ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κατά βούληση

κατά-βούληση-690759

Κατά βούληση ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας στο θέμα της επικαιροποίησης της σύμβασης με το Θεοξένεια, όπως είχε προαναγγείλει ο επικεφαλής Γιώργος Μουλάς. Έτσι καταψήφισε ο σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας, ενώ υπερψήφισαν ο Κώστας Μωυσίδης, ο Τάσος Μπατζιάκας, ο Γρηγόρης Ιγγλέσης, Αντώνη Ακτσιαλής και Χαράλαμπος Ζάχος. Κατά της εισήγησης ψήφισε η ΛΑΣ και λευκό οι «Δρόμοι Συνεργασίας».
Β.Κ

Ευχαριστίες

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη συμβολή του Δήμου στην επιτυχία της 7ης Διεθνούς Ολυμπιάδας Αστρονομίας και Αστροφυσικής 2013, απέστειλε η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης. για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία αυτή. Την επιστολή υπογράφουν εκ μέρους της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής ο Πρόεδρος κ.Λουκάς Ζαχείλας – επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Γραμματέας κ.Κων/νος Μαυρομμάτης – μαθηματικός, πρώην λυκειάρχης.
Β.Κ

Θα καούμε…

Eίπαμε και εμείς να χαρούμε… Τζάμπα ο κόπος. Αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών φρόντιζαν να διαψεύσουν τα σενάρια περί μείωσης του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, παραπέμποντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος είχε σημειώσει ότι εξετάζονται βελτιώσεις στο επίδομα θέρμανσης. Μάλλον δεν θα κατάλαβε καλά ο Υπουργός και βιαστήκαμε να χαρούμε…. Μάλλον θα τσουρουφλιστούμε… χειμωνιάτικα πάλι.
Β.Κ

Γάμος στον… αέρα
Συνταξιούχος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Γεώργιος Σέγκλιας, σχολίασε μέσω του «Τ»:
«Οταν φεύγει με άδεια η προϊσταμένη του Ληξιαρχείου του Δήμου Βόλου και αφήνει αναπληρώτρια, η οποία δε γνωρίζει το θέμα και ταλαιπωρεί από άγνοια του θέματος τους πολίτες, τότε αν μη τι άλλο θα πρέπει να τεθεί σε αργία. Η αναπληρώτρια για να εκδώσει άδεια πολιτικού γάμου για ζευγάρι που μένει στο εξωτερικό περιμένει την επιστροφή της προϊσταμένης της για να την ρωτήσει τι πρέπει να κάνει, μη λαμβάνοντας υπόψη ότι 10 άτομα έχουν βγάλει αεροπορικά εισιτήρια και δωμάτια ξενοδοχείου στο Βόλο».

Απάντηση
Απάντηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης για τη νομιμότητα ή μη της διπλής παραίτησης Προέδρου και Γενικού Γραμματέα, Αρ. Μπασδάνη και Ευ. Πλαστάρα, περιμένουν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Μέχρι τότε δεν κουνιέται… φύλλο στο σπίτι του επιχειρηματία, που τρίζει συθέμελα από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που βιώνουν στο πετσί τους τα μέλη τους.

Δεν παραιτείται
Πάντως ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αρ. Μπασδάνης, ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Πετάει μάλιστα το «μπαλάκι» στους κ.κ. Σταυρίδη, Πλαστάρα και Καπούλα ότι είναι εκείνοι που θέλουν να τον παραιτήσουν για τους δικούς τους λόγους.

Στον αέρα
Κρίσιμη η σημερινή γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εάν αποφασίσουν μπλόκο στις γραμματείες των τμημάτων, θα δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα για τους πρωτοετείς φοιτητές που εντός των ημερών θα ξεκινήσουν να εγγράφονται στα τμήματα των σχολών που πέρασαν με την ανακοίνωση των βάσεων.

Βοήθα Παναγιά
Ανοιξαν χθες τα σχολεία για τη νέα χρονιά στη Μαγνησία.
Κάποτε οι εκπαιδευτικοί με την επιστροφή τους στα σχολεία εύχονταν «καλή σχολική χρονιά».
Φέτος, τα χαμόγελα πάγωσαν και οι ευχές εξαντλούνται σε μια παράκληση: «βοήθα Παναγιά»…
Ε.Χ.

3 του Σεπτέμβρη
Το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να πείθει ότι αντέχει το ιδεολογικό ξύλο. Αλλά όχι… τόσο όσο σήμερα! Κι ο πρόεδρός του, ο Βενιζέλος, δεν αποκλίνει σήμερα ούτε μια τρίχα απ’ την παράδοση που θέλει το κόμμα του σοσιαλιστικό.
…Αυτό θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν σκοτεινό.
Φ.Τ.

Βαμπίρ
Μέχρι τώρα τα ληγμένα τρόφιμα τα πέταγαν στα σκουπίδια. Το γνώριζε ο κάθε φτωχούλης, πήγαινε και τα μάζευε. Τώρα για να τα φάει, πρέπει να τ’ αγοράσει στο σούπερ μάρκετ.
… Άθλια κομμούνια!!! Σαράντα χρόνια που κυβερνάτε τη χώρα μάς ήπιατε το αίμα!!! Ακόμα να χορτάσετε;;;
Φ.Τ.

Ολοι μαζί και πλάι – πλάι
The Guardian: Η κυβέρνηση τα έχει βρει με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να προωθήσει τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της(!!!)
…Όλοι μαζί και πλάι – πλάι. Αλλιώς μας πήρανε φαλάγγι.
Φ.Τ.

Γεια σου, Σαμαρά, λεβέντη!
Αλήθεια, πρωθυπουργέ μου; Φρενάρει η ανεργία;
…Είμαι βέβαιος ότι θα λες το ίδιο σε μερικές μέρες που τελειώνει η τουριστική σεζόν και δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στον τουρισμό θα προστεθούν στους καταλόγους των ανέργων!
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου