ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξάφνιασε ο Κουτσούμπας στο φεστιβάλ της ΚΝΕ    

ξάφνιασε-ο-κουτσούμπας-στο-φεστιβάλ-τ-400377

Ξάφνιασε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όταν έκανε αναφορά στην περιβόητη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα με το σφυροδρέπανο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα η οποία φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με τα αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ενωσης και το σφυροδρέπανο στο στήθος, είχε προκαλέσει σάλο και πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά, από τους χρήστες του διαδικτύου στα social media.

Μάλιστα, η ίδια η Τζούλια Νόβα με νεώτερη ανάρτησή της είχε εξηγήσει για ποιο λόγο φόρεσε το συγκεκριμένο μπλουζάκι και πως σκοπός της δεν ήταν να περάσει κάποιο πολιτικό μήνυμα, ούτε να προκαλέσει.

Ωστόσο αναφορά στη συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο φεστιβάλ της ΚΝΕ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Είναι μάλιστα τέτοιος ο φόβος τους, που έφτασαν στο σημείο να σπαταλήσουν τον – πολύτιμο γι’ αυτούς – χώρο και χρόνο στα Μέσα Ενημέρωσής τους και να κάνουν μέγα πολιτικό θέμα, το γεγονός, ότι ένα νέο κορίτσι φόρεσε μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου