Με την ΕΝΟ.Σ.Ι. για τον Πανελλήνιο

Τελευταία ενημέρωση: 2015-03-04, 11:48:13
Με την ΕΝΟ.Σ.Ι. για τον Πανελλήνιο

Υποψηφιότητα για το 15μελές Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με το συνδυασμό ΕΝΟ.Σ.Ι. (Ενότητα Συνεργασία Ιατρών) με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Θαν. Εξαδάκτυλο, έθεσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Ευθμ. Τσάμης.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το εκλεκτορικό σώμα απαρτίζουν οι Πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων όλης της χώρας. Από τη Μαγνησία, στη Συνέλευση θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος και οι 6 αντιπρόσωποι που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες του τοπικού Συλλόγου.

«Η ΕΝΟ.ΣΙ. αποτελεί μια συνδικαλιστική ανεξάρτητη υπερκομματική κίνηση που στοχεύει κύρια στην αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπρέπειας του Ελληνα ιατρού και που αντιδρά δυναμικά σε όποια συμφέροντα πολιτικά, συνδικαλιστικά και οικονομικά επιδιώκουν τον αφανισμό και την εξαθλίωση του ιατρικού κόσμου», τονίζει ο κ. Τσάμης και διευκρινίζει πως όπως και στην Αυτοδιοίκηση, έτσι και στο συνδικαλιστικό χώρο, συμμετέχει χωρίς κομματικές αναφορές.

Α.Φ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=