ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η κωλοτούμπα

η-κωλοτούμπα-189249

Τι υστερικές κραυγές ήταν αυτές από τον «Χίο» του Βόλου!

Ψιέμααα..Ψιέμααα ανέκραζε ο ραδιοφωνικός «Χίος» για τη μετεγκατάσταση των πεζοναυτών του Βόλου στην Αυλώνα. Και ξαφνικά ήρθε η κωλοτούμπα. Μείναμε έκπληκτοι. Τρομερή ευλυγισία. Τρεις περιστροφές στον αέρα με σκέρτσο και λύγισμα μέσης πριν την αριστοτεχνική προσγείωση. Σημαντικό ρόλο στην προσγείωση έπαιξε και το παντελόνι καμπάνα.

Μετά το άλμα, δήλωσε στο συγκινημένο κοινό πως καλά θα κάνουν να φύγουν οι πεζοναύτες (και όχι το στρατόπεδο με την έννοια των κτιρίων… έτσι νόμιζε, ότι θα μετεγκατασταθούν τα κτίρια!!!), και ότι ήρθε η ώρα να δούμε τι θα κάνουμε στο οικόπεδο, αραδιάζοντας ηλίθιες ιδέες! Κάτω από την πίεση των ερωτήσεων, συγκινημένος αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας για την τέλεια κωλοτούμπα:

«…Ήμουν άτακτος. Το 1967-68 περίπου, η μαμά είχε χαντακώσει το ραδιόφωνο και το βρήκα και το πήρα και άλλαξα την τάση κατά λάθος, και όταν το έβαλα στην πρίζα με κεραυνοβόλησε. Δεν το πήρε είδηση κανένας. Ετσι το έκανα και δεύτερη φορά, άγιο είχα που ζω,….ως μπόμπιρας έβαζα το χεράκι μου εκεί που πρέπει… και…».

Τώρα εξηγούνται όλα!

«Τ»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου