ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θετικά σχόλια

θετικά-σχόλια-775878

Οι επικείμενες εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο της Επαρχίας Αλμυρού ανέδειξαν πολλές νέες υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε αυτή του Εμπόρου Κώστα Πανταζώνα, της γνωστής οικογένειας με μακρά δράση στο χώρο. «Η νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Επαρχίας Αλμυρού θα αξιολογηθεί από το πόσο ξεκάθαρο και ειλικρινές είναι το ΤΙ θέλει να κάνει, ΠΩΣ θα το κάνει και ΠΟΙΟΙ θα αναλάβουν να το κάνουν. Πρέπει να ξαναγνωριστούμε Έμποροι – Τράπεζες – Εφορία – Ασφαλιστικά Ταμεία- Προμηθευτές και Ιδιοκτήτες Ακινήτων , έτσι ώστε να διαχειριστούμε από την αρχή την καινούρια εμπορική πραγματικότητα», δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ο νέος υποψήφιος συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου και αποσπώντας θερμά σχόλια.
Β.Κ

Ξεσπάθωσαν
Mε ενδιαφέρον όπως ομολογούν οι ίδιοι στη ΝΟΕΣ άκουσαν την Κυριακή το πρωί τον νεαρό Σωτήρη Ζαρπαλά να τους μιλά στη συνάντηση που έγινε στο Βόλο για την οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ… Οι «πράσινοι» πάντως ξεσπάθωσαν και ζήτησαν να σταματήσουν αυτές οι «διαρροές» και τα μαχαιρώματα ειδικά για τα οικονομικά γιατί όπως τόνισαν κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά σε μία περίοδο που ούτως ή άλλως το ΠΑΣΟΚ περνά δύσκολα. Οι εσωκομματικές πάντως αποφασίστηκε και θα πραγματοποιηθούν κανονικά πλέον στις 9 Ιουνίου… Στις κάλπες τα υπόλοιπα.
Β.Κ

Ωραίος…
Ωραίος αυτός ο Ζίζεκ με τα γκούλακ για όσους δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ! Ασφαλώς αστειευόμενος το είπε. Αυτό έλειπε να το εννοούσε κιόλας! Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έλεγε κάτι ανάλογο για όσους δεν ψηφίσουν Ν.Δ, κάποιος συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι…
Χ.Μ.

Για τα παζάρια
και τα πανηγύρια
Καλά αυτό το παράνομο λούνα παρκ έξω από το εκθεσιακό κέντρο τόσες μέρες που ήταν υπό κατασκευή δεν έγινε από κανέναν αντιληπτό; Και μετά περιμένουμε να αντιληφθούν οι αρμόδιοι τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής;
Χ.Μ.

Στο Βόλο
τίποτα;

Πέντε γερανογέφυρες έφερε πριν από λίγες μέρες με ειδικό φορτηγό πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά η Cosco, στα πλαίσια των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά. Για το Βόλο τίποτα. Ακόμη με τους… κουβάδες γίνεται η φορτοεκφόρτωση…

Στην Κίνα

Επειδή γίνεται πολύς ντόρος με τις πιθανές επενδύσεις στην Κίνα στη χώρα μας και την αντίστοιχη διείσδυση ελληνικών επιχειρήσεων στην αγορά της αχανούς ασιατικής χώρας, ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν ότι εδώ και χρόνια μία τοπική εταιρία, η ΕΒΕΤΑΜ, κάνει ήδη πιστοποιήσεις στην κινεζική αγορά.

Ψηφιακή
νταντά
Ψηφιακή νταντά, χαρακτήρισε εύστοχα τη χρήση του Διαδικτύου, η εκπρόσωπος του safeinternet Βερόνικα Σαμαρά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι με αφορμή τις διήμερες εκδηλώσεις που γίνονται χθες και σήμερα στο Βόλο για τους τρόπους ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο από τους νέους. Χαρακτηρισμός που αποδόθηκε σε μία προσπάθεια να καταδείξει την αδιαφορία των γονιών προς τα παιδιά τους, που τα επιτρέπουν να μπαίνουν στους υπολογιστές, προκειμένου οι ίδιοι να συνεχίσουν να ζουν στην… κοσμάρα τους.
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Κάθε… κατεργάρης
στον πάγκο του

«Είμαστε οι πρώτοι που συμμετέχουμε στο κίνημα για το δημόσιο χαρακτήρα των νερών» δήλωσε χτες ο Π. Σκοτινιώτης.
…Ε, τότε, γιατί δεν ικανοποιεί το αίτημα της Επιτροπής Κατοίκων για τα Νερά του Πηλίου, που παραβρέθηκαν στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για άμεση συζήτηση του θέματος, προκειμένου ν’ ακούσουν τις απόψεις των δημοτικών συμβούλων για τη διαχείριση των νερών και κάθε… κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του;

Φ.Τ.

Δημοκρατικός συγκεντρωτισμός

Για όλα να αποφασίσει το Συνέδριο, ζήτησε ο Τσίπρας από την Κεντρική Επιτροπή.
…Σωστό ακούγεται μέχρι τη στιγμή που κάποιος σκεφτεί ότι σε κάθε συνέδριο, πάντα, κάποιος έχει την πλειοψηφία.

Φ.Τ.

Υπεύθυνη… αριστερά!

Ο εκ των… υπεύθυνων αριστερών υπουργών της κυβέρνησης Μανιτάκης (ΔΗΜΑΡ) στο Spiegel: Οι πιστωτές έχουν όλη τη δύναμη.
…Κι ο λαός, πάλι, καθόλου… Είπα κι εγώ…

Φ.Τ.

Αυτόν τον θυμάστε;

Θυμάστε τον Λοβέρδο; Αυτό που εσχάτως βάζουν στα γκάλοπ για να του δώσουν ψήφους; Θυμάστε τον περιβόητο «νόμο Λοβέρδου» για τις συντάξεις; Και μήπως τυχαίνει να αναρωτιέστε γιατί στο χαρτί της σύνταξής σας αναγράφεται «κατώτατη εγγυημένη σύνταξη 360 ευρώ;»
…Οι τροϊκανοί σάς προετοιμάζουν για το μέλλον. Όπου θα ξαναέχει ρόλο ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος και όπου η σύνταξή σας θα έχει φτάσει στα 360 ευρώ, μιας και από το 2015 το κράτος αποσύρεται από την υποχρέωσή του να χρηματοδοτεί τα ασφαλιστικά ταμεία.

Φ.Τ.

Φρίκη

Όχι, δεν είναι τα νέα μέτρα που έρχονται, είναι οι υποσχέσεις που εμπεριέχουν γι’ ακόμη περισσότερα από το φθινόπωρο. Κατασχέσεις, φυλακίσεις, πρόστιμα, το μνημονιακό κράτος αρχίζει σαφάρι κατά των φτωχών πολιτών με επικεφαλής τούς Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη.
Αφού στεγνώσαμε, τι άλλο να μας πάρουν πια;
…Υπάρχουν ακόμα τα ζωτικά μας όργανα. Να τα πουλήσουν στη Μέρκελ να ξεχρεώσουμε.

Φ.Τ.

Δύσκολες εξισώσεις

ΤΟ ΒΗΜΑ σε περίοπτη θέση: Δύσκολες εξισώσεις έχει να λύσει ο πρωθυπουργός. Από την ευφορία που προκάλεσε το επιτυχημένο, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ταξίδι του στην Κίνα, επιστρέφει στη μίζερη καθημερινότητα.
…Εμείς πάλι, σε πείσμα της εφημερίδας, νομίζαμε ότι η δυσκολία έγκειται στην αντιστοίχιση της εικονικής πραγματικότητας που φιλοτεχνούν ορισμένα ΜΜΕ προς την… πραγματικότητα την ίδια.

Φ.Τ.

Σεβασμό, ρε!

EΛΣΤΑΤ: Μείωση 11,5% στο γενικό δείκτη εργασιών στη βιομηχανία.
…Λίγο σεβασμό, ρε! Αφού ο πρωθυπουργός λέει ότι πάμε καλά!

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου