ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΕΥΑΜΒ και Αγριά

δευαμβ-και-αγριά-652719

Δεν περνά βδομάδα για βδομάδα που να μη δημοσιοποιείται και μία είδηση από τη ΔΕΥΑΜΒ για προβλήματα στην υδροδότηση του πρώην Δήμου Αγριάς. Τι λέει επ΄ αυτού ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγριάς και νυν δημοτικός σύμβουλος Βόλου Μπ. Ζάχος, που επί των ημερών του επιτελούσε ταυτόχρονα καθήκοντα εργάτη καθαριότητας, ηλεκτρολόγου και υδραυλικού; Τρία στη συσκευασία του ενός…
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Πρωτοβρόχια
και υποψηφιότητες

Μπήκε ο Οκτώβριος και μαζί του και τα πρωτοβρόχια και μαζί με τα τελευταία όπως συνηθίζεται στην πολιτική αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σοβαρές υποψηφιότητες. Οι λοιπές θα μείνουν να… επιπλέουν στα ρηχά νερά της θερινής ραστώνης, ως άλλα όνειρα θερινής νυκτός.

Τρεις άσσους

Πιο αθεράπευτα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι νεοδημοκράτες, μερικοί από τους οποίους διαδίδουν δεξιά και αριστερά, ότι έχουν τρεις… άσσους για το Δήμο Βόλου. Μπορούν να μας πουν τον έναν, για να καταλάβουμε τι φυράματα είναι οι άλλοι δύο;

Στα τέλη του μήνα

Θυμίζουμε ότι στο τέλος του μήνα στις 30 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση – εκδήλωση των « 5» Δημάρχων που ουσιαστικά θα αποτελεί και την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για το Δήμαρχο Βόλου Π. Σκοτινιώτη.

Με το πάσο σας…
Την ίδια στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ταιριάζει μάλλον ο τίτλος: Ουδέν νεώτερον από το Ανατολικό Μέτωπο». Σιγά παιδιά με το πάσο σας, έχετε καιρό μπροστά σας. Βέβαια μετά θα τρέχετε για να βρείτε 150 – 160 υποψήφιους για να κλείσετε ψηφοδέλτιο, αλλά ποιος νοιάζεται…

Θα κατεβάσει υποψήφιο;
Προβοκατόρικο το ερώτημα: Η Χρυσή Αυγή θα κατεβάσει υποψήφιο για το Δήμο Βόλου;

Ο άντρα της το ήξερε;
Ανάμεσα στα άλλα που είχε στο σπίτι της η Ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πειραιά και που συνελήφθη ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που απαρτίζονταν από μέλη του κόμματος, ήταν και δύο… χατζάρες !!! Ο άντρας της που κοιμόταν μαζί της το ήξερε;

Στηρίζει Αγοραστό
Σε κοινή εκδήλωση στο Λιβάδι Ελασσόνας βρέθηκαν χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας κ. Γιώργος Σούρλας. Εντύπωση προκάλεσε ο κ. Σούρλας στο ακροατήριο όταν από το βήμα της εκδήλωσης διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για την Περιφέρεια και ότι στηρίζει ανοιχτά τον Κώστα Αγοραστό, προκαλώντας το χειροκρότημα του κοινού. Για όσους αναρωτιούνται για το Δήμο Βόλου δεν είπε τίποτα ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας.

Για το «ενδιαφέρον»
Εισαγγελικό «ενδιαφέρον» έγραψε ο «Τ» για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και πολλοί έσπευσαν να δώσουν τη δική τους ερμηνεία για τη λέξη που μπήκε σε εισαγωγικά.
Για να ξεκαθαρίζουμε. Το ενδιαφέρον μπήκε σε εισαγωγικά με την έννοια ότι ενδεχομένως η τηλεφωνική κρούση που δέχθηκε εκπρόσωπος της Πρυτανείας του ιδρύματος, να ήταν η πρώτη -διερευνητική- κίνηση των εισαγγελικών αρχών και να υπήρχε και συνέχεια, όπως όντως υπήρξε σε κεντρικό επίπεδο.
Από εκεί και πέρα οι όποιες άλλες ερμηνείες, δεν αντιπροσωπεύουν την εφημερίδα, πολλώ δε μάλλω όταν δεν υπάρχουν στοιχεία ή επώνυμες τοποθετήσεις.
Ε.Χ.

Εδώ και τώρα…

Επιστολή με την οποία ζητεί να εφαρμόσουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) περί διαθεσιμότητας και στη συνέχεια να παραδώσουν τα ονόματα των υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων στο ΑΣΕΠ, απέστειλε στους πρυτάνεις ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Mάλιστα πηγές από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι «η μη εφαρμογή της ΚΥΑ συνιστά παράβαση καθήκοντος» και προσέθεταν ότι «το αίτημα περί ανάκλησης της ΚΥΑ αποτελεί ανάκληση της εθνικής πολιτικής και της εθνικής προσπάθειας». Αγριεύει το Υπουργείο…

Β.Κ

Μέχρι αργά
Η συνεδρίαση στη ΔΗΜΑΡ κρατούσε μέχρι αργά χθες το βράδυ με τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης να θέτουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα τοπικά δρώμενα. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι η συνέλευση κύλησε σχετικά ομαλά χωρίς ιδιαίτερες αψιμαχίες παρά τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί διατυπώθηκαν.
Β.Κ

Δυστυχώς…

Μπορεί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να υποστήριζαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους Νεοναζί της Γερμανίας… το φωτογραφικό ενσταντανέ… όμως τους διαψεύδει. Και δυστυχώς μεταξύ αυτών που «καμαρώνουν» στη φωτό είναι και ο «Εθνικός αντιπρόσωπος» της Μαγνησίας στο Κοινοβούλιο, Παν. Ηλιόπουλος.

Ταλαιπωρίας εγκώμιον

Ουρά τρικούβερτη και… φιδογυριστή χτες το πρωί έξω από το Ταχυδρομείο της Αγριάς, όπου μπαϊλντισμένοι πολίτες περίμεναν να πληρώσουν λογαριασμούς. Γιατί; θέλησα να ρωτήσω. Γιατί είναι χαλασμένο το ένα απ’ τα δυο μηχανήματα, ήταν η απάντηση. Και πόσον καιρό τραβάει κορδέλα αυτή η κατάσταση; Ε, δεν θα ’ναι τώρα πάνω από μήνας;
…Μπράβο! Και να σκεφτεί κανείς πως το Ταχυδρομείο Αγριάς εξυπηρετεί το μισό Πήλιο!

Φ.Τ.

Χίλιοι καλοί χωράνε

Οχι, ρε! Στο αντιφασιστικό – αντιναζιστικό μέτωπο δε χωράνε ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου κι ο Παπαδήμος, ο Καραμανλής κι ο Σημίτης, ο Καρατζαφέρης κι ο Ροντούλης, ο Βορίδης, ο Άδωνις κι ο Λαζαρίδης, ο Χρυσοχοΐδης, ο Μπίστης κι ο Λοβέρδος, η Διαμαντοπούλου, ούτε οι υπόλοιποι διατελέσαντες ή διατελούντες υπουργοί και βουλευτές, ούτε οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι κι οι συνδικαλιστές που ποιούσαν και ποιούν την νήσσαν, ενώ ήξεραν και ξέρουν!
…Χωράνε όμως όσοι τους ψήφισαν!!!
Φ.Τ.

Οικονομικός φασισμός

Φόρους 44 δισ. ευρώ φέρνει ο νέος προϋπολογισμός.
…Είναι ο οικονομικός φασισμός των μνημονίων που γεννάει φασίστες και ναζί.

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου