ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Να τα βρουν …

να-τα-βρουν-723161

Η χθεσινοβραδυνή συζήτηση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας έδειξε ότι οι ισορροπίες έχουν ανατραπεί σε βάρος του σημερινού προέδρου του Επιμελητηρίου Τέλη Μπασδάνη ( φωτό). Θα υπάρχουν εξελίξεις και αλλαγή σκυτάλης στο Διοικητικό Συμβούλιο; Κανείς δεν ξέρει. Σε κάθε περίπτωση για τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες μέλη του φορέα, αυτό ελάχιστα τους ενδιαφέρει. Άλλο είναι το μείζον. Οι επικεφαλής των συνδυασμών Μπασδάνης, Πλαστάρας και Αθανασός να βρουν μία κοινή συνισταμένη και να εργαστούν για το συμφέρον της παραγωγικής φυσιογνωμίας της περιοχής μας
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Στη θέση της Ζέτας
Ορκίστηκε χθες το μεσημέρι από το Δήμαρχο Βόλου Π. Σκοτινιώτη ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Νέος Δήμος – Νέο Ξεκίνημα στη Δημοτική Ενότητα Βόλου κ. Αντ. Ακτσιαλής, ο οποίος παίρνει τη θέση της επικεφαλής της παράταξης της κ. Μακρή, η οποία παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, λίγες μέρες μετά την υφυπουργοποίησή της.

Μην τρελαθούμε
κιόλας
Για να μην τρελαθούμε κιόλας τα … φακελάκια που παίρνουν οι δύσμοιρες οι καθαρίστριες δεν έχουν να κάνουν με τα… φακελάκια που παίρνουν κάτι… μεγαλοκαρχαρίες.Το λέμε αυτό επειδή ακούστηκαν στη χθεσινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού και μερικοί νόμισαν ότι μιλάμε για τίποτα τεράστια ποσά.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Εκανε πίσω

Μετά την κατακραυγή και τις έντονες διαμαρτυρίες το Υπουργείο Οικονομικών κάνει πίσω… για τα νέα φορολογικά «δώρα» που ετοίμαζε και που θα κόστιζαν ένα μισθό περίπου στους μισθωτούς. Μέχρι εδώ καλά διότι τώρα θα ψάξουν για ισοδύναμα, οπότε αρχίζει νέος γολγοθάς μέχρι να κλείσει το «πακέτο» Κυριακή. Ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτεί ο κ. Στουρνάρας… για να ικανοποιήσει την τρόικα… που είναι και το ζητούμενό του.
Β.Κ

Αλλα αποτελέσματα
δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκαν σφόδρα διότι χθες σε τοπική εφημερίδα δημοσιεύτηκε ότι στην οργάνωση της Νέας Ιωνίας αναδείχτηκε πρώτος στις εκλογές για συνέδρους, ο κ. Κατσούρας, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «η πραγματικότητα είναι πως τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης συγκέντρωσε ο βουλευτής Αλ. Μεϊκόπουλος» λαμβάνοντας μάλιστα το 72% της σταυροδοσίας. Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία δημοσιεύεται αναλυτικά στη σελ. 34.
Β.Κ

Κόντρα
H δημόσια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου με τον πρώην πρόεδρο του Τ.Σ Στεφανοβικείου Ι. Παπαιωάννου θα έχει σίγουρα και συνέχεια. Ο κ. Παπαιωάννου χθες στην επιστολή παραίτησης κατήγγειλε τη δημοτική αρχή ότι μέχρι τέλους διατήρησε εχθρική στάση στο Στεφανοβίκειο ενώ η κ. Λαϊτσου σε δήλωσή της χθες ανέφερε: «ορισμένοι χωρίς αποδείξεις, επιχειρούσαν να παρασύρουν τους πολίτες για δικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα σε τακτικές που δεν συνάδουν στους όρους μιας συντεταγμένης πολιτείας. Απέτυχαν όμως και η τοπική κοινωνία τους απομόνωσε». Στον κάμπο τελικά είναι «μία «ωραία ατμόσφαιρα…».
Β.Κ

Ο Σαμαράς
και η… Μαρίνα

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Με Σαμαρά πρωθυπουργό δεν πηγαίνω στη Ν.Δ.».
…Δηλαδή, κυρία Μαρίνα, με άλλον πρωθυπουργό… πηγαίνεις;;;

Φ.Τ.

Ακόμα… 69

Tην πρόσληψη αιματολόγου στο Νοσοκομείο Βόλου ανακοίνωσε η Ζέττα Μακρή.
…Μπράβο, Ζέττα. Μένουν ακόμα 69 γιατροί για να καλυφθούν οι ανάγκες. (Δεν φανταζόμαστε ότι κάποιο άλλο Νοσοκομείο της χώρας θα κλαίει για το γιατρό που αναμένει και που δεν θα προσληφθεί ποτέ)…

Φ.Τ.

Σκοτινιώτης… Αντετονκούμπο!

Ελεος! Ως κι ο… Σκοτινιώτης μίλησε για τον Αντετονκούμπο!
…Να μαζέψει κανένα σκουπίδι από το Βόλο δεν μπορεί, για την κατάσταση που έφτασε η πόλη επί των ημερών του δεν τον παίρνει να κάνει δηλώσεις, οπότε ας λέει καμιά κουβέντα περί μπάσκετ, μόδας και life style για να περνάει η ώρα.

Φ.Τ.

Ούτε ο Ιορδάνης ποταμός

Πρώτη συνεδρίαση χτες της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ μετά τη συγκρότηση της δικομματικής.
…Τι να μας πουν; Δεν υπάρχει πολιτικό έδαφος πια για το ΠΑΣΟΚ. Μετά τα μνημόνια δεν υπάρχουν νερά του Ιορδάνη να ξεπλύνουν τις αμαρτίες του.

Φ.Τ.

Διαφθορέας
απόρων κορασίδων

Φώτης Κουβέλης: Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ θέλησαν να σπρώξουν τη ΔΗΜΑΡ εκτός τρικομματικής, επειδή ήταν βάρος στους σχεδιασμούς τους. Στόχος του Σαμαρά ήταν να πάει σε εκλογές.
…Ημουν μικρούλα κι άβγαλτη κι αφράτη και μοιραία, πώς έμπλεξα μανούλα μου με τέτοιο διαφθορέα, ε, Φώτη μου;

Φ.Τ.

Οι δύο όψεις
του ίδιου νομίσματος

Η τρόικα πιέζει για περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων μας, για την κατεδάφιση του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους, για απολύσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, για ιδιωτικοποιήσεις επιχειρήσεων! Η ελληνική κυβέρνηση αμύνεται του πατρίου εδάφους!
…Για να μη μας δουλεύουν τα Τουρκοκάναλα: Ούτε η τρόικα πιέζει ούτε η μνημονιακή κυβέρνηση αμύνεται. Κι οι δυο συμφωνούν απόλυτα στην ισοπέδωση της κοινωνίας και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου.

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου