ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπλέχτηκαν τα πράγματα

μπλέχτηκαν-τα-πράγματα-386776

Εξω φρένων με τον διοικητή του Νοσοκομείου είναι η συνδικαλιστική παράταξη της Ενωτικής Κίνησης, που είναι μειοψηφία στο σωματείο εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο.

Ο Γ. Ντόκος πριν από λίγες μέρες ανακάλεσε προηγούμενη δική του απόφαση, με την οποία αναβάθμιζε σε τομεάρχη τη Φούλη Τσιώμου, μέλος της Ενωτικής Κίνησης και γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής. Αρχικά ο διοικητής του Νοσοκομείου υπεραμυνόταν της απόφασής του και ότι η κ. Τσιώμου πληρούσε τις προϋποθέσεις για την αναβάθμισή της. Ομως μόλις κατατέθηκε προσφυγή, που έθετε εν αμφιβόλω την απόφαση, ανακάλεσε την αναβάθμιση. Τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης πνέουν μένεα εναντίον του. Σε υπηρεσιακό επίπεδο το ζήτημα θα διευθετηθεί στα δικαστήρια, που έχουν προσφύγει η κ. Τσιώμου, που θεωρεί ότι αδίκως…ανακλήθηκε η απόφαση που την έχριζε τομεάρχη, καθώς επίσης και η υπάλληλος, που θεωρεί ότι δικαιούται τη θέση, διότι έχει περισσότερα χρόνια υπηρεσίας.

Υπάρχει όμως και το καθαρά πολιτικό κομμάτι. Η κ. Τσιώμου ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο θα επιχειρήσει να προσδώσει χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης στη μη αναβάθμισή της. Εμπλεξαν τα πράγματα… Επρεπε ο κ. Ντόκος να το περιμένει.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου