ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διεργασίες δίχως τέλος

διεργασίες-δίχως-τέλος-356235

Μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχει κλείσει ο κύκλος των διαβουλεύσεων με όλους τους πρωταγωνιστές και ενδεχομένως να αποσαφηνιστεί το πεδίο ως προς το κρίσιμο ερώτημα για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στο Κίνημα Αλλαγής.

Οι πληροφορίες πάντως διίστανται. Αλλοι λένε πως ο τέως πρωθυπουργός δεν έχει ακόμη λάβει οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το εάν θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, έχοντας απέναντι του όσους ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να διαδεχτούν τη Φώφη Γεννηματά στο κόμμα. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που τον καλούν μέσω των social media να αναλάβει, ενώ μία τρίτη ομάδα επισημαίνει ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα.

Με εξαίρεση τον Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να κάνει πίσω και να αποσύρει την υποψηφιότητα του εάν ο Γ. Παπανδρέου μπει στη μάχη της αρχηγίας, όλοι οι άλλοι, δηλαδή Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδος, Π. Χρηστίδης, Π. Γερουλάνος και Χ. Καστανίδης, δεν είναι σε φάση να υποχωρήσουν για χάρη του τέως πρωθυπουργού.

Αυτό το μέτωπο άρνησης των «5» για την παροχή διευκολύνσεων στις ενδεχόμενες βλέψεις του Γ. Παπανδρέου για επιστροφή είναι μία παράμετρος που ο πρώην πρωθυπουργός θα μετρήσει σοβαρά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου