ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με νέα ιδιότητα

με-νέα-ιδιότητα-654591

Εμφάνιση με το νέο Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γ. Ζαφείρη έκανε στην προχθεσινή ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο για το προφίλ των τουριστών του Δήμου Βόλου, ο πρώην Πρόεδρος της Ενωσης Κ. Λεβέντης. Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ο… πρώην ήθελε να δείξει τα κατατόπια στο νέο. Ωστόσο η απορία λύθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν μετά από τις διευκρινιστικές ερωτήσεις που έκανε ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων, ο πρώην αυτοσυστήθηκε στους παριστάμενους με τη νέα του ιδιότητα. Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είπε ο κ. Λεβέντης που όπως σημείωσε, ορίστηκε από το ΞΕΕ και ως εκπρόσωπός του για όλη τη Θεσσαλία.

Μετά την Αθήνα
και τη Θεσσαλονίκη
Δεν έκρυψαν την έκπληξή τους κατά τη μετάβασή τους στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη στη συνεδρίαση της ΕΣΑΛ (Επιτροπή Σχεδιασμού Ανάπτυξης Λιμένων ) οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Δερβένης όταν πληροφορήθηκαν ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές μετά τα λιμάνια Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι το λιμάνι του Βόλου. Μάλιστα στην προχθεσινή συνεδρίαση – εκδήλωση για το τουριστικό προφίλ των επισκεπτών του Δήμου Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να σημειώσει ότι δεν είναι πολλά εκείνα τα λιμάνια της χώρας που σε λίγο θα έχουν εγκεκριμένο master plan, καθώς όπως διευκρίνισε οι κατευθύνσεις που δίνει για τη χωροθέτηση της χρήσης των δραστηριοτήτων του αποτελούν δεσμευτικό όρο για τους πιθανούς μελλοντικούς επενδυτές στον ΟΛΒ, Έλληνες και ξένους…

Δεύτεροι
χωρίς καμπάνια
Μάλλον Παρίσι θα είναι ο φετινός στόχος των φορέων τουρισμού της ηπειρωτικής Μαγνησίας για να προβάλουν και να προωθήσουν τις ομορφιές της περιοχής μας στο γαλλικό κοινό. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι που ήταν στην προχθεσινή εκδήλωση για τον τουρισμό στο Δημαρχείο του Βόλου δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για το γεγονός, ότι μετά τους Γερμανούς που ήταν πρώτοι στη σχετική λίστα, οι Γάλλοι ήταν εκείνοι που ήλθαν φέτος στην περιοχή μας και μάλιστα χωρίς να έχει προηγουμένως οποιαδήποτε ενημερωτική καμπάνια στη γαλλική αγορά. Μάλιστα οι Γάλλοι είναι στη δεύτερη θέση με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους ισραηλινούς που είναι στην τρίτη και τους Ιταλούς που ακολουθούν στην τέταρτη…
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Ιστορική μέρα
Ιστορική πραγματικά η χθεσινή μέρα. Οι χειροπέδες πράγματι αποτελούν την αρχή του τέλους του ναζισμού στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον θέλουμε να πιστεύουμε. Η προκλητική στάση των συλληφθέντων δικαιώνει την επιλογή της απευθείας σύγκρουσης με αυτό το πολιτικό μόρφωμα.
Β.Κ

Το νού σας….
Και φυσικά εύχομαι τα κόμματα να μην αρχίσουν να ερίζουν για το ποιος φταίει ή ποιος κερδίζει από αυτή την ιστορία. Δεν χρειάζονται τέτοιοι διαγκωνισμοί αυτή την ώρα αφενός και αφετέρου ας σταματήσουν ορισμένοι να περιορίζουν τη Χ.Α μόνο ως εγκληματική οργάνωση, διότι πρόκειται για μία οργάνωση που η ιδεολογία της γεννήθηκε εξαιτίας συγκεκριμένων πολιτικών τις οποίες οφείλουν κυρίως τα κόμματα που ασκούν εξουσία να ξαναδούνε… για να τις επαναπροσδιορίσουν έτσι ώστε ο λαός να μην ξεγελαστεί τόσο εύκολα επόμενη φορά.
Β.Κ

Ουδείς εφησυχασμός
Στουρνάρας – τρόικα: Ολα τα προαπαιτούμενα παραμένουν ανοιχτά
Αναχωρούν οι δανειστές, ραντεβού τον Οκτώβριο – Συναγερμός για την απόκλιση στα έσοδα καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο του νέου γύρου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας και οι επικεφαλής της τρόικας αναχωρούν από την Αθήνα, έχοντας συμφωνήσει ουσιαστικά μόνον στο κλείσιμο του προϋπολογισμού του 2013. Αυτό και μόνο… δεν μπορεί να μας εφησυχάζει..
Β.Κ

To τwiter
Σύμφωνα με την αστυνομία στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα κυνηγετικό όπλο τα οποία κατείχε παράνομα. Επίσης, βρέθηκαν 43.100 ευρώ πολλά φυσίγγια, υπολογιστές και USB.
Το ποσό σε μετρητά προκάλεσε ειρωνικά σχόλια στα social media. Μεταφέρουμε ενδεικτικά:
43.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι του Μιχαλολιάκου. Ακούς άνεργε, φτωχέ ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής;#Nazis_behind_bars
Στο σπίτι του αρχηγού Μιχαλολιακου βρέθηκαν 43.000 ευρώ! Μετρητά..Εσείς ποσά έχετε? – των “γιαγιάδων” είναι για φύλαξη!..
B.K

Ελα, Αλέκο!
Τι; Δεν εγκρίθηκε η εργολαβία – σκούπα για τον Περιφερειακό του Βόλου;
…Έλα, Αλέκο! Πώς λεγόταν εκείνος που πριν λίγο καιρό μάς διαβεβαίωνε (για πολλοστή φορά) για το αντίθετο κι ότι αυτό συνέβη χάρη στον ίδιο που κατέβηκε στην Αθήνα κι… αναποδογύρισε τα τραπέζια; Ε; Πώς;
Φ.Τ.

Το τέλος της χαμέρπειας
Ο άνεμος της ανοχής στο φασισμό – ναζισμό, που μουρμούριζε ως τώρα ύπουλα να μην παλεύουμε εναντίον του από φόβο, να στηρίζουμε τους ναζί για πλάκα, τώρα θα σταματήσει.
…Η ανοχή στους φασίστες και τους ναζί ήταν η απαρχή της χαμέρπειας. Τώρα αρχίζει η ανάταση.
Φ.Τ.

Σπάσε το απόστημα τώρα
Κύριε Σαμαρά. Ο κόσμος της εργασίας άντεξε ως τώρα τους πενιχρούς μισθούς, τα βάρη των χαρατσιών, την ανεργία, τον υποσιτισμό, την πείνα, τα παγωμένα σπίτια το χειμώνα, την έλλειψη των αναγκαίων αγαθών, τη στέρηση των δικαιωμάτων του στην ασφάλιση και την πρόνοια, την υγεία και την παιδεία, την απώλεια της κυριαρχίας της χώρας μας, την καταβαράθρωση της δημοκρατίας. Πίστευαν οι άνθρωποι πως θα τους έσωζες από τη δυστυχία.
…Δεν τους έσωσες κι ούτε πρόκειται με την πολιτική που ακολουθείς. Τουλάχιστον μην τους παραδώσεις δεμένους πισθάγκωνα στους φασίστες και τους ναζί. Σπάσε το απόστημα των ναζιστικών θυλάκων στον κρατικό μηχανισμό τώρα.
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου