ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επανεκλογή

επανεκλογή-885541

Στο γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, ως μέλος, επανεκλέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Θάλεια Στάχτου.

Η ίδια σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook ευχαριστεί τους συναδέλφους της για τη στήριξή τους και την παράταξη στην οποία ανήκει, τη Συνδικαλιστική Ανατροπή.

Όπως σχολιάζει, «οι εργασίες και τα αποτελέσματα των εκλογών του 38ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ με την άνοδο των αριστερών -προοδευτικών δυνάμεων δίνουν δύο σαφή μηνύματα:

Το πρώτο είναι η ενίσχυση ενός αξιόπιστου δημοσίου τομέα στην υπηρεσία των πολιτών και όχι η απαξίωσή του με σκοπό την κερδοσκοπία των ιδιωτών.

Το δεύτερο είναι η Πολιτική Αλλαγή που πρέπει να γίνει για να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω. Καθήκον όλων μας είναι να αποτυπωθεί αυτό και στην συγκρότηση της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Για την Μαγνησία είναι τιμή μου που εκλέχτηκα για ακόμη μια φορά στο Γενικό Συμβούλιο του Ανώτερου Συνδικαλιστικού φορέα στο Δημόσιο τονίζοντας και την γυναικεία συμμετοχή που είναι σημαντική την εποχή μας και χρειάζεται ενίσχυση!».

Ε.Χ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου