ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παραιτήσεις στην 5η ΥΠΕ

παραιτήσεις-στην-5η-υπε-595968

Παραιτήσεις στην 5η ΥΠΕ

Τις παραιτήσεις τους στην ηγεσία του Υπ. Υγείας έχουν υποβάλει στελέχη της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας.

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Λαζ. Μακρής, επανέλαβε ότι έχει υποβάλει εγγράφως την παραίτησή του και παραμένει στη θέση του, ασκώντας τα καθήκοντά του, μέχρι να παραδώσει στον διάδοχό του κ. Νέστορα Αντωνίου.

Επίσης, νέα παραίτηση υπέβαλε εγγράφως και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κα Εύη Τζαβέλλα – Αδαμάκη, προς επίρρωση εκείνης που είχε υποβάλει στον υπουργό Υγείας στις αρχές Φεβρουαρίου, ώστε να αποκλειστεί κάθε σχόλιο για πιθανή έγερση αποζημίωσης.

Α.Φ.

26 κεράκια για το «Ακρόαμα 99,8»

Στις 26 Μαρτίου 1989, το μεράκι των «πειρατών» των ερτζιανών, ο ζωηρός ερασιτεχνισμός και το όραμα για ένα νέο ραδιόφωνο, βρήκαν δημιουργική έκφραση στον Ρ/Σ «ΑΚΡΟΑΜΑ 99,8 FM».

Στις 26 Μαρτίου 2015, το «Ακρόαμα» γιόρτασε τα 26 χρόνια στον αέρα του Βόλου και στις καρδιές όσων το αγάπησαν από την πρώτη εκπομπή του.

Οι ευχές όσων συμμετείχαν στη γιορτή των γενεθλίων και των χιλιάδων ακροατών του, να τα εκατοστίσει, συγκίνησαν όσους επί 26 χρόνια, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική ραδιοφωνία.

Δεν είναι και λίγα 26 χρόνια στον …αέρα.

Α.Φ.

Αυτοδιορίστηκε

Η Ζωή όρισε τον εαυτό της πρόεδρο της Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Για μία ακόμη φορά «ζωγράφισε» η Κωνσταντοπούλου και τους άφησε όλους άφωνους. Αμα είσαι Πρόεδρος της Βουλής, μπορείς να ορίσεις τον εαυτό σου… πρόεδρο σε όποια επιτροπή θέλεις. Οχι παίζουμε.

Β.Κ.

Ναι μεν, αλλά…

O Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Νούσης , διαμαρτυρήθηκε χθες διότι στο ρεπορτάζ για το ΠΑΣΟΚ καταγράφηκε και η εγκύκλιος του κόμματος όσον αφορά την προσυνεδριακή διαδικασία στην οποία γίνεται αναφορά σε εκείνους που αποκλείονται… επειδή πήγαν με τον Γιώργο Παπανδρέου. Εάν στα γραφεία του Βόλου δεν έχει φτάσει τέτοια εγκύκλιος, το πρόβλημα είναι του ΠΑΣΟΚ και όχι δικό μας. Κατά τα άλλα οφείλουμε να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τον κ. Νούση «τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ ,που με δήλωσή τους ή με τη στάση τους επέλεξαν να ενταχθούν σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς ή να αποχωρήσουν, είναι γνωστά κατά δήλωσή τους και ενήργησαν με δική τους πρωτοβουλία – σκοπιμότητα και μόνο. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στους απλούς ψηφοφόρους! Το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα με αρχές και καταστατικό που αναφέρεται με σαφήνεια στον κώδικα δεοντολογίας για τα στελέχη και τα μέλη του Κινήματος». Οπερ σημαίνει, «πας μη Βενιζελικός βάρβαρος». Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.

Β.Κ.

Εκτός τόπου και χρόνου

Πρωτοβουλία στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την ανασύνταξη της Δημοκρατικής Παράταξης. …Εκτός τόπου και χρόνου. Τα εγκλήματα της σοσιαλδημοκρατίας κατά της χώρας και του λαού δεν στέργει να συγχωρήσει η παρούσα γενιά των Ελλήνων.

Φ.Τ.

Φτώχυνες αρκετά ή θες κι άλλο Σαμαρά;

Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

…Τίποτε στον κόσμο δεν μπορεί να δικαιώσει την πολιτική Σαμαρά, εκτός από την ανάγκη να τεθεί ένα τέλος σε κάθε λαϊκό δικαίωμα ή διεκδίκηση.

Φ.Τ.

Ολα στη φόρα

Πέντε (5!) δισ. ευρώ είναι τα 1.300 θαλασσοδάνεια που χορήγησε η Αγροτική Τράπεζα σε ημέτερους του συστήματος και που μεταφέρθηκαν στην πλάτη του ελληνικού λαού!

…Ήταν οι καλές εποχές που κυβερνούσαν τη χώρα οι παρατάξεις του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

(Από εδώ πρέπει να αρχίσει η νέα κυβέρνηση την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής! Όλα στη φόρα, τα λεφτά πίσω κι οι εμπλεκόμενοι φυλακή!)

Φ.Τ.

Γιατί όχι, Αντώνη;

Σαμαράς στο πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ: Η κυβέρνηση οδηγεί ολοταχώς τη χώρα σε νέο Μνημόνιο.

…Γιατί όχι, Αντώνη; Εμείς αντέχουμε με ηρωική αυταπάρνηση τους πενιχρούς μισθούς, την ανεργία, τον υποσιτισμό, την πείνα κι όλα τα υπόλοιπα δώρα που μας πρόσφερες με την πολιτική σου! Πόσο μεγαλύτερο κακό από σένα θα μας κάνει ο Τσίπρας;

Φ.Τ.

Το τίμημα

Α. Τσίπρας: Εφτασε η στιγμή να αλλάξουμε τον κόσμο.

…Άλλαξε πρώτα την Ελλάδα, Αλέξη, και βλέπουμε.

(Α, και για να μην ξεχνιόμαστε: Η ενσωμάτωση είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν τα άτομα και οι ομάδες προκειμένου να αναπτυχθούν κάτω από τον καπιταλισμό)

Φ.Τ.

Γιατί τώρα;

Μαξίμου: Σταματάμε να πληρώνουμε το χρέος εάν δεν εκταμιευθούν οι δόσεις.

…Ετσι εξηγείται γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ μιλούν από προχτές για ρήξη με τους Ευρωπαίους;

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου