ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-489171

Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος 

Τα γραφεία της Μητροπόλεως επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο.
Η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε φιλικό κλίμα και αφορούσε σε ζητήματα της Μητροπόλεως, που στις δύσκολες μέρες που διανύουμε καλείται να συμπαρασταθεί στους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο.
Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον Δημήτρη Αλεξόπουλο καλή επιτυχία με τη βοήθεια του Θεού.
Ν.Τ
 
Πλούσια παρακαταθήκη
Με παρακαταθήκη το πλούσιο έργο της ως Δήμαρχος Ιωλκού την οκταετία 1999 – 2006 κατεβαίνει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ως περιφερειακή σύμβουλος με τον Κ. Αγοραστό η Βάσω Σταυροπούλου. Με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης με τους συναδέλφους της, με ευήκοον ους προς τον πολίτη και φιλική στην αντίθετη άποψη, ευελπιστεί ότι θα τύχει της επιδοκιμασίας του πολίτη της Μαγνησίας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Ν.Τ
 
Εύστοχο σχόλιο
Εύστοχη η διατύπωση από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νοτίου Πηλίου Νασιόπουλο Ευάγγελο για τους αντίπαλους συνδυασμούς στο Νότιο Πήλιο.
Όπως λέει ο ίδιος στους δημότες του Νέου Δήμου, που έχει επαφές σε καθημερινή βάση ακούγοντας τα προβλήματα και τις απόψεις των δημοτών της κάθε περιοχής, η συγκέντρωση του κόσμου στην πλατεία της Αργαλαστής ήταν μεγαλειώδης, δείχνοντας την προτίμηση αλλά και την ελπίδα του κόσμου για το νικητή των εκλογών στις 7 Νοεμβρίου.
Οι δημότες και η δημότισσες του Νότιου Πηλίου κατέκλυσαν την πλατεία της Αργαλαστής, ακούγοντας με χαρά και ενθουσιασμό τον υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού          «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» Νικόλαο Φορτούνα.
Ν.Τ
 
Στο DNA
Ανθρωπος του Αθλητισμού… ο Γιώργος Λεμονής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με το συνδυασμό «Δημοκρατική Συμπολιτεία» και τον Πάνο Σκοτινιώτη, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα δύο παιχνίδια που έδιναν οι ομάδες της πόλης το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο το βράδυ εθεάθη στο Πανθεσσαλικό για το ντέρμπι Ολυμπιακού Βόλου – ΑΕΛ και χθες στην «πρεμιέρα» της κλούβας στο παιχνίδι Νίκης Βόλου- Επανωμής… «Το ’χει το ποδόσφαιρο στο DNA του» έλεγε χθες φίλος του σε ποδοσφαιρικό στέκι της πόλης .
Ν.Τ
 
Σημαντική παρέμβαση 
Για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Μουλάς αποσόβησε την μερική καταστροφή του υγροβιότοπου της Μπουρμπουλήθρας. Διαπιστώθηκε ότι με τα νέα σχέδια της Ιχθυόσκαλας ο περιβάλλων χώρος αυτής έμπαινε στον υγροβιότοπο, διότι οι μελετητές δεν ήταν ενημερωμένοι από τους ντόπιους υπευθύνους.
Επίσης, στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμένα Βόλου η Μπουρμπουλήθρα είχε αγνοηθεί! Με παρέμβασή του μπήκε ο συμπληρωματικός
όρος της προστασίας της. Πάντως ζήτησε την επαγρύπνηση των συμπαθών αλιέων της Μπουρμπουλήθρας, ώστε να μην επαναληφθούν τα γεγονότα του μπαζώματος του 2002 επί Δημαρχίας Μήτρου.
Ν.Τ.
 
Επαφές στο Νότιο Πήλιο
Αποδέκτης των προβλημάτων των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου έγινε το σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Καλτσογιάννης με το Συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού. Στη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή, με αφορμή και την κεντρική ομιλία του κ. Αγοραστού στην Αργαλαστή, άκουσε έναν – έναν τους δημότες, αφουγκράστηκε τη «δίψα» τους για ανάπτυξη και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Ν.Τ
 
Δίνει δυναμικά τη μάχη του!
Κατάμεστη από κόσμο ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PARK στο Βόλο από ετεροδημότες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, εκπαιδευτικούς, φίλες και φίλους από το Βόλο στην αυτοδιοικητική εκδήλωση του Αλέξανδρου Καπανιάρη, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας με το συνδυασμό του Απόστολου Παπατόλια. Όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέξανδρος Καπανιάρης με την πλούσια δραστηριότητά του στο χώρο της εκπαίδευσης, της τεχνολογίας του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης κατάφερε να δώσει έμπρακτα δείγματα γραφής. Κυρίως η επιτυχία της εκδήλωσής του συνδέεται με την εκτίμηση των ενεργών πολιτών, διότι ο ίδιος ξεκίνησε από συλλόγους, φορείς και σε πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με επιτυχία στην αυτοδιοίκηση α’ βαθμού. Συνεπώς δεν υπήρξε παιδί του κομματικού σωλήνα και αυτό το εκτιμά πολύ ο κόσμος.
Ν.Τ.
 
Δυνατά στη Νέα Ιωνία
Μπαίνει δυνατά στη Νέα Ιωνία, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο γιατρός Απόστολος Παντσάς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Πάνου Σκοτινιώτη «Δημοκρατική Συμπολιτεία». Εκδηλώνει έντονη κινητικότητα και ενεργοποιεί τους πολιτικούς του, από τα παλιά, φίλους. Ο γιατρός κρατάει στενές επαφές αφ’ ενός γιατί από τα νεανικά του χρόνια, γιατί μεγάλωσε εκεί και αφ’ ετέρου γιατί πολύ αργότερα έδεσε τη σχέση του με τη Νέα Ιωνία, όταν την έκανε και πολιτική, αφού ήταν για τέσσερα χρόνια δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας επί δημαρχίας Φούσκη. Ο ίδιος δηλώνει ότι η καλή γνώση των προβλημάτων της Νέας Ιωνίας σε συνδυασμό με τις άριστες σχέσεις που έχει με τον κόσμο της του επιτρέπουν να ελπίζει στη στήριξη των πολιτών της, μια η μάχη του σταυρού είναι μια δύσκολη υπόθεση.
Ν.Τ.
 
Ειδική μνεία…
H εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙA», που είναι γνωστό ότι δεν πρόσκειται στο χώρο της Ν.Δ., μιλά με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το ψηφοδέλτιο της Ζέττας Μακρή στο Βόλο. Το χαρακτηρίζει πολυσυλλεκτικό και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αυτό που δύσκολα μπορεί ένας υποψήφιος να πετύχει, η Ζέττα το κατάφερε. Το παραπολιτικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε στις 23-10-10 καταλήγει τονίζοντας ότι με τις κινήσεις της η Ζέττα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα. Από την αισιόδοξη τοποθέτηση του συντάκτη γίνεται φανερό γιατί πολλοί τοπικοί ενοχλούνται και επιμένουν να αναφέρονται συνεχώς στα στελέχη της κας Μακρή.
Ν.Τ                                                                                                                           
 
Δενδροφύτευση
Από την αρχή της προεκλογικής της εκστρατείας η Ζέττα Μακρή και οι συνεργάτες της είχαν δεσμευτεί να υλοποιήσουν και όχι να τυπώσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο, λοιπόν, την ημέρα που ο καιρός θα επιτρέψει, η Ζέττα με συνεργάτες της θα υλοποιήσουν τη δέσμευσή τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες. Για τις θέσεις του προγράμματός της πέρα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ηλεκτρονική της ιστοσελίδα www.zettamakri.gr.
Ν.Τ
 
Ξεκάθαρη θέση
Με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ο Απόστολος Παπατόλιας έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας στέγης αυτόνομης διαβίωσης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και Κινητικά Προβλήματα, στα κτήρια της πρώην Παιδόπολης. Το ίδιο και η Ντία Βουβαλούδη και ο Λεωνίδας Αναστασίου, γεγονός που πιστοποιείται με καθαρό τρόπο και από τη σχετική αλληλογραφία που έχει αποσταλεί από μεριάς τους μέχρι σήμερα στην Υγειονομική Περιφέρεια καθώς και από τις προτάσεις που έχουν υποβάλλει στο αρμόδιο Υπουργείο και τις οποίες ασφαλώς κανένας δεν δικαιούται να αμφισβητεί. Ούτε ως πρωτοβουλίες ούτε φυσικά τις θέσεις που έχουν δημόσια υποστηριχθεί. Άλλωστε όπως ανέφεραν συνεργάτες του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο κ. Παπατόλιας αναλαμβάνει και μία επιπλέον δέσμευση «Αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας Αιρετής Περιφέρειας, στην οποία θα μεταφερθούν οι αρμοδιότητες της σημερινής Υγειονομικής Περιφέρειας, θα κάνει πράξη αυτούς τους σχεδιασμούς σε συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή στο Πολεοδομικό Συγκρότημα του Βόλου. Τέρμα πια η δίκη προθέσεων, ειδικά σε προεκλογική περίοδο. Ορισμένοι οφείλουν να έχουν εμπιστοσύνη, όχι στα «κουτσομπολιά», αλλά στις δημόσια εκφρασμένες θέσεις».
Ν.Τ
 
Αποτελεσματικός
Απόλυτα δικαιωμένος αισθάνεται ο Νομάρχης Μαγνησίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας μετά και την ξεκάθαρη ανακοίνωση του Υφυπουργού Σπ. Βούγια στη Βουλή ότι το έργο της κατασκευής του κόμβου Βελεστίνου ξεκινάει. Μέσα στο μήνα ξεκινάει το κομμάτι των 4 στρεμμάτων που ανήκει σε ιδιώτες και έχουν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις ενώ ενδιάμεσα και ενώ αυτό το έργο θα εξελίσσεται είναι βέβαιο ότι θα έχουν ολοκληρωθεί και οι απαλλοτριώσεις στο κομμάτι των εκτάσεων που ανήκουν στο ΥΕΘΑ. «Χάρη στις πιέσεις του κ. Παπατόλια προς τον κ. Βούγια με τον οποίο η επαφή είναι καθημερινή, το έργο ξεκινάει και μάλιστα ανεξάρτητα από την εκτέλεση του έργου των αντιπλημμυρικών μέσα στο στρατόπεδο του 304 ΠΕΒ» ξεκαθάριζαν χθες οι συνεργάτες του Νομάρχη και υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, για να καταδείξουν την σημαντικότητα της αποτελεσματικότητας που είχε η διαρκή πίεση και η προσωπική παρέμβαση του κ. Παπατόλια για να ξεκινήσει το έργο.
Ν.Τ
 
Ξεκάθαρες θέσεις
«Οσοι μέσα από δημόσιες σχέσεις θέλουν να ψαρεύουν σε θολά νερά, ας διαβάσουν τη συνέντευξη της Ροδούλας Ζήση, Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Μαγνησίας, στον κυριακάτικο Τύπο», προτρέπουν στελέχη της Δημοκρατικής Συμπολιτείας. Η κ. Ζήση δήλωσε μεταξύ άλλων: «Επιτρέψτε μου ως βουλευτής 17 χρόνια του Νομού Μαγνησίας να δηλώσω δημόσια για πολλοστή φορά την εμπιστοσύνη μου και την αμέριστη στήριξή μου στον Πάνο Σκοτινιώτη, που με τους αξιόλογους συνεργάτες του έχει δυναμική νίκης και προοπτικής». Ξεκάθαρες θέσεις από μια καθαρή φωνή.
Ν.Τ
 
Να ξεχωρίσει "η ήρα από το στάρι"
"Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την Αυτοδιοίκηση είναι όρος και προϋπόθεση για να προχωρήσει οποιοδήποτε μεταρρυθμιστικό σχέδιο. Ο "Καλλικράτης" αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για να ξανακερδίσει η Αυτοδιοίκηση τη χαμένη αξιοπιστία της και για να ξεχωρίσει "η ήρα από το στάρι". Σε συνθήκες μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης αυτό αποτελεί καθολική αξίωση του λαού και για μας την κορυφαία προτεραιότητα" δήλωσε ο Π. Σκοτινιώτης, μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό. "Στο πλαίσιο αυτό είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με φαινόμενα που εντείνουν τη δυσπιστία των πολιτών προς το πολιτικό σύστημα. Θα βάλουμε τέλος στις πελατειακές σχέσεις και στις προσλήψεις από το παράθυρο και θα είμαστε απόλυτοι στη διαφανή και χρηστή διαχείριση του δημοτικού χρήματος. Και από την αρχή της θητείας μας δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει οποιαδήποτε σκιά, ακόμη κι αν έρχεται από το παρελθόν ", συνέχισε ο Π. Σκοτινιώτης.
Ν.Τ
 
Χτύπημα στη ρίζα
Η αξιοκρατία είναι το πρώτο και βασικότατο όπλο που θα χρησιμοποιήσει η Δημοκρατική Συμπολιτεία, όταν οι πολίτες με την ψήφο τους της αναθέσουν τις τύχες του Δήμου, λέει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καπότσης. Αυτό άλλωστε έχει κατά κόρον τονιστεί τόσο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη, όσο και από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε όλες τις συναντήσεις που μέχρι στιγμής πραγματοποιήθηκαν. Αναξιοκρατία, πελατειακές σχέσεις, παθητική και ενεργητική διαπλοκή και πάσης φύσεως διαφθορά θα χτυπηθούν στη ρίζα τους, για να υπάρξει δίκαιη μεταχείριση των πολιτών και αντίστοιχη ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου, εφόσον θα έχει περισταλεί η σπατάλη -ιδρώτας του κάθε εργαζόμενου πολίτη.
Ν.Τ.
 
Ανθρωπος με προσφορά
Αν δούμε προσεκτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων, θα εντοπίσουμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στη πατρίδα δημιουργικό και μετρήσιμο έργο, λένε όσοι ξέρουν την Εύφημο Μνεία του Αντιστράτηγου ε.α. Γιάννη Καπέλιου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βόλου με το συνδυασμό της Δημοκρατικής Συμπολιτείας που αναφέρει τα εξής: «…ως Διοικητής του 307 ΤΣΥΑΥ, κατόπιν ιδίας πρωτοβουλίας και υποστηριζόμενος άψογα από το προσωπικό του, κατάφερε την αξιοποίηση και επαναφορά σε πτήσιμη κατάσταση, Ελικοπτέρου UH-1H, το οποίο είχε κριθεί πέραν οικονομικής επισκευής μετά από αεροπορικό ατύχημα (πτώση). Με την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, υπήρξε οικονομικό όφελος για την Υπηρεσία εξακοσίων εκατομμυρίων (600.000.000) δρχ. Τον παραπάνω Αξιωματικό προβάλλω ως παράδειγμα προς μίμηση». Αυτοί οι άνθρωποι είναι χρήσιμοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ν.Τ.
 
Συνεχίζει δυναμικά ο Σταμάτης Βακούλας
Συνεχίζει τις επαφές του με τους δημότες και τις περιοδείες του σε κάθε γωνία του Νοτίου Πηλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Βακούλας.
Οι συνεργάτες του τονίζουν πως με την ίδια δυναμική και μαχητικότητα θα πορευτεί μέχρι το τέλος, μολονότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι διαδίδουν ότι θα δεν μετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ν.Τ.
Τυχαίο; Δε νομίζω…
Ο Βασίλης Κοντορίζος υπήρξε συνομιλητής και φίλος προσωπικοτήτων, όπως Πρόεδροι Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Καλλιτέχνες. «Τυχαίο; Δεν νομίζω», φαίνεται να λένε συνεργάτες του. Πώς να μην το καταφέρει αυτό ο άνθρωπος που το βράδυ του πρόσφατου απολογισμού του, εκεί που διάβαζε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κείμενο, σήκωσε ξαφνικά το κεφάλι και από στήθους δήλωσε: "Ξέρετε, το αλάθητο μπορεί να το σφετεριστεί ο Πάπας. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν το ισχυρίζεται για τον εαυτό του… ένας Πατριάρχης". Με αυτό τον πανέξυπνο τρόπο και το γέλιο προκάλεσε και την αμήχανη συγκίνηση έσπασε και αυτοκριτική έκανε. Και πώς αυτός ο ευφυέστατος άνθρωπος να μη μεταμορφώσει στην κυριολεξία τον τόπο του και να μην το κάνει πασίγνωστο στον Κόσμο τουριστικό προορισμό;
Ν.Τ.
 
Γνώριμα λημέρια
Στο Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας βρέθηκε ο τ. Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα, Νέος Δήμος» κ. Αριστοτέλης Δουλόπουλος. Ο ίδιος έχοντας διατελέσει αντιπρόεδρος στην αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε. αλλά και πρόεδρος στους ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις των μηχανικών. Σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Δουλόπουλου με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας στην οποία τέθηκαν ζητήματα όπως αυτό της ανεργίας των μηχανικών, της ανάπτυξης αλλά και των έργων υποδομής της πόλης, όπως ο Περιφερειακός. Ο κ. Δουλόπουλος δεσμεύτηκε πως ο αγώνας του θα συνεχιστεί, μιας και χωρίς τους μηχανικούς δεν θα επιτευχθεί η πολυπόθητη ανάπτυξη.
Ν.Τ
 
Οχι στην αύξηση των αντικειμενικών στα ακίνητα
Οχι σε αύξηση των αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα πρότεινε η Νομαρχία δια του Αντινομάρχη κ. Ηλία Ξηρακιά και υποψήφιου με τον Πάνο Σκοτινιώτη στο Δήμο Βόλου κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής για τις περιοχές των Δήμων και Κοινοτήτων του Ν. Μαγνησίας. «Σε μία εποχή οικονομικής ύφεσης και παρατεταμένης κρίσης στην οικοδομή», τονίζει ο Αντινομάρχης, «μια ακόμη αύξηση των αντικειμενικών αξιών θα λειτουργούσε αρνητικά. Αντίθετα σ’ αυτή τη φάση επιδίωξή μας πρέπει να είναι η τόνωση της οικοδομής, που για πολλά χρόνια στην Ελλάδα αποτέλεσε την ατμομηχανή της οικονομίας. Πρέπει επειγόντως να αναζητηθούν μέτρα αναθέρμανσης του κατασκευαστικού τομέα και ιδιαίτερα της οικοδομής στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης, της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του Περιβάλλοντος όπως είναι η οδηγία 91/02 ΕΕ για τα ενεργειακά αποδοτικά κτήρια.
Ν.Τ
 
Νίκη από την πρώτη Κυριακή
«Η νίκη είναι δική μας, Δήμαρχε» έλεγαν οι χίλιοι περίπου δημότες που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Αλμυρού κ. Χρήστου Βούλγαρη. Σφίγγοντας ένας – ένας το χέρι του υποψηφίου Δημάρχου του εύχονταν καλή επιτυχία και δεν παρέλειπαν να του εκφράσουν την σιγουριά τους για τη νίκη του συνδυασμού του «Δύναμη – Δημιουργία» από την πρώτη κιόλας Κυριακή!
Ν.Τ
 
Προσφορά από καρδιάς
Μια σημαντική προσφορά έκανε χθες ο Αντιδήμαρχος Αγριάς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ζέττα Μακρή Χαράλαμπος Ζάχος. Χάρισε στα παιδιά των δύο τάξεων του Γυμνασίου που επισκέφτηκαν το δημαρχείο οικολογικά χρώματα για να ζωγραφίσουν στους τοίχους των τάξεων του σχολικού συγκροτήματος και να χαρίσουν στις διδακτικές ώρες λίγο «χρώμα και χαρά»…
Ν.Τ.
 
Στο Διαδίκτυο
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου