Ποτέ

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-12, 13:30:44
Ποτέ

Κατηγορηματικός ήταν χθες ο πρόεδρος του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας Δημ. Κουτσούκος ότι δεν υπάρχουν «κοπανατζήδες» στο Δημόσιο στο Βόλο και ότι εάν υπήρχαν θα υπήρχαν και οι αντίστοιχες καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες. Πολύ σίγουρο τον άκουσα και μακάρι να είναι έτσι διότι οι καιροί «ου μενετοί». Δεν ήρθε χθες, δεν ήρθε προχθές κλιμάκιο των «ράμπο» κανείς όμως δεν ξέρει πότε θα εμφανιστεί και αν… και τότε θα δούμε.
Β.Κ

Το στοίχημα       

Μετά το ΕΚΒ και το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας πήρε απόφαση και τη Μ. Τετάρτη οι δημόσιοι υπάλληλοι απεργούν τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά. Το στοίχημα πλέον για τα συνδικάτα είναι η συμμετοχή που εάν μη τι άλλο με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη θα πρέπει να είναι καθολική. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν άλλες, ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του.
Β.Κ


Στο Βόλο

Το βαρύ «πυροβολικό» της ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης που είναι γραμματέας στο κόμμα και ένας εκ των στενών συνεργατών του Φ. Κουβέλη θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα στο Βόλο για την νομαρχιακή συνέλευση της ΔΗΜΑΡ στη Μαγνησία. Οι απόψεις του για τις πολιτικές εξελίξεις θα έχουν σίγουρα ενδιαφέρον.
Β.Κ

Πάνε κι έρχονται

Από βδομάδα η τελική κουβέντα με την τρόικα. Με αποκλειστικό στόχο να υπάρξει συμφωνία. Μετά, η τρόικα θα φύγει. Και θα έρθει ο ανασχηματισμός, μπας και προλάβουν μην έρθουν οι αγανακτισμένοι στις πλατείες.
Μ.Μ.


Μην ξεφύγει…

Ουπς! Το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογεί τα περιφερειακά χωροταξικά σχέδια. Μην τυχόν και ξεφύγει κανένα φιλέτο ακίνητο από το… μέλλον του. Το πούλημα σε ιδιώτες
Μ.Μ.


Στα ιδιαίτερα

Νέα συνάντηση, μόνοι τους με τον Μανιτάκη είχαν χθες βράδυ οι τροϊκανοί. Με βραστά αυγά στις μασχάλες…
Μ.Μ.


Μέσα στην καλή χαρά

Νάτος πάλι ο Μηταράκης. «Πολύ δύσκολη χρονιά το 2013 αλλά πάμε καλύτερα», δήλωσε. Η τεχνητή αισιοδοξία δυστυχώς δεν απαντάει στο 1,3 εκατομμύριο ανέργων και τα 3.3 εκατομμύρια του μη ενεργού πληθυσμού.
Μ.Μ.


 Παρέλαση
 αιρετών

 Καθημερινή, σχεδόν, είναι η παρέλαση πολιτικών προσώπων της περιοχής μας για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών οι οποίες υπάρχουν για τους αιρετούς που συμμετείχαν στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΜΒ την περίοδο 2004 - 2006 και 2007 - 2010. Αιρετοί που δεν είναι μόνον από τον πρώην Δήμο Βόλου, αλλά και από τον πρώην Δήμο Νέας Ιωνίας. Ειδικά προχθές, τουλάχιστον τρία άτομα, πέρασαν την πόρτα του ειδικού ανακριτή για να απολογηθούν και να αιτιολογήσουν όλα όσα τους αποδίδονται, για τη λήψη δηλαδή παράνομων αποφάσεων που αφορούσαν την προμήθεια χλώριου σε δεκαπλάσια τιμή (από 0,26 λεπτά σε 2, 30 ευρώ/ κιλό), για τα τσαπάκια κ.α. Μάλιστα μερικοί από αυτούς που καλούνται σε απολογία, πηγαίνουν χωρίς δικηγόρο, επικαλούμενοι έλλειψη χρημάτων, μόνον που ο ανακριτής τους υπενθυμίζει το αυτονόητο. Ότι δηλαδή πρέπει να είναι επαρκής η υπεράσπισή τους, γιατί οι κατηγορίες που τους βαρύνουν μόνον ελαφρότητα και ανεμελιά δεν δικαιολογούν από την πλευρά τους. Και αυτό γιατί, όπως τους επισημαίνει, η ζημιά της Επιχείρησης είναι πολύ πάνω από το όριο των 75.000 ευρώ και επομένως, κινδυνεύουν με παραπομπή για κακούργημα.


Ζητούν ΕΔΕ

Τη διενέργεια ΕΔΕ έχουν ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από το σημερινό Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου για τις ζημιές που υπάρχουν στη μονάδα Aids, όπου διέμενε για τρία χρόνια ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου. Οι ίδιοι γιατροί καταλογίζουν στον πρώην Διοικητή ότι έχασε, όπως ισχυρίζεται, το κλειδί - πασπαρτού του α΄ ορόφου, το οποίο είχε παραδοθεί από την κατασκευάστρια εταιρία (επτά συνολικά για τους ισάριθμους ορόφους του νέου κτιρίου) που δίνει τη δυνατότητα, να ανοίγουν όλες οι πόρτες σε έκτατες καταστάσεις (σεισμό, τρομοκρατική ενέργεια κλπ.) ακόμη και όταν αυτές είναι κλειστές. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι για να είναι διασφαλισμένα όλα τα γραφεία του α΄ορόφου χρειάζονται να αλλάξουν εκατό περίπου κλειδαριές !!!

Διερεύνηση
 Στη Δικαιοσύνη προς διερεύνηση είναι η υπόθεση με την ειδική μονάδα που παραλαμβάνει τα υγειονομικά απόβλητα, από το νοσοκομείο Βόλου, αλλά και από τις κλινικές και τα ιατρεία και τα οποία μετά την αδρανοποίησή τους μεταφέρονται στο ΧΥΤΑ προς απόρριψη μέσα σε ειδικούς σάκους αφού προηγουμένως θρυμματιστούν (σύριγγες, ουροσυλλέκτες κλπ).
Για τη συγκεκριμένη μονάδα υπήρξε πριν αρκετές εβδομάδες έλεγχος από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος οι οποίοι ήλθαν στο Βόλο, μετά από σχετική καταγγελία που έφτασε στα χέρια τους.


 Εγκεφαλικά
 Δεν έγινε τυχαία η χθεσινή σύσκεψη των Αντιδημάρχων με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και των Δημοτικών Ενοτήτων στο Δημαρχείο του Βόλου, καθώς ήταν απαραίτητο να γίνει ενημέρωση προκειμένου να αποφευχθούν τα παρατράγουδα και τυχόν αιφνίδια εγκεφαλικά στο Δήμο. Οπως συνέβη πριν μερικούς μήνες, όταν Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου αγόραζε με την πάγια προκαταβολή διάφορα υλικά για λογαριασμό της πρώην Κοινότητας, χωρίς να κόβει καν απόδειξη ταμειακής μηχανής και μετά πήγε σαν κύριος και ζητούσε την επόμενη πάγια προκαταβολή, σαν μη συμβαίνει τίποτα.
Όταν το αντιλήφθηκαν στο Δήμο, κάποιοι τραβούσαν τα μαλλιά τους, κάποιοι άλλοι εις μάτην αναζητούσαν λύση, ενώ κάποιοι άλλοι δεν άντεξαν και αναφώνησαν : Τι κάνεις ρε Καραμήτρο ;…
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Ο... ειδικός συνεργάτης

Στο δρόμο που οδηγεί στη συνοικία της Βαμβακιάς, στην Αγριά, υπάρχει ελλιπέστατος δημοτικός φωτισμός εδώ και δύο χρόνια, μας έλεγαν χτες Αγριώτες, σημειώνοντας με νόημα ότι στη συνοικία όπου διαμένει ο… ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Π. Σκοτινιώτη όχι μόνον τοποθετήθηκε πλήρης -και καλαίσθητος- φωτισμός, αντικαθιστώντας τον παλιό, αλλά και… επεκτείνεται!
Άτυχοι όσοι διαμένουν στη Βαμβακιά και τυχεροί όσοι έχουν το προνόμιο να διαμένουν πλησίον του… ειδικού συνεργάτη!
…Ειρήσθω εν παρόδω, η θέση του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου καταργήθηκε με νόμο από την 1η του έτους. Πώς λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος όχι μόνον βρίσκεται ακόμα στρογγυλοκαθισμένος σε γραφείο παρά τω Δημάρχω, αλλά και έχει πρόσβαση σε όλες τις Υπηρεσίες;

Φ.Τ.

Ιερισσός

Δηλαδή, κύριε Υπουργέ Δημοσίας Τάξεως, τι άλλο θα του κάνεις του γαλατικού χωριού, που εξακολουθεί να επιμένει να αντιστέκεται; Θα το… εξαφανίσεις;
…Μάλλον έτσι πρέπει να γίνει, δεδομένου ότι βρέθηκε ένα χωριό, μια τοπική κοινωνία να πει ΟΧΙ στην πολιτική Βέρμαχτ που κηρύχτηκε στην Ελλάδα.

Φ.Τ.


Ενωμένη Ευρώπη

Σε έναν μόλις μήνα, τον Ιανουάριο, η ανεργία εκτοξεύτηκε 1,5 μονάδες κι έφτασε το 27,2%. Κι αυτό επίσημα, διότι ανεπίσημα…
…Εκατομμύρια άνθρωποι καταστρέφονται κι η τρόικα, με τις πολιτικές που επιβάλλει στην υπάκουη  ελληνική κυβέρνηση, για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι πώς θα μοιράσει τα ιμάτιά τους.

Φ.Τ.

Δεν παίζονται…

Η κυβέρνηση ψάχνει το φόρο που θα αντικαταστήσει το χαράτσι.
…Τον θάνατο δεν τον αντιμετωπίζεις ούτε από τον καναπέ ούτε με «ωραίες» λέξεις.

Φ.Τ.
 
Μποϊκοτάζ
Σόιμπλε: Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων έχει κλείσει.
…Άδικο έχει ο Μ. Γλέζος που απαντάει με «μποϊκοτάζ για να πονέσει η Γερμανία»;
Φ.Τ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=