ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-497800

Κουίζ Βελεστίνου

Ποιοι είναι οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που επισκέφτηκαν το δήμαρχο Φερών Κωνσταντίνο Κανάρη προκειμένου να τον πιέσουν να πάρει θέση υπέρ συγκεκριμένης υποψηφιότητας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές; Α, να σας πούμε βέβαια ότι το αποτέλεσμα ήταν τραγικό, καθώς ο κ. Κανάρης τους πέταξε έξω από την πόρτα… Κάποιος ακόμα μετράει σκαλιά!
Α.Φ.
 
Δύο ώρες…
Δύο ώρες περίπου κράτησε η προχθεσινή πρώτη συγκέντρωση των μελών του συνδυασμού του Π. Σκοτινιώτη που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας. Ήταν εκεί κόσμος και κοσμάκης από το Βόλο, τη Νέα Ιωνία, αλλά και υποψήφιοι από τους Δήμους που συνενώνονται στο νέο και διευρυμένο Δήμο…
 
Απουσίες…
Από το Δήμο Βόλου από την Ομάδα Πλειοψηφίας απουσίαζαν οι Γ. Στάμος, Γ. Δανηλόπουλος, Δημ. Χαλέβας, Απ. Καψιώτης, Θαν . Κουντουράς και Εφη Καραγιάννη και Στρ. Κρομμύδας. Απών και ο Μιλτ. Ζιάκας που πάει στην Περιφέρεια. Από την Ομάδα Πλειοψηφίας της ΝΑΜ ήταν παρόντες οι Ηλίας Ξηρακιάς, Λεωνίδας Αναστασίου και Μπ. Τσαμπάζης.
 
Από τη Νέα Ιωνία
…Από τη Νέα Ιωνία από την Ομάδα Πλειοψηφίας δεν ήταν παρόντες και δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν υποψήφιοι οι Δημ. Φασούλας, Κ. Σακελλαρίου, Νάνσυ Σκαρλάτου και Στέλιος Λημνιός (…Στέλιο ξέρεις ποιος σε άφησε στον άσσο;).
 
Νέα πρόσωπα
…Από νέα πρόσωπα ήταν παρόντες η Ελένη Στυλίδου από τη Νέα Ιωνία, η Ελένη Τσιανάκα από το Ορφανοτροφείο, ο χειρουργός Λεων. Μαυρογιάννης, ο παθολόγος Απ. Παντσάς, οι Παν. Ζαφειρίου και Τάκης Κολώνιας από τους Οικολόγους Πράσινους και οι Λεων. Γκάγκας και Αντ. Δελημήτρος από την Αισωνία.
 
Νεοδημοκράτες
…Από νεοδημοκράτες ήταν παρόντες οι Γ. Λεμονής και Κατερίνα Μπαρμπουδάκη. Εξαιτίας της τελευταίας δεν ήταν, όπως μου λένε, και στα καλύτερά της η Ντίνα Παπαστεφάνου…
 
Ερωτηματικό
Eρωτηματικό αποτελεί τι θα πράξει ο Π. Σκοτινιώτης με τον Γ. Στάμο. Οι δύο άντρες βρέθηκαν και αντάλλαξαν χειραψίες στο περιθώριο κοινωνικής εκδήλωσης που ήταν παρών ο πρώτος στο « Τένις Κλάμπ» το περασμένο Σάββατο, ενώ ο δεύτερος ήταν παρών στην εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας στο Δημαρχείο, όπου εθεάθη στα «ορεινά» της αίθουσας μαζί με το φίλο του Δημ. Βασιλειάδη.
 
Θα πάει παντού…
Προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις του χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο ο Τάσος Στρατηγόπουλος που πήγε να χαλάσει την υστεροφημία του και την πολυετή δράση του στα αυτοδιοικητικά και στη συντηρητική παράταξη με την εμφάνισή του στην εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας στο Δημαρχείο. Ετσι μετά από τον Αλέκο Βούλγαρη και ο πρώην Αντιδήμαρχος εξηγούσε χθες ότι ως αυτοδιοικητικός θα κάνει εμφάνιση και σε ανάλογες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Ζέττα Μακρή και ο Μαργ. Πατσιαντάς.

Του αναχωρητή

Κυριάκου του Αναχωρητή η χθεσινή ημέρα. Σε πλήρη αντιστοίχηση δηλαδή με τον Κυριάκο Μήτρου που μοίραζε γλυκά στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.
 
Το έβαλαν στα… πόδια
Στα… πόδια το έβαλαν κάποιοι όταν τους διαμήνυσαν ότι θα πρέπει να πληρώσουν 5.000 ευρώ προκειμένου να συμμετάσχουν στο συνδυασμό που θέλει να έλθει. στα πράγματα…
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.
 
Εκλογική Επιτροπή  
Σήμερα Πέμπτη  στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βόλου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ παρουσία του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Ηλία Τσιτλακίδη, υποψήφιου βουλευτή στην Πιερία.
Η ΝΕΕΑ αποτελείται από τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ που λειτουργεί ως Γραμματεία, τους Βουλευτές του Νομού, τους πρώην Βουλευτές, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, τους Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων, τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας, τους Δημάρχους και υποψήφιους Δημάρχους, τους Προέδρους των Συλλόγων και Φορέων και τον Συντονιστή του Συμβουλίου Επιμόρφωσης.
Β.Κ
 
Ζυμώσεις
Ανάλογη προετοιμασία γίνεται για το ερχόμενο Σάββατο και στη Νέα Δημοκρατία, αφού στις 10.30 το πρωί θα συνεδριάσει η επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ σε επίπεδο Μαγνησίας μαζί με τη ΝΟΔΕ στο ξενοδοχείο «Volos Palace», με αντικείμενο την προετοιμασία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου. Μέχρι τότε όπως έλεγαν στελέχη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας θα έχει ανακοινωθεί και ο αντιπεριφερειάρχης της Μαγνησίας από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Οι ζυμώσεις πάντως συνεχίζονται…
Β.Κ
 
Θετική αύρα…
«Εχει αύρα» η υποψήφια δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή και αυτό φαίνεται στις περιοδείες της, έλεγαν χθες οι συνεργάτες της, αφού οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου είναι ενδεικτικές της εκτίμησης που νιώθουν στο πρόσωπό της. Αυτό που ωστόσο φαίνεται ότι λειτουργεί ακόμη πιο ενθαρρυντικά για το επιτελείο της είναι ότι καθημερινά εισπράττουν όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση για εθελοντική δουλειά από νέους ειδικά ανθρώπους που θέλουν να συνδράμουν στην προεκλογική περίοδο.
Ν.Τ
 
Μπα;   
Η Μαγνησία ανακάλυψε τι είναι περιβάλλον επί ημερών Ν. Ντίτορα στην αντινομαρχία Περιβάλλοντος… Το είπε χθες στο νομαρχιακό συμβούλιο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Απευθυνόμενος -εκτός συνεδρίασης- λίγο αργότερα στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν το συμβούλιο «διέταξε» να μην ξαναδεί θέμα στα ΜΜΕ για την αέρια ρύπανση στην πόλη, διότι η κατάσταση δεν είναι όπως παρουσιάζεται. Τι λέτε!
Β.Σ.
 
Σύνθημα
Προεκλογικό σύνθημα θύμιζε η τοποθέτηση του Γ. Χαρμάνη από τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, στο χθεσινό νομαρχιακό συμβούλιο, για την αέρια ρύπανση που προκαλεί η δραστηριότητα στο εμπορικό λιμάνι Βόλου και τους όρους που θέτει η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Η παράταξή του καταψήφισε τη μελέτη, ενώ ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να αξιοποιήσουν την ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές για να δουν άσπρη μέρα…
Β.Σ.
 
Συμμετέχουν απαξάπαντες
Σχεδόν το σύνολο των στελεχών του συστήματος των δημοτικών αρχών Βούλγαρη -Μαβίδη συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Πάνου Σκοτινιώτη. Αν οι δύο δημοτικές αρχές ήταν πετυχημένες, η συμμετοχή τους θα λειτουργήσει προς όφελος του ψηφοδελτίου. Αν οι πολίτες θεωρούν αποτυχημένες τις δύο δημοτικές αρχές, πιθανότατα να εκφράσουν δυσαρέσκεια στην κάλπη…
Ο ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΣ
 
Πάρτι στα… Νοσοκομεία
Στα Νοσοκομεία τακτικά χειρουργεία διενεργούνται πλέον σπάνια, προκειμένου τα υλικά να χρησιμοποιηθούν στα επείγοντα. Την ίδια ώρα το πάρτι στις προμήθειες συνεχίζεται. Το κόστος του ανέρχεται στο μισό της αξίας των… μισθών του Δημοσίου!!!
Αυτά είναι αποτελέσματα μιας πολιτικής που οφείλεται στην ηδυπάθεια ανθρώπων που έχουν πάντα γεμάτο το στομάχι τους, χαρακτηρίζονται από φυσική αδράνεια και το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο μόνο στον εαυτό τους και τους φίλους τους. Όσο για μας…  
Φ.Τ.     
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου