ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόταση

πρόταση-799058

Τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Καλαντζή προτείνει η Νέα Δημοκρατία για την κάλυψη της θέσης του εκλιπόντος Αθανάσιου Νάκου ως Β’ αντιπροέδρου της Βουλής. Ο κ. Καλατζής ανήκει στην ίδια γενιά πολιτικών με το Θανάση Νάκο με τον οποίο μάλιστα είχαν συμπορευτεί και ως «λοχαγοί» στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και είχαν αναπτύξει στενή πολιτική φιλία.
Β.Κ

Λύσεις χρειάζονται

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα υπάρξει αλλαγή του σήματος του ΠΑΣΟΚ ή μετονομασίας είπε «ας αλλάξουμε όλα τα υπόλοιπα που πρέπει και οφείλουμε να αλλάξουμε κι αυτά έχουν μικρή σημασία. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει λύσεις κι όχι διαχείρισης συμβόλων, είναι κάτι εύκολο αυτό, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε στη ουσία» απάντησε ο νέος Γραμματέας Νίκος Ανδρουλάκης που την Κυριακή βρέθηκε στο Βόλο. Και δεν έχει άδικο αφού τα μέτωπα είναι πολλά για να μιλά κανείς για .. αλλαγές ονόματος..
Β.Κ

Αυτό είναι καλό!
Είναι γνωστή η ηγεμονία της Λάρισας στο Θεσσαλικό χώρο και έχουν γραφτεί πολλά γι’ αυτό. Η εκδίκηση έρχεται όμως μέσα στο γήπεδο. Δύο ομάδες ο Βόλος και οι δύο καβάλα… στο αλογάκι! Οπερ σημαίνει και οι δύο μπροστά από τη Λάρισα.
Ν.Τ.

Ωρα για μπάνιο…
Εχουμε γράψει τόσα πολλά για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Δήμου Βόλου στην εκμίσθωση της πλαζ των Αλυκών με αποτέλεσμα να γινόμαστε κοινότυποι και κουραστικοί. Τώρα με τη νέα καθυστερημένη προκήρυξη τους ευχόμαστε καλή επιτυχία ώστε να μην επαναλαμβανόμαστε και εμείς συνεχώς.
Χ.Μ.

Ηχηρή απουσία

Θα διαβάσετε και σε άλλα σχόλια για την ηχηρή απουσία του δημοτικού συμβούλου Γρηγόρη Ιγγλέση από την Κυριακάτικη μάζωξη της δημοτικής ομάδας της Ζέττας Μακρή. Το σημαντικό κατά την άποψή μας δεν είναι η τελευταία του απουσία αλλά η απόφασή του-σύμφωνα με πληροφορίες- να μην συμμετέχει ποτέ στο εξής…
Ν.Τ.

Μονά – ζυγά
Όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας –σύμφωνα με τις χθεσινές του δηλώσεις- η τρόικα θα υποκύψει στις πιέσεις του ή θα διαλυθεί η Ευρωζώνη. Γιατί δεν το παίζουμε μονά ζυγά να δούμε τι μας περιμένει μιας και οι καφετζούδες είναι ντεμοντέ;
Χ.Μ.

Επί Πάνου και Ζέττας

Χτες είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο. Πώς; Δεν το πήρατε χαμπάρι; Τι είστε, βρε; Λοβοτομημένοι; Καναπεδάτοι, φραπεδάτοι, μπυρόβιοι;
Ησυχάστε. Πώς να πάρετε χαμπάρι κάτι που επί ημερών Πάνου και Ζέττας περιήλθε σε πλήρη ανυποληψία και έχει καταντήσει σχεδόν ανύπαρκτο.
…Η πόλη βουλιάζει, κύριε και κυρία, κι αντί να κατεβείτε κι οι δυο στην Αθήνα με τα τεντζερέδια σας και να κάνετε πάταγο στα υπουργεία, κουβεντιάζετε «αθώα» σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου, προσπαθώντας εναγωνίως να μας πείσετε ότι πράττετε το καθήκον σας προς τους Βολιώτες.

Φ.Τ.

Μπράβο ρε!

Το νέο «όπλο» κατά της ανεργίας το είδατε; Στο 75% του κατώτερου μισθού θα πέφτει ο… κατώτερος μισθός, όπου υπάρχει μεγάλη ανεργία! Δηλαδή, ο κατώτερος θα παραμένει 586 ευρώ, αλλά ο εργαζόμενος θα παίρνει… 375 καθαρά!
…Τι είπε χτες ο Δημαρίτης Α. Παπαδόπουλος; Ότι «η κυβέρνηση στηρίζεται σε τρία κόμματα και οι αποφάσεις παίρνονται από τους τρεις αρχηγούς»; Μπράβο ρε!

Φ.Τ.

Εκτίθενται καραμπινάτα
Kαλά, το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» προσδιορίζει σε 162 δισ. ευρώ τις γερμανικές οφειλές από την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, κι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη κρατά κρυμμένα τα συμπεράσματα της ομάδας εργασίας που συνεστήθη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να ερευνήσει το θέμα;
…Η σιωπή είναι χρυσός, έτσι δεν είναι κύριοι Σαμαροβενιζελοκουβέληδες;
Φ.Τ.

Πράκτορες

Σούζα μπροστά στην τρόικα η συγκυβέρνηση! Ό,τι και αν της ζήτησαν οι ξένοι, χαράτσι, απολύσεις, τράπεζες, έσκυψε το κεφάλι και είπε ναι!
…Πόσο χαίρομαι για τα νέα μέτρα που θα μας σώσουν! Όσο γι’ αυτούς που μας λένε πως ο λαός πεινάει, θα έπρεπε να ντρέπονται! Πού την είδαν αυτοί την πείνα; Κάτι περίεργοι τύποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαΐ, αυτοί δεν πιάνονται, είναι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ.

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου