ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μουλάς και Χρυσή Αυγή

μουλάς-και-χρυσή-αυγή-722042

Ατιμη (καρέκλα) τον έφαγες πάνω στο success story της εκλογής του ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου!
…Έξω φρενών ο Δουλόπουλος κι ο Διαμαντένιας, τους πάτησε ο Μουλάς την κόκκινη γραμμή πριν στεγνώσει. Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Μπάμπης Ζάχος, προσπαθεί εναγωνίως να τον συνεφέρει ο Ιγγλέσης. Καλού – κακού τού πήρε τα κορδόνια και τη ζώνη, ενώ κάλεσε και το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου, για να τον παρηγορήσει η Ζέττα ως η καθ΄ ύλην αρμόδια.
…Ναι, αγαπητοί μου. Πουλάμε τρέλα, διότι τρελαθήκαμε. Τι άλλο να κάνουμε, όταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Βόλου χτες αλληθώριζε προς τη Χρυσή Αυγή;

Φ.Τ.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Και ξαφνικά, Γιώργος Μουλάς! Ο οποίος, λέει, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Βόλου δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί τον δήμαρχο Σκοτινιώτη!
…Aντί άλλου σχολιασμού αφιερώνουμε και στους δυο μερικούς στίχους τραγουδιού του γίγαντα της πίστας Μάκη Χριστοδουλόπουλου: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος / κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά… / Καρδιά μου όλα επιτρέπονται τη νύχτα / και οι ευθύνες είναι λόγια περιττά.

Φ.Τ.

Πακέτο

Πακέτο επιστολών διαμαρτυρίας θα πρέπει να αναμένει τις επόμενες ημέρες η κυβερνητική στο νομό Βουλευτής Ζέττα Μακρή.
Οι καθηγητές αποφάσισαν να «χτυπήσουν» συντονισμένα αν και κατά μόνας, στέλνοντας όλοι τους από μία επιστολή στην κ. Μακρή με την οποία θα της ζητάνε να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στην επαγγελματική εκπαίδευση και οδηγεί τους καθηγητές στην ανεργία και τους μαθητές εκτός δημόσιας εκπαίδευσης.

Πελατεία

«Η κυβέρνηση δεν καταργεί απλώς 46 ειδικότητες από τη δημόσια επαγγελματική εκπαίδευση. Φροντίζει για την εξασφάλιση πελατείας στα ιδιωτικά ΙΕΚ που ανοίγουν», κατήγγειλε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, Γ. Χαλκιαδόπουλος, ο οποίος επικαλέστηκε την προ ημερών παρουσία του ίδιου του Υπουργού Παιδείας σε εγκαίνια ιδιωτικού ΙΕΚ στον Πειραιά, το οποίο θα λειτουργήσει μεταξύ άλλων και την ειδικότητα της νοσηλευτικής!
Τυχαίο;

Θα έχει ενδιαφέρον

Με το… καλημέρα και την αναρρίχηση του Γ. Μουλά στη θέση του επικεφαλής, πήραν φωτιά τα τόπια. Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, αν τελικά πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Τα μπουκάλια

Τα μπουκάλια με το εμφιαλωμένο νερό που κυκλοφορούσαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για το νερό, δεν το άφησαν ασχολίαστο τα μέλη της Κίνησης Πολιτών του Πηλίου και του Βόλου για το νερό. Και στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΜΒ χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό, είπε μέλος της Επιτροπής που ήταν παρών στη συνεδρίαση.
Ψεύδεστε ήταν η ομαδική απάντηση από τα μέλη της πλειοψηφίας στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς πράγματι από τότε που ανέλαβε το νέο Δ.Σ. στις συνεδριάσεις, στους συμβούλους και στους δημοσιογράφους προσφέρεται νερό από την… κανάτα

Τα δίκτυα άρδευσης

Στις ζημιές που υφίστανται από πολλούς ιδιώτες στα δίκτυα της άρδευσης, αναφέρθηκαν οι κάτοικοι των χωριών στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Παλιά, αυτά τα πράγματα δε συνέβαιναν και αν κάποιος εμποδίζεται η ιδιοκτησία του από τους νεραύλακες, είναι υποχρεωμένος να περάσει το δίκτυο δίπλα από την ιδιοκτησία του.
– Είναι γνωστό το πρόβλημα, απάντησε ο Δήμαρχος. Είμαστε στα δικαστήρια γι’ αυτό το θέμα…

Αίτημα

Αίτημα για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βόλου στην περιοχή της Άλλης Μεριάς, έχει υποβάλει στο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Το αίτημα πρόκειται να γίνει δεκτό.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Πάει και αυτός

Ενα φίλο είχε και η Ελλάδα, το Ζαν Κλώντ Γιούνκερ, πάει και αυτός. Χθες το βράδυ υποχρεώθηκε σε παραίτηση ενώπιον της Βουλής του Λουξεμβούργου με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων για το οποίο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει βέβαια καμία ανάμιξη. Η παραίτησή του εκτιμάται ότι έγινε για λόγους ευθιξίας, με τον Γιούνκερ να είναι ο μακροβιότερος ηγέτης στην Ε.Ε αυτή τη στιγμή.

Β.Κ

Καυτός μήνας

Θερμός Ιούλιος, καυτό το καλοκαίρι από πλευράς κινητοποιήσεων. Φρόντισε η Κυβέρνηση με τις «οριζόντιες απολύσεις, διαθεσιμότητες και μετατάξεις» να βγάλει πάλι τους εργαζόμενους στο δρόμο. Προφανώς σκέφτεται ότι, αφού δεν έχουν λεφτά να κάνουν διακοπές, ας κάνουν επαναστατική γυμναστική. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως…
Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου