ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-488413

Ηταν πάντα στο πλευρό τους

Στη νέα περιφέρεια Θεσσαλίας η Μαγνησία θα κατέχει τη δική της ξεχωριστή θέση, η οποία ταυτόχρονα θα λειτουργεί μαζί με τους τρεις άλλους θεσσαλικούς νομούς στο πλαίσιο μίας δίκαιης και ολόπλευρης περιφερειακής ανάπτυξης. Κοινός στόχος μας η εξωστρέφεια, η προσβασιμότητα και η ανάπτυξη συνεργειών σε όλους τους τομείς», έλεγε προχθές μιλώντας με επαγγελματίες του Βόλου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας, που δέχτηκε μάλιστα για μία ακόμη φορά τις ευχαριστίες τους, αφού ως Νομάρχης από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα τους και μάλιστα ανέλαβε πρωτοβουλίες σημαντικές για την στήριξη της τοπικής οικονομίας.
Ν.Τ.
 
«Πού είναι ο ανθυποψήφιος οέο;» 
Διαδοχικά ακυρώνει τη μία μετά την άλλη ο κ. Αγοραστός τις κοινές εμφανίσεις του με τον κ. Παπατόλια. Δεν δείχνει απλώς ότι επιλέγει τον τηλεοπτικό μονόλογο αντί του διαλόγου «πρόσωπο με πρόσωπο» για την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, αλλά αρνείται ακόμη και τις κοινές ραδιοφωνικές παρουσίες με τον ανθυποψήφιό του σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα. Με πιο πρόσφατο το παράδειγμα του ΣΚΑΙ… Μόλις πληροφορήθηκε ο υποψήφιος της ΝΔ ότι πρόκειται να βγει σε αντιπαράσταση με τον κ. Παπατόλια, αρνήθηκε «ευγενικά» την πρόσκληση στον δημοσιογράφο και προτίμησε για άλλη μια φορά να «δοξασθεί κρυπτόμενος». Κρίνετε και συγκρίνετε… 
Ν.Τ
 
Με τον Σάκη Τσιώλη
Γνώριμοι από τα παλιά ο Κώστας Αγοραστός με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Σάκη Τσιώλη, συναντήθηκαν τις προάλλες στην Καρδίτσα και είχαν συνομιλία σε θερμό κλίμα.
Ν.Τ.
 
«Οχι» στην κατάργηση των ΚΑΠΗ
Προκλητικές χαρακτήρισε ο Πάνος Σκοτινιώτης τις δηλώσεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου περί ενδεχόμενης κατάργησης των ΚΑΠΗ και τόνισε κατηγορηματικά ότι «ως δημοτική αρχή του νέου Δήμου Βόλου δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθεί οποιαδήποτε σκέψη θίγει τα ΚΑΠΗ ή άλλες κοινωνικές δομές των Δήμων. Η ανάγκη για περιορισμό των δαπανών στο δημόσιο δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο κάθε είδους κοινωνικές παροχές και να πλήττει θεσμούς που προσφέρουν ανεκτίμητο κοινωνικό έργο. Αντίθετα, στις συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης που διανύουμε, θα πρέπει να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και θα αγωνιστούμε γι’ αυτό. 
Ν.Τ.
 
«Αέρας νίκης»
Ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα συνάντησε ο Πάνος Σκοτινιώτης στις επισκέψεις που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές των συνενούμενων Δήμων και εργασιακούς χώρους του Βόλου. Στον Άγιο Βλάσιο, στα Άνω και Κάτω Λεχώνια, αλλά και στον Άγιο Λαυρέντιο, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Σκοτινιώτης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, γεγονός που αποδεικνύει ότι η «Δημοκρατική Συμπολιτεία» θεμελιώνεται σε στέρεες βάσεις και αυτό είναι που δημιουργεί την αισιοδοξία ότι η εκλογική νίκη είναι βέβαιη.
Ν.Τ.
 
Η Ζέττα στις λαϊκές αγορές
Σε λαϊκές αγορές στο Βόλο και τη Ν. Ιωνία βρίσκεται συχνά η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή, προκειμένου να επικοινωνήσει με καταναλωτές, παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες και να βιώσει το κλίμα που επικρατεί εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της αγοράς. Τα παράπονα που εκφράζονται από όλες τις πλευρές για την οικονομική στενότητα είναι διαρκή και έντονα.   Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι η παρουσία της κυρίας Μακρή δίνει χαρά και μήνυμα ελπίδας στον κόσμο, αφού είναι καταγεγραμμένες οι θέσεις της εναντίον των σκληρών κυβερνητικών μέτρων. «Ζέττα, είμαστε μαζί σου», έλεγαν χθες στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης.
 
Δενδροφύτευση από τη Ζέττα Μακρή
Πιστοί παραμένουν στην απόφασή τους η Ζέττα Μακρή και οι συνεργάτες της να μην τυπώσουν πρόγραμμα, αλλά να πραγματοποιήσουν δεντροφύτευση. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο μάλιστα - όποια μέρα από τις δύο το επιτρέψει ο καιρός- θα υλοποιήσουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που καταδεικνύει με έμπρακτο τρόπο την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει ο συνδυασμός ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ τα θέματα που συνδέονται με το περιβάλλον. «Γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον και η διατήρηση του φυσικού μας πλούτου αποτελούν για μας σημαντική προτεραιότητα», δηλώνει η Ζέττα.
Ν.Τ.
 
Με ανιδιοτέλεια
Η Κατερίνα Κύρκου – Νικολοπούλου, υποψήφια με το συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέο Ξεκίνημα» και τη Ζέττα Μακρή ανήκει στις ανθρωποκεντρικές προσωπικότητες αλλά με έκδηλη την αγωνιστικότητα. «Η μιζέρια και τα αδιέξοδα που έχουν φωλιάσει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις δεν μας αξίζουν, τονίζει. Όλοι μαζί ήρθε η ώρα να στηρίξουμε το όραμα και τις ελπίδες για την πόλη του Βόλου που αποκτά νέα μορφή». Αυτό το όραμα δεσμεύεται να υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια…
Ν.Τ.
 
Σε γνώριμους χώρους  
Τους γνώριμους χώρους του Νοσοκομείου Βόλου επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας του Συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» Δημήτρης Αλεξόπουλος.
Γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, όλοι παλιοί συνεργάτες του Δημήτρη Αλεξόπουλου, είχαν να συζητήσουν και να θυμηθούν πολλά από την πολυετή συνεργασία τους.
Μόνο καλά λόγια και ευχές για επιτυχία είχαν να πουν για τον παλιό τους συνάδελφο και διευθυντή.
Πώς μπορούν άλλωστε να ξεχάσουν τον άνθρωπο που η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντοτε ανοιχτή για όλους, έλεγαν συνεργάτες του κ. Αλεξόπουλου.
Ν.Τ.
 
Αμεση διεκδίκηση
Γνώστης των προβλημάτων της Αυτοδιοίκησης ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου Δημήτρης Ιωάννου με το συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» του Γιώργου Αντώνογλου θέτει στην πρώτη γραμμή το πρόβλημα του οδικού αποκλεισμού της περιοχής. Τόσο το Μούρεσι, όσο και η Ζαγορά, έχουν κατεστραμμένο εθνικό και εσωτερικό οδικό κύκλωμα, ενώ τη δύσκολη κατάσταση επιδεινώνει και η μη κατασκευή της παράκαμψης Ζαγοράς. Μέλημα του κ. Ιωάννου είναι από την επόμενη κιόλας των εκλογών να ξεκινήσει η άμεση διεκδίκηση πόρων και η σκληρή δουλειά για την αποκατάσταση της υπάρχουσας κατάστασης στο οδικό κύκλωμα της περιοχής.
Ν.Τ.
 
Εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων
Πλήθος Αντιδημάρχων θα έχει ο νέος Δήμος Νοτίου Πηλίου μετά την ακατάσχετη υποσχεσιολογία ορισμένων που φτάνει στα αυτιά των συνεργατών του Σταμάτη Βακούλα. Όπως λένε οι ίδιοι, «έγκριτες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των αντιδημάρχων σε τουλάχιστον 20! Οι δε εργαζόμενοι στο Δήμο και τις επιχειρήσεις υπολογίζεται ότι θα φτάσουν τους 500! Το τραγικό όμως είναι ότι δίνονται υποσχέσεις για χαρίσματα ενοικίων και λοιπών υποχρεώσεων προς το Δήμο και για διαγραφή χρεών. Αυτό αγγίζει τα όρια του παραλόγου και αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο. Έτσι θα διοικήσετε το νέο Δήμο, κ. Δήμαρχε;».
Ν.Τ.
 
Στο πλευρό των αγροτών
Επαφές με αγρότες του νομού έχει το τελευταίο διάστημα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» κ. Λεωνίδας Ρίνης. Ο ίδιος τόνισε το ενδιαφέρον του για τη δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα τελευταία χρόνια οι αγρότες αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης της θέσης τους. «Το αγροτικό εισόδημα φθίνει. Η πολιτεία θα πρέπει να αναλάβει δράσεις. Και οι νέες Περιφερειακές διοικήσεις που θα προκύψουν, θα πρέπει να ενεργήσουν άμεσα, με πρωτοβουλίες και ενέργειες, για να γίνουν αρωγοί στις προσπάθειές σας. Οι καλλιέργειές σας, οι αποζημιώσεις, το κόστος παραγωγής είναι θέματα που «καίνε» για εσάς». Όπως τόνιζαν συνεργάτες του κ. Ρίνη, οι θέσεις και οι προτάσεις του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου βρίσκουν τη θετική ανταπόκριση των αγροτών, από το Πήλιο μέχρι και τον κάμπο του Αλμυρού.
Ν.Τ.
 
Οικονομικός διαχειριστής της Δημοκρατικής Συμπολιτείας
Όλη η οικονομική διαχείριση του συνδυασμού της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» του Πάνου Σκοτινιώτη έχει ανατεθεί τον Νίκο Μαυρόπουλο, Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Ιωνία και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο συγκεκριμένο συνδυασμό. Η άριστη διαχείριση είναι βέβαιη μιας και ο Νίκος Μαυρόπουλος έχει αφήσει τις περγαμηνές του τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αυτοδιοικητική του δραστηριότητα. Βέβαια αυτή η κίνηση είναι μικρή, αλλά αποτελεί θετικό δείγμα σε σύγκριση με τη διαχείριση των οικονομικών του νέου Δήμου Βόλου που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας σαν νέα δημοτική αρχή. Τα εχέγγυα και οι γνώσεις πάντως υπάρχουν στον Νίκο Μαυρόπουλο.
Ν.Τ
 
Μηνύματα νίκης
Στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε όλες τις περιοχές  του νέου δήμου Αλμυρού ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Δημοτική Πρωτοβουλίας εξειδικεύουν το σχέδιό τους για τη μεγάλη αλλαγή που φέρνει στην τοπική αυτοδιοίκηση ο Καλλικράτης. Όπως τονίζουν «οι προγραμματικές αυτές δηλώσεις αποτελούν  ένα κοινωνικό συμβόλαιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας με τις Τοπικές  Κοινωνίες. Στόχος μας η πραγματοποίησή τους, μια καινούρια αρχή βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη, στην πίστη για προκοπή.
Στόχος μας να αποφασίζουμε μαζί μέσα από διαβούλευση ουσιαστική και δημοκρατική. Με τη στήριξη του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Πρωτοβουλίας θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Για έναν Δήμο Αλμυρού με παρόν και μέλλον. Στηρίζοντας τη Δημοτική Πρωτοβουλία στηρίζουμε Πρόοδο – Διαφάνεια και Ανάπτυξη. Έχουμε όραμα.Με ενότητα – συνοχή – άμεση δημοκρατία – διαφάνια – κοινωνική αλληλεγγύη – ανάπτυξη – περιβάλλον – πολιτισμός οδηγούν τον αγώνα μας για τη νίκη του διευρυμένου δήμου Αλμυρού και των πολιτών του για τη νίκη όλων μας».
Ν.Τ
 
Παραιτήσεις
Οπως λένε συνεργάτες του υποψηφίου Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Α. Αρέθα «άρχισαν ήδη να στρέφονται προς την παραίτηση αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Σταμάτη Βακούλα. Μήπως θα έπρεπε για λόγους αξιοπρέπειας να το σκεφτεί και να το πράξει και ο ίδιος…»
Ν.Τ.
 
Σημαντική δράση
Γεωπόνος, συνδικαλιστής, πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας, αντιπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, δημοτικός σύμβουλος στην Αισωνία, πρώην υποψήφιος δήμαρχος στην Αισωνία, καλός επιστήμονας, με πλούσια δράση στον αγροτικό τομέα μάλλον αποτελούν μίγμα νίκης, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη Ζέττα Μακρή Λάμπρο Κωνσταντίνο, που ακούραστα και καθημερινά ενημερώνει συναδέλφους και ΜΜΕ για τα τεκταινόμενα στο χώρο του.
Ν.Τ.
 
Η ισχυρή   παρουσία της Μαγνησίας
Ο αυθόρμητος, πρόσχαρος   και δυναμικός   της χαρακτήρας που της χάρισαν   την αγάπη   του κόσμου   της Ιωλκού και της   ευρύτερης περιοχής του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου τα τελευταία χρόνια, είναι τα   στοιχεία   εκείνα που συνθέτουν το προφίλ   της πρώην Δημάρχου Ιωλκού   Βάσως   Σταυροπούλου, που είναι η ισχυρή γυναικεία παρουσία του Νομού Μαγνησίας στο ψηφοδέλτιο του Κ. Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Η ανεργία, οι επιπτώσεις του Μνημονίου στις τάξεις   των μισθωτών, των συνταξιούχων και των δημοσίων   υπαλλήλων, σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις    σε σημαντικά έργα υποδομής είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στα οποία γίνεται   αποδέκτης η πρώην Δήμαρχος   και νυν Πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής» για την Καταπολέμηση   των Ναρκωτικών που   λειτουργεί στο Νομό Μαγνησίας και το οποίο τελεί    υπό την αιγίδα    του ΟΚΑΝΑ.
Ν.Τ
 
Αρτιο ψηφοδέλτιο
Το πιο άρτιο ψηφοδέλτιο διαθέτει ο κ. Φορτούνας, όπως λένε οι δημότες του Νοτίου Πηλίου. Σε κάθε Δήμο και κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα υπάρχει ο ανώτερος επιτρεπόμενος αριθμός υποψηφίων και για το Δημοτικό και για το Τοπικό Κοινοτικό Συμβούλιο. 98 συνολικά υποψήφιοι κοσμούν το ψηφοδέλτιο της Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας του Νοτίου Πηλίου για να μετουσιωθεί σε πράξη η ισόποση και ισόρροπη εκπροσώπηση των τοπικών κοινωνιών, που είναι η πεμπτουσία της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας του νέου Δήμου. Αντίθετα τα ψηφοδέλτια των δύο άλλων συνυποψηφίων είναι «ελλιπή» με ελάχιστες υποψηφιότητες σε πολλές τοπικές κοινότητες. Γι’ αυτό ο κ. Φορτούνας εκμυστηρευόταν σε συνεργάτες του ότι «είμαστε πλέον μπροστά. Αυτή την πρωτιά όμως πρέπει να την διαχειριστούμε με σύνεση και σεμνότητα πριν και μετά τις εκλογές».             
Ν.Τ.
 
Σπίτι με σπίτι
Συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό Γιώργος Καλτσογιάννης. Στις καθημερινές του επισκέψεις στα σπίτια των δημοτών ακούει τα προβλήματά τους και συγχρόνως γίνεται αποδέκτης της μεγάλης αποδοχής που έχει στους πολίτες, καθώς στο πρόσωπο του κ. Καλτσογιάννη αντικρίζουν ένα νέο άνθρωπο, με όρεξη, αλλά πάνω από όλα με ικανότητες να δώσει λύσεις σωστές και βιώσιμες.
Ν.Τ.
 
Σχέση εμπιστοσύνης
Εδώ και 25 χρόνια η Ντίνα Παπαστεφάνου, καθηγήτρια φιλόλογος που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Δημοκρατική Συμπολιτεία και τον Πάνο Σκοτινιώτη, διδάσκει στη Νέα Ιωνία, πρώτα στο Πολυκλαδικό Λύκειο και στη συνέχεια στο 2ο Λύκειο Νέας Ιωνίας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύχθηκαν στις σχολικές αίθουσες με τους μαθητές της μεταφέρθηκαν δυνατές και έξω από αυτές. Και σε αυτές τις εκλογές θα της αποδείξουν, όπως τόνιζαν συνάδελφοί της, ότι δεν την ξεχνούν…
Ν.Τ
 
Πολύτιμη εμπειρία
Ετοιμη για να εργαστεί σκληρά είναι η γιατρός Δέσποινα Μπακλατσή, ειδικά στα θέματα της κοινωνικής πολιτικής που κατέχει πολλά και με την πολύτιμη εμπειρία της από τον ΔΟΚΠΥ της Νέας Ιωνίας. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Βόλου με τον Πάνο Σκοτινώτη έχει μία σειρά επαφών με τους φορείς και τους πολίτες προκειμένου να ενημερωθεί πληρέστερα για θέματα του μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου. Οργώνει μάλιστα τόσο την πόλη του Βόλου και της Νέας Ιωνίας -που είναι ήδη εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος- όσο και τις περιοχές της περιφέρειας. Πρόσφατα βρέθηκε στη Μακρινίτσα και την Πορταριά, ενώ προετοιμάζει τις επαφές της με τους πολίτες της Νέας Αγχιάλου.
Ν.Τ
 
Συνέργεια
«Ο Δήμος Βόλου με τη νέα μορφή του μεγάλου και ισχυρού Δήμου και τις δυνατότητες που δημιουργεί ο Καλλικράτης, μπορεί και οφείλει να συμπράξει με όλους τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και να υλοποιήσει ένα σχέδιο ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, που θα απαντά στα αδιέξοδα της κρίσης» επεσήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Βόλου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τη Δημοκρατική Συμπολιτεία Γιώργος Λεμονής. Με την ευκαιρία της συνέντευξης φυσικά ο Γιώργος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο καυτό θέμα του αντικαπνιστικού νόμου που πλήττει τον κλάδο των επαγγελματιών στους οποίους ανήκει και να επαναφέρει συγκεκριμένες προτάσεις που έκανε στην πρόσφατη έκτακτη συνέλευση στο δημαρχείο του Βόλου.
Ν.Τ.
 
Θετική ψήφο…
«Το πρόγραμμα της παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ» «κουμπώνει» απολύτως με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που θέλουμε να έχει η τρίτη σε πληθυσμό περιφέρεια της χώρας, έτσι ώστε να καταστεί ο σημαντικότερος πόλος ανάπτυξης μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη» τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ASTRA o Μιλτιάδης Ζιάκας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας με την παράταξη του Απόστολου Παπατόλια. Ο κ. Ζιάκας που ήταν ιδιαίτερα δυναμικός και κατηγορηματικός ως προς τις στοχεύσεις της παράταξης, ήταν σαφής ότι αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας και ειδικότερα τον πρωτογενή, τον δευτερογενή και τον τριτογενή τομέα, τις μεγάλες υποδομές, τους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά και το ικανό και έμπειρο στελεχειακό δυναμικό, η παράταξη «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ» θα πετύχει τους στόχους της και για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Θεσσαλοί θα υπερψηφίσουν τον συνδυασμό δίνοντας θετική ψήφο… στο μέλλον» όπως τόνισε.
Ν.Τ
 
Ο Μ. Πατσιαντάς για τις δηλώσεις Προβόπουλου
Από τη δημοτική παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας» του υπ. Δημάρχου Βόλου Μαργαρίτη Πατσιαντά έγινε το παρακάτω σχόλιο:
«Οι δηλώσεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για τα ΚΑΠΗ αποτελούν προάγγελο για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Έρχονται να επιβεβαιώσουν τα πιο δυσοίωνα σενάρια που επιμελώς προσπαθούν να αποκρύψουν οι υποψήφιοι των δύο κομμάτων, που πήραν το χρίσμα από την Ιπποκράτους και τη Ρηγίλλης αντίστοιχα και που με την πρώτη ευκαιρία δηλώνουν πρόθυμοι να υπακούσουν πιστά στις εντολές των πολιτικών σχηματισμών οι οποίοι στήριξαν την υποψηφιότητά τους ερήμην της τοπικής κοινωνίας. Πώς αλήθεια θα αιτιολογήσουν ότι δεν θα συμμερίζονται τα σχέδια της κυβέρνησης ή ότι οι κινήσεις τους δεν θα υπαγορεύονται από αντιπολιτευτική σκοπιμότητα και μόνον»;
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου