ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κανονικά υποψήφιος

κανονικά-υποψήφιος-901732

Με αφορμή ανάρτηση, που έκανε στα social media ο Γιώργος Πετρουλάκης, μετά τη μη εκλογή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ορισμένοι έσπευσαν να ερμηνεύσουν τα λόγια του ως «αποχαιρετισμό» από το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο των ερχόμενων εκλογών.

Οπως πληροφορείται η στήλη, κάθε τέτοια εικασία δεν έχει βάση. «Ασφαλώς και ισχύει η υποψηφιότητά μου. Εχω καταθέσει πρώτος αίτηση και περιμένω από τα αρμόδια όργανα να λάβουν τις αποφάσεις τους», ανέφερε στη στήλη.

Η επίμαχη ανάρτηση πάντως, που προκάλεσε σενάρια, που δεν ισχύουν όμως, έχει ως εξής: «Με λίγη τύχη, μια ήττα μπορεί να σε κάνει να δεις τα πάντα και τους πάντες διαυγέστερα. Δεν εκλέχτηκα στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και κάπου εδώ κλείνει ένας κύκλος στο κόμμα, που ξεκίνησε το 2004 και μου χάρισε συγκλονιστικές στιγμές και εμπειρίες.

Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους βοήθησαν και φυσικά τους 198, που με τίμησαν με την ψήφο τους, η οποία βγήκε, το ξέρω, μέσα από την καρδιά τους. Και η δική μου τους ανήκει.

Να συγχαρώ θερμά κάθε μέλος της νέας ΚΠΕ, ειδικά τον Δημήτρη Τσιμπανάκο, τον Αντώνη Πολίτη, τη Ματίνα Πρίγκου, τη Σούλα Βακουφτσή και τον Δημήτρη Κουτσούκο, που εκλέγονται από τη Μαγνησία.

Είναι πολύ καλή μαγιά για τον νομό μας, μαζί με τη ΝΕ και τις τοπικές οργανώσεις, στην κοινή μας προσπάθεια για την ολική επαναφορά του πράσινου ήλιου και την απόκτηση εκ νέου βουλευτικής έδρας. Σε κάθε μα κάθε περίπτωση θα είμαι δίπλα τους, απλός στρατιώτης, όπως δεσμεύτηκα. Μια παράταξη, μια γροθιά, για τη Μαγνησία και την πατρίδα».

Β.Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου