ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυναμική

δυναμική-683208

Δυναμική

Δυναμική δράση αναπτύσσει η Μαρία Βογιατζόγλου, πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκοπέλου. Η κ. Βογιατζόγλου δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο πεδίο του τουρισμού, ως ξενοδόχος, γεγονός που συνεπάγεται εμπειρία πάνω σε θέματα μάρκετιγκ και προβολής. Ηδη έχει καταρτίσει από κοινού με τα μέλη της Επιτροπής το πρόγραμμα των δράσεων για το 2015, θέτοντας ως στόχο την υλοποίηση ποιοτικών δράσεων που θα εδραιώσουν τη διεθνή εικόνα του νησιού, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Γ.Υ.

Αισιοδοξία

Διάχυτη ικανοποίηση σκόρπισε στο Γενικό Νομαρχιακό «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου ο διορισμός του Ουρολόγου. Οι ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό είναι μεγάλες. Η Διοίκηση έχει δρομολογήσει σειρά ενεργειών για την ενίσχυσή του. Ομως, χρειάζεται και το «πράσινο φως» του Υπουργείου. Ετσι, η πρόσληψη γιατρού από «παγωμένη» κρίση του 2011 προκάλεσε αισιοδοξία ότι το επόμενο διάστημα ένας – ένας θα παρουσιάζονται οι 17 μόνιμοι γιατροί στο Νοσοκομείο και θα πιάνουν δουλειά.

Κ.Μ.

Μπαίνει σειρά

Με θετικούς οιωνούς άνοιξε η συνεργασία της δημοτικής αρχής Αλμυρού με τις διοικήσεις ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της επαρχίας Αλμυρού. Η πρώτη κιόλας συνάντηση πήρε αποφάσεις για την ενίσχυση της ασφάλισης των αθλητών τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αλλά και τη στήριξη του δήμου στις εκδηλώσεις. Τα αιτήματα του αθλητικού κόσμου, έναν ένα θα μπουν σε σειρά, αν και εφόσον αντιμετωπιστεί και η βία που παρατηρείται έξω από τα σύρματα, που ήταν και το πρώτο θέμα που συζητήθηκε.

Κ.Μ.

Βίπερ νόρα

Το ύφος της ανακοίνωσης που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ στο Βόλο για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, πραγματικά με ξεπερνά. Ειδικά στο κομμάτι για το Δήμο Βόλου όπου το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «μας θλίβει» το αποτέλεσμα, νόμιζα ότι διαβάζω βίπερ νόρα ή ότι βλέπω καμία βραζιλιάνικη σαπουνόπερα. Πολιτική πάντως αποτίμηση για την πολιτική συντριβή δεν το λες…. ειδικά όταν για δεύτερη φορά ο Νομός μένει χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Β.Κ.

Αγωνιούν

Με αγωνία παρακολουθούν τις πολιτικές εξελίξεις οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, αντιμετωπίζοντας με περίσκεψη το «πάγωμα» των κρατήσεων από το εξωτερικό. Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου, η χρονιά ξεκίνησε πολύ θετικούς οιωνούς, αλλά το κλίμα της πολιτικής αβεβαιότητας επηρεάζει αρνητικά τους ξένους τουρίστες, με προφανείς επιπτώσεις στη «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας.

Γ.Υ.

Αγανακτισμένος

Αγανακτισμένος εμφανίστηκε χθες ο Αχιλλέας Μπέος. «Ηρθαμε να κάνουμε κατάθεση ψυχής και ασχολούμαστε με σκάνδαλα», είπε, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι σε καθόλου ευχάριστη θέση να βγαίνει να καταγγέλλει.

Το θέμα είναι αν έχει… πάτο το βαρέλι.

Ε.Χ.

Δεν συνδέει

Ο Δήμαρχος Βόλου, αν και προκλήθηκε από ερωτήσεις δημοσιογράφων, δεν συνέδεσε το όνομα εργολάβου που έχει αναλάβει έργα της πόλης με την ηγετική θέση του στον Ολυμπιακό Βόλου έως και πριν από επτά περίπου χρόνια.

«Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου ήταν τσαντίρ μαχαλά. Αρα γιατί να προχωρήσει στην ανάθεση ενός έργου από τη στιγμή που η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Κάνω μία ανάθεση έργου και εξυπηρετώ κάτι καλό για την πόλη. Δεν πιστεύω ότι προηγούμενοι Δήμαρχοι έδωσαν έργα για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Αλλωστε όταν ανέλαβα την ομάδα το 2008 ήταν καταχρεωμένη και στην τελευταία θέση», ανέφερε ο κ. Μπέος.

Ε.Χ.

Εργα

Πάντως σήμερα, ο Αχ. Μπέος θα παρουσιάσει ένα πρώτο πλέγμα έργων που θα κατατεθούν στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση.

Εργα που όπως είπε θα γίνουν. Δεν θα είναι… χίλιες και μία νύχτες, άφησε και τις αιχμές του για πολιτικά πρόσωπα της πόλης.

Ε.Χ.

Εισαγγελέας στο Δήμο

Η μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που πρόκειται να καταθέσει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για την υπόθεση της Attica Bank και η κατάθεση στον εισαγγελέα του φακέλου του πορίσματος των Οικονομικών Επιθεωρητών για το Μουσείο Πόλης είναι ενέργειες που ικανοποιούν την απαίτηση των Βολιωτών να χυθεί φως σε δυο υποθέσεις του Δήμου που ελέγχονται ως αμαρτωλές και να αποδοθούν από τη Δικαιοσύνη, εφόσον υπάρχουν, οι αναλογούσες ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα και εμπλεκόμενους ιδιώτες.

…Αλλες τέτοιες υποθέσεις δεν έχει, Αχιλλέα;

Φ.Τ.

Τεράστιες οι ευθύνες

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

…Μια ωραία ατμόσφαιρα!

(Την ώρα που δίνεται ο υπέρ πάντων αγώνας για τα απαράγραπτα δίκαια της χώρας και του λαού, εσείς περί άλλα τυρβάζετε. Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες)

Φ.Τ.

Καλώς τα τα παιδιά

Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι αντί να κάθονται δίπλα μου στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Χρήστος Μπουκώρος κι ο Μάκης Μπαλλής κάθονται στα έδρανα της Βουλής, έτοιμοι να δεχτούν κριτική για τα καλά και για τ’ άσχημα.

…Όπλα, μπαλάσκες κι εμπρός για την επίλυση των ζητημάτων του Περιφερειακού, της Κάρλας, του Παναγιώτικου, του οδικού κυκλώματος Πηλίου, της ρύπανσης του Βόλου, της ανεργίας στη Μαγνησία και των άλλων χαινουσών πληγών της περιοχής μας. Θα σταθώ απέναντί σας όπως επιθυμούσατε ανέκαθεν. Δίκαια και χωρίς έλεος!

Φ.Τ.

ΟΧΙ στους Γερμανούς

Σόιμπλε: Όχι σε κούρεμα χρέους – Η Ελλάδα να διαπραγματευτεί με την τρόικα – Χωρίς νέα συμφωνία δεν έχει πρόσβαση στις αγορές.

…Αν η Ελλάδα υπάρχει, υπάρχει χάρις στα μεγάλα ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

Φ.Τ.

Ολυμπιονίκης της κωλοτούμπας

Αντ. Σαμαράς: Προετοιμάζουν είτε ρήξη είτε κωλοτούμπα.

…Είπε ο κατά τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη Ολυμπιονίκης της κωλοτούμπας!

Φ.Τ.

Ο μπιστικός

Σαμαράς: Η χώρα κινδυνεύει. H απόφαση τής ΕΚΤ είναι ανησυχητική.

…Ο κύριος αυτός περιφρονεί το αντιμνημονιακό μήνυμα που εξέπεμψε ο ελληνικός λαός μέσω των εκλογών, μήνυμα αποδοκιμασίας της πολιτικής της λιτότητας και έξωσης του εθελόδουλου πολιτικού προσωπικού που στήριξε τα μνημόνια και εξαθλίωσε την ελληνική κοινωνία και θέλει να σκύψουμε ξανά το κεφάλι, υποτασσόμενοι στους Γερμανούς!

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου