ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πήρε τη θέση του διευθυντή

πήρε-τη-θέση-του-διευθυντή-454935

Προβιβάστηκε στον βαθμό του διευθυντή στο Τμήμα Χημειοθεραπειών του Νοσοκομείου Βόλου ο παθολόγος – ογκολόγος Γιώργος Ρήγας. Εμπλεος συγκίνησης ο ίδιος ανακοίνωσε την αναβάθμισή του στα social media και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε δεκάδες ευχές και συγχαρητήρια από όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας. Από τους πρώτους που τον συνεχάρησαν ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, όπως πληροφορείται η στήλη.

Ο Γ. Ρήγας, άλλωστε, ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου.

Στην ανάρτησή του ο γνωστός γιατρός αναφέρει:

«Μετά από 12,5 συναπτά έτη υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο και κάποια ακόμη πριν από αυτά, έφτασε σήμερα η μέρα που προβιβάστηκα στον βαθμό του διευθυντή ΕΣΥ παθολόγου – ογκολόγου.

Μια πορεία δύσκολη, επίπονη, με πολλές απαιτήσεις, πολλές στερήσεις, αλλά και μεγάλες χαρές, συγκινήσεις και μεγάλη ικανοποίηση από την αγάπη και την εμπιστοσύνη των ασθενών, που μου εμπιστεύθηκαν το πιο πολύτιμο αγαθό τους, την ίδια τους τη ζωή. Οι ευθύνες γίνονται πλέον πολύ περισσότερες. Σε προσωπικό και γενικότερο επίπεδο. Οι ανάγκες των καρκινοπαθών πολλές και ποικίλες, ίσως όμως τελικά και πολύ απλές. Ο αγώνας και η προσπάθεια συνεχίζονται. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και από τα «δύσκολα», τα «δυσάρεστα» βγαίνουμε πιο δυνατοί και, σίγουρα, πιο σοφοί».

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου