, και πάλιν λογικώς, οσονούπω θα δούμε και άρση «ασυλίας» Βολιωτών συνεργατών του.
Φ.Τ.

Κότες τρίλιρες!

Ποιος ο ορισμός που έδωσε χτες η Ντόρα για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής;
Κότες τρίλιρες και μακροπουπουλάτες!!!
…Όι, όι, μάνα μου!!!
Φ.Τ.

Πραγματικοί στόχοι
Προϋπολογισμός 2014: Στόχος, πλεόνασμα και επιστροφή στην ανάπτυξη.
…Επωφελούμενοι: Ξένοι και ντόπιοι ολιγάρχες, κεντροδεξιοαριστερή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.
Παράπλευρες απώλειες, η χώρα και ο ελληνικός λαός.
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου