ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ψηφίζουμε για το μέλλον μας

ψηφίζουμε-για-το-μέλλον-μας-704655

Ψηφίζουμε για το μέλλον μας

«Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας πριν απ’ όλα και απαντάμε με την ψήφο μας σε όσους όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η αποτυχημένη τους πολιτική ήταν αναγκαστικός μονόδρομος για να ξαναφέρουμε την Ελλάδα στο επίπεδο μίας κανονικής, δημοκρατικής, ευρωπαϊκής χώρας» τόνισε χθες μιλώντας σε πολίτες στη Νέα Ιωνία όπου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλλής. Ο κ. Μπαλλής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει την Κυριακή θα είναι αυτοδύναμη και δεσμεύτηκε ότι εάν τον τιμήσει η Μαγνησία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο Νομός να ανακάμψει.

Ν.Τ.

Νέα πρόσωπα

Επειδή δεν ήταν βέβαιο ότι ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και πρώην υπουργός Γιώργος Σούρλας θα βρίσκεται στο Βόλο την ώρα που ξεκινούσε η ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου, είχε φροντίσει να αποστείλει επιστολή στήριξης στον υποψήφιο βουλευτή, η οποία μάλιστα αναγνώστηκε στην αρχή της εκδήλωσης. Σε αυτή ο κ. Σούρλας υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι στο πρόσωπό σου θα αναγνωρίσουν τους αγώνες που έχεις δώσει και ότι έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσεις τη Ν.Δ. και το Νομό Μαγνησίας στη Βουλή των Ελλήνων. Αλλωστε η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους στη Βουλή για ένα νέο ξεκίνημα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία».

Ν.Τ.

Προσδοκίες

Εγώ, τώρα, δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω όμως, αν πλειοψηφήσει, να έχει και κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του χωρίς περιορισμούς από τρίτους.

Οι συνθήκες για να το εφαρμόσει είναι ευνοϊκές: Πακέτο Ντράγκι, μισοτιμής το πετρέλαιο, υποτίμηση του ευρώ κλπ.

Αν καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτά που επαγγέλλεται, δηλαδή να έχουμε δουλειά, να παίρνουμε περισσότερα, να δουλεύουμε λιγότερο (κατά προτίμηση στο Δημόσιο), και να πληρώνουμε λιγότερους φόρους, σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, τότε θα ψηφίζω συνεχώς ΣΥΡΙΖΑ.

Αν δεν τα πραγματοποιήσει, τότε ας ηττηθεί επιτέλους ο Λαϊκισμός, το άθλιο όπλο κατάκτησης της εξουσίας, που χρησιμοποιήθηκε δυστυχώς από όλους και οδήγησε τον Λαό σε επιλογές με τα γνωστά αποτελέσματα.

Νίκος Παπαγεωργίου, συντ. Πολ. Μηχανικός

Το γαρ πολύ του ΣΥΡΙΖΑ

Μα να μην υπάρχει μία, έστω μια, δημοσκόπηση που να βγάζει μπροστά τη Νέα Δημοκρατία;

…Έρχονται κάποιες στιγμές που ο λαός προβάλλει ορμητικά στο προσκήνιο της Ιστορίας. Τότε ακόμα κι η τέχνη της χειραγώγησης, προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της, χρειάζεται να εναγκαλιστεί την αλήθεια.

Φ.Τ.

Ηταν όλοι εκεί

Η αντικειμενικά πολύ μεγάλη συγκέντρωση που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Μαγνησία Χρ. Μπουκώρος, είχε άλλο ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο, ήταν όλοι εκεί. Ηταν, όλες οι τάσεις της κεντροδεξιάς παράταξης, όλες οι γενιές φίλων και στελεχών της παράταξης, τρεις πρώην βουλευτές, όλοι οι παλιοί πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, πάνω από 10 πρώην δήμαρχοι, πρώην αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος, ο πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Γιάννης Κίτσιος και βέβαια όλες οι κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις που μάλιστα εκπροσωπήθηκαν μαζικά στη συγκέντρωση.

Ν.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου