Πρόταση

Τελευταία ενημέρωση: 2013-06-10, 12:38:11
Πρόταση

Τρέχουν… στο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα στο Βόλο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρίσκεται στο Βόλο την Πέμπτη και σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση θα παρουσιάσει την πρόταση του κόμματός του για την ανασυγκρότηση της χώρας. Η επιλογή του Βόλου δεν είναι καθόλου τυχαία και ο πολιτικός συμβολισμός εμφανής.
Β.Κ

Και όμως

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι Ευρωπαίοι "έχασαν χρόνο" στην οικονομική διάσωση της Ελλάδας, αρνούμενοι να μειώσουν από το 2010 το βάρος του χρέους της, παραδέχτηκε ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα από το γαλλικό κρατικό ραδιόφωνο "France Inter". Το βρήκαν τώρα βγαίνει κάθε μέρα… και ένας να μας πει τι λάθη έκαναν. Ποιος θα πληρώσει τη νύφη όμως… δεν νοιάστηκαν ποτέ. Και η Κυβέρνηση επιμένει να κρατά χαμηλούς τόνους. Θα τρελαθούμε τελικά σε αυτή τη χώρα..
Β.Κ


Πέτυχε
Success story στον τουρισμό - Εντυπωσιακή αύξηση 18,4% στις διεθνείς αφίξεις που κατέγραψαν μεγάλη άνοδο κατά τον μήνα Μάιο στα κυριότερα αεροδρόμια της Ελλάδας, γεγονός που επιβεβαιώνει την τάση για εντυπωσιακή αύξηση του τουρισμού τη φετινή χρονιά. Μπράβο στην Όλγα Κεφαλογιάννη γιατί εάν μη τι άλλο το παλεύει και μάλιστα χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια…
Β.Κ

Τριπλό το έγκλημα
Αληθεύει ότι η ΔΕΥΑΜΒ, παρά τη συμβατική της υποχρέωση που αφορά σε όλο το σχέδιο πόλης της Αγριάς, παρέδωσε τη μελέτη του αποχετευτικού δικτύου ελλιπή, με αποτέλεσμα τμήμα της Αγριάς να μένει εκτός αποχετευτικού δικτύου;
…Εάν αληθεύει, τότε το έγκλημα είναι τριπλό. Και πήραν λεφτά που δεν δικαιούνται, και τμήμα της Αγριάς θα μείνει εκτός αποχέτευσης, αφού θα χρειαστεί… νέα μελέτη, η οποία υπό τις παρούσες συνθήκες Κύριος οίδε εάν και πότε θα γίνει, και ο Παγασητικός θα συνεχίσει να ρυπαίνεται κατά το τμήμα της πόλεως Αγριάς που άφησαν έξω από την «τρέχουσα» μελέτη και για όσο χρόνο απαιτηθεί για να γίνει η νέα μελέτη, να εγκατασταθεί ο νέος εργολάβος, να εκτελεστούν τα νέα έργα κ.τ.λ., κ.τ.λ.  
Ωραίοι εκεί στη ΔΕΥΑΜΒ.
Φ.Τ.

Ελλάς - Τουρκία 1-0
Πάλι τους σκίσαμε τους Τούρκους. Ενώ ο Ταγίπ δηλώνει ότι μόνο ο Αλλάχ θα σταματήσει την πορεία της Τουρκίας, ο δικός μας ο Αντώνης όχι μόνο έχει μιλήσει με τον Θεό, αλλά ο Θεός του απάντησε κιόλας!!!
…Από όσα άφησε να εννοηθούν ο πρωθυπουργός, του είπε ότι η πολιτική του είναι η απολύτως ενδεδειγμένη.
Φ.Τ.

Μια… βροχή σάς σώζει
Την επομένη της έκθεσης του ΔΝΤ όλοι οι μνημονιακοί της Ελλάδας προσπαθούν να ξεχάσουν.
…Παιδιά, μόνο με… Greek statistics μπορείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι εξακολουθούμε να διάγουμε το Greek success story. Ξέρετε εσείς.
Φ.Τ.

Παιχνίδια εξουσίας
Οταν ο Βενιζέλος κάνει «αντιπολίτευση» στη συγκυβέρνηση, ο Κουβέλης δηλώνει πως δεν θα τη ρίξει για ένα νομοσχέδιο. Και τούμπαλιν. Όταν «αντιπολίτευση» κάνει ο Κουβέλης, ο Βενιζέλος στηρίζει τη συγκυβέρνηση. Όταν «αντιπολίτευση» στον Βενιζέλο και τον Κουβέλη κάνει ο Σαμαράς, που εσχάτως πάει να το παίξει και… αντιμνημονιακός, δεν βγάζουν άχνα οι δυο συνεταίροι του.
…Παιχνιδάκια εξουσίας. Τι να κάνουν οι άνθρωποι. Όσο κι αν βάζουν τον Ντερμπεντέρη να φωνάζει πόσο μεγάλο δίκιο έχουν, φοβούνται κι οι τρεις τους την οργή του λαού.
Φ.Τ.

Σε εγκατάλειψη 
Το χθεσινό ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για τον πνιγμένο στα μπάζα, τα σκουπίδια και τα χόρτα περιφερειακό του Βόλου με τις επικίνδυνες λακούβες, προκάλεσαν το σχόλιο του πρώην νομάρχη Απ. Παπατόλια. Ο δρόμος έχει πλήρως εγκαταλειφθεί και με τη στάση τους, ο δήμος Βόλου και η Περιφέρεια, κάνουν του πολίτες να νοσταλγούν τις ημέρες της Νομαρχίας, όπως είπε.

Ο κ. Παπατόλιας υπενθύμισε ότι για την πρώην Νομαρχία ο περιφερειακός ήταν «σημαία», πιέζοντας διαρκώς προς όλες τις κατευθύνσεις για να καταστεί ένας δρόμος λειτουργικός και όχι γεμάτος κινδύνους. Σήμερα, ακόμη και το κομμάτι από Ιωλκού μέχρι Γορίτσα παραμένει «ορφανό», καθώς ο δήμος Βόλου δεν το έχει παραλάβει, ενώ κανείς δεν ανακινεί το ζήτημα του καθαρισμού του και της εργολαβίας - σκούπα που έχει κολλήσει.
Β.Σ.


Δημοτικό
 Εστιατόριο
  Οι   υπεύθυνοι της   κοινωφελούς  επιχείρησης  του  Δήμου Βόλου  είδαν  με καλό μάτι  την υλοποίηση της ιδέας  για  Δημοτικό Εστιατόριο, το   οποίο θα προσφέρει   εδέσματα  σε  φτωχούς   σε τιμές   κόστους. Δεν είναι   τυχαίο  ότι λίγο  πριν  την  προχθεσινή  ειδική συνεδρίαση  της  Δημοτικής  Επιτροπής Διαβούλευσης   για  το Δίκτυο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι   υπεύθυνοι της ΚΕΚΠΑ /ΔΙΕΚ είχαν σύντομη  συνομιλία με τον πρόεδρο  της  Ένωσης  Εστίασης  και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας  Απόστολο Αθανασό. Μόλις  ο τελευταίος  όμως τους   είπε   για τα έξοδα  που  απαιτούνται   για τον εξοπλισμό   της   κουζίνας, μάλλον    έκαναν πίσω,  καθώς  το κόστος  για την  προμήθειά  του   μόνον   ευκαταφρόνητο  δεν  είναι…

Μήνυμα   κατά
 της  ξενοφοβίας
Ηταν  εντυπωσιακός  στην  προχθεσινή   ειδική συνεδρίαση  της  Δημοτικής  Επιτροπής  Διαβούλευσης   η τοποθέτηση  του Μητροπολίτη  Δημητριάδος  κλ. Ιγνάτιου. Δεν  ήταν   μόνον  η πληθώρα   των δράσεων   της Μητρόπολης, αλλά  και  η  παρρησία  του  στο  θέμα   της ξενοφοβίας   και   του  ρατσισμού. Ο κάθε  άνθρωπος  έχει  τη  δική του αξία. Δεν   υπάρχουν  Έλληνες  και  ξένοι…

Ηχηρές
  αποχωρήσεις
Ηχηρές  αποχωρήσεις  έχουμε, μαθαίνω, στη  ΔΕΥΑΜΒ . Λεπτομέρειες  θα   μάθουμε  στη  συνεδρίαση  της   Πέμπτης…

Κινητικότητα
Θα  έχουμε   επανάκαμψη  έμπειρων  αυτοδιοικητικών   στελεχών   στο  Δήμο  Βόλου   στις   ερχόμενες   δημοτικές   εκλογές  στο Δήμο Βόλου. Αυτό εικάζουμε από  την κινητικότητα   που  εκδηλώνει  το  τελευταίο  διάστημα ο   πρώην  Αντιδήμαρχος  Γιάννης  Στάμος.


 Προσωρινά   μέτρα 
  για  την   καντίνα
Μέχρι  τώρα  ξέραμε    για  τις   προσφυγές που   έχουμε  συχνά - πυκνά  στη Δικαιοσύνη, στο  Διοικητικό  Πρωτοδικείο,  από  τους  καταστηματάχες  υγειονομικού    ενδιαφέροντος   προκειμένου να πάρουν  προσωρινά  μέτρα   για  να   συνεχίσουν  τη  λειτουργία  τους.  Αλλά  να  παίρνει   προσωρινά  μέτρα  από το   Διοικητικό Πρωτοδικείο  και  ιδιοκτήτης καντίνας  στην περιοχή  της  Αρτέμιδας, επειδή   δεν   πληρούσε  τα  κριτήρια, πρώτη   φορά  το ακούμε…   
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ
  

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=