ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τιμή για τον τόπο μας

τιμή-για-τον-τόπο-μας-645435

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 14:00 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα βραβεύσει τον πρόεδρο της ΕΑΣ Βόλου Νικήτα Πρίντζο και στο πρόσωπό του και τη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ.
Η διαρκώς ανοδική πορεία της συνεταιριστικής βιομηχανίας και μάλιστα σε εποχή πρωτοφανούς κρίσης, στη διάρκεια της οποίας έχουν καταρρεύσει σχεδόν όλοι οι συνεταιρισμοί, το πνεύμα συνεργατικότητας, το πετυχημένο παραγωγικό μοντέλο και η αποτελεσματική διοίκηση, βρίσκουν πλέον ανταπόκριση σε ανώτατο επίπεδο.
Απλά θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η βράβευση για τους ίδιους λόγους από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Χ.Μ.

Ναι στο γκολφ
Ναι στο γκολφ, υπό προϋποθέσεις και με ενστάσεις όσον αφορά την υδροβόρα λειτουργία των παραπάνω εγκαταστάσεων, λέει ο Δήμος Βόλου όσον αφορά τις επιμέρους χρήσεις που προβλέπει το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο Τουρισμού, το οποίο θα συζητηθεί αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Μάγειρας με μάστερ
Είναι τόση η ανεργία και η ανάγκη πολλών να βρουν επαγγελματική διέξοδο που αρκετοί από αυτούς δε διστάζουν ακόμη και με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών να απευθυνθούν στο ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και να ζητήσουν πληροφορίες για τη φοίτησή τους στο τμήμα μαγειρικής.

Τα υπόλοιπα
του χρόνου
Πενήντα χιλιάδες ευρώ είναι η πίστωση που θα διατεθεί από το Δήμο Βόλου για τις εργασίες βελτίωσης των ποδηλατόδρομων στους δρόμους Φερών, Γιαννιτσών και Μεταμορφώσεως. Τα υπόλοιπα τον επόμενο χρόνο, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Ξηρακιάς που κρατά το δημοτικό… θησαυροφυλάκιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν είναι και ιδιαίτερα βαρύ…

Κύριοι
…Κύριοι τα μέλη της Κίνησης για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα που συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Νικολάου και οι οποίοι πήραν μέρος στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Περίμεναν να φτάσουν οι νεόνυμφοι που τελούσαν εκείνη την ώρα το μυστήριο του γάμου τους στην εκκλησία και μετά να ξεκινήσουν την πορεία τους στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου.
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Πρόσκληση
Tην ανάδειξη της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα σε τρίτο πόλο του πολιτικού συστήματος έθεσε ως στόχο ο Ανδρέας Λοβέρδος και για μία ακόμη φορά απηύθυνε πρόσκληση συσπείρωσης των δυνάμεων του Κέντρου, της Κεντροαριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού, σε ένα κοινό μέτωπο. Ο πρώην υπουργός Υγείας δεν χάνει ευκαιρία να επαναλαμβάνει την πρότασή του εάν και θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση που θα έχει το κάλεσμά του.
Β.Κ

Χειμώνας
και καύσιμα
Mέχρι και χιόνια στα ορεινά της Μαγνησίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για αύριο Δευτέρα. Και καλά μπήκε νωρίς – νωρίς ο φετινός χειμώνας, λεφτά για πετρέλαιο και αέριο που θα βρεθούν;
Και μιας και ο λόγος για καύσιμα, σίγουρα το θέμα θα… ανάψει για τα καλά στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με αφορμή την πρόσφατη απόρριψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο του διαγωνισμού του Δήμου Βόλου για την ετήσια προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου, των Νομικών Προσώπων και της ΔΕΥΑΜΒ.

Τσίμπημα
Μπορεί ο χθεσινός σεισμός να ήταν μικρός, μόλις τρία Ρίχτερ, αλλά όταν πληροφορείσαι ότι το επίκεντρο ήταν στο Φυτόκο, δίπλα στο Πανθεσσαλικό, όσο να’ναι νιώθεις ένα… τσίμπημα, ειδικά όσοι έχουν στη μνήμη τους θύμησες από τους καταστροφικούς σεισμούς του ΄80…
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ.

Σημεία και τέρατα
Λάβρος ο αντιδήμαρχος Λεων. Μαυρογιάννης κατά της πρώην δημοτικής αρχής Αγριάς. Της καταμαρτυρεί σημεία και τέρατα.
…Αλλά, αντιδήμαρχε, δελτίο Τύπου – σεντόνι με 936(!!!) λέξεις απέστειλες για το έργο της ΔΕΥΑΜΒ στην Αγριά και δεν βρήκες να πεις ούτε μία λεξούλα για το… αρσενικό που επανεμφανίστηκε στο νερό του δικτύου, για να καθησυχαστούν οι φόβοι των Αγριωτών, που παραμένουν και επαυξάνονται;
Φ.Τ.

Να τα μας!!!
Εγκληματική οργάνωση οι 27 κάτοικοι της Ιερισσού που κλήθηκαν να καταθέσουν ως ύποπτοι επειδή αντιδρούν στα επενδυτικά σχέδια της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές. Κατηγορούνται για «διατάραξη των επενδύσεων, του τουρισμού και του περιβάλλοντος» σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης!!!
…Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον έχει πολλή ξηρασία.
Φ.Τ.

Waffen SS
Μανώλης Γλέζος: Οι εγκληματίες των Waffen SS του Χρήστου Παππά ήταν οι εκτελεστές στο Δίστομο!
…Κι εδώ, δίπλα μας, στη Δράκεια.
Φ.Τ.

Η Χρυσή Αυγή φεύγει…
Φαήλος Κρανιδιώτης (σύμβουλος πρωθυπουργού): Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντιεξουσιαστών και τ’ αρχ…α μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στη βάση της Χρυσής Αυγής, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νιώθω κανένα δέος για όλους αυτούς τους μαλ…ς.
…Η Χρυσή Αυγή φεύγει, η Χρυσή Άνοιξη έρχεται.
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου