ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εφημερίδα απευθύνει ερωτήματα  

εφημερίδα-απευθύνει-ερωτήματα-884071

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» μετά τις αποκαλύψεις για τις απ΄ευθείας αναθέσεις στον πρώην πλέον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο «φιλοξενεί» αναφορά στην υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, βουλευτή Μαγνησίας.

Στην παραπομπή από την πρώτη σελίδα επισημαίνεται ότι «Γιος υπουργού πήρε υποκατάστημα των Ε.Λ.Τ.Α. Courier στον Βόλο. Το νόμιμο και ηθικό…» , ενώ στο εσωτερικό της εφημερίδας και σε σχετικό σχόλιο επισημαίνονται από την εφημερίδα τα εξής: «Πώς μπήκε ο γιος της Μακρή στα ΕΛ.ΤΑ. Courier του Βόλου;

Το νόμιμο είναι και ηθικό; Και πόσο ηθικό είναι να είσαι υφυπουργός Παιδείας και ο γιος σου να έχει αναλάβει το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Courier της πόλης, που είναι η πρωτεύουσα του νομού όπου εκλέγεσαι βουλευτής; Δεν είναι υπόθεση εργασίας, αλλά αφορά πραγματικά πρόσωπα. Πρόκειται για την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή της οποίας ο γιος έχει αναλάβει και διαχειρίζεται το υποκατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών στον Βόλο.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν: Πώς το ανέλαβε, έγινε διαγωνισμός; Υπήρξαν άλλοι ενδιαφερόμενοι και, αν ναι, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα προσόντα και οι εγγυήσεις τους, ώστε να αποδειχτεί το αδιάβλητο της ανάληψης του υποκαταστήματος από τον γιο της κυρίας Μακρή;

Επίσης, όπως προκύπτει από συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Θεοφίλου Μακρής στο e-thessalia.gr στις 21 Αυγούστου, δήλωσε πως βρίσκεται συνεχώς δίπλα της σε βοηθητικό ρόλο και στο υπουργείο και στην πολιτική της διαδρομή, άρα και την περίοδο που ανέλαβε και τα ΕΛ.ΤΑ. Courier του Βόλου. Πόσο ηθικό είναι αυτό;».

Β.Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου