ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ολοι αναγνωρίζουν την ΕΒΟΛ

ολοι-αναγνωρίζουν-την-εβολ-712503

Ολοι αναγνωρίζουν την ΕΒΟΛ

Κατά την προχθεσινή ομιλία του στο Βόλο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και στην ΕΒΟΛ επαινώντας το έργο της και την επιτυχημένη πορεία που έχει. Δεν είναι τυχαίο τελικά ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας και αρχηγοί όπως Κων. Καραμανλής, Αντ Σαμαράς, έχουν επίσης αναγνωρίσει και επαινέσει το έργο της ΕΒΟΛ και την επικαλούνται μάλιστα ως φωτεινό παράδειγμα στην Ελλάδα της κρίσης.

Αθ.Τ.

Και οι προθεσμίες τρέχουν…

Δεν προλαβαίνουν πλέον να φέρουν εις πέρας τις διαδικασίες που αναλαμβάνουν φοροτεχνικοί και λογιστές. Το 2015 έφερε και νέες φορολογικές υποχρεώσεις με κριτήρια διεκπεραίωσης περαιτέρω γραφειοκρατικά. Λογιστές και φοροτεχνικοί λένε ότι δεν πάει άλλο, όμως απ’ ότι φαίνεται δεν τους ακούει κανείς.

Κ.Μ.

Ηταν και εκεί

Παρών στην πολιτική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων χθες στο ξενοδοχείο Volos Palace, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ήταν ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Απ’ ότι φαίνεται, ο κ. Μπέος έχει πάρει απόφαση να παρευρίσκεται σε όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις με ομιλητές τους προέδρους – αρχηγούς κομμάτων.

Κ.Μ.

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα

«Στην προχθεσινή σας ομιλία στο Βόλο- τονίζει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Στ. Μητσικώστας σε δήλωσή του, κ. Τσίπρα τάξατε τα πάντα στους πάντες, νομίζετε ότι μιλούσατε σε καθυστερημένους; Το μόνο που δεν είπατε, που θα βρείτε τα χρήματα. Μήπως κ. Τσίπρα θα τα βρείτε με την μέθοδο της υποψήφιας βουλευτή της κ. Ραχήλ Μακρή βάζοντας το μηχανάκι να κόψει 100 δισεκατομμύρια ευρώ, αλήθεια γιατί δεν κόβετε 200-300 δισ. ευρώ και να δώσετε στους πάντες τα πάντα. Είστε τόσο άσχετοι ή ψεύτες; Εκτός αν το κρύβεται, ότι θα κόψετε δραχμές και ντρέπεστε να το πείτε; Μήπως σκέφτεστε να μας κάνετε Βενεζουέλα που τόσο θαυμάζετε; Αυτά μπορείτε να τα λέτε κ. Τσίπρα σε χαχόλους και όχι σε Βολιώτες – Μαγνησιώτες και Θεσσαλούς» καταλήγει ο Σταύρος Μητσικώστας.

N.T.

Δεν υπέγραψε

Χθες ο Σπύρος Βλιώρας και ο πρώην κοινοτάρχης Κεραμιδίου Κώστας Καλαμίδας, διέψευδαν στη στήλη, ότι έχουν υπογράψει το κείμενο στήριξης υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βλιώρας μάλιστα, απέστειλε και γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει: « Είναι σύνηθες στην προεκλογική περίοδο να αποτυπώνεται το άγχος των κομμάτων και ως εκ τούτου να υιοθετούνται και παλιές πρακτικές στήριξης, με στόχο τις εντυπώσεις. Oταν όμως αυτό, αλλοιώνει την πραγματικότητα με τη στοίχιση ονομάτων πολιτών που δεν έχουν τη συγκατάθεσή τους σε διάφορες καταστάσεις δήθεν στήριξης, αυτό αποτελεί αντιδημοκρατική συμπεριφορά και προσβολή στην προσωπικότητα του κάθε πολίτη. Με αφορμή τη δημοσιοποίηση λίστας ονομάτων από το ΠΑΣΟΚ δηλώνω απερίφραστα ότι δεν ερωτήθηκα, δεν υπέγραψα και ενίσταμαι για τη διαδικασία και την ουσία της πράξης αυτής».

Ν.Τ.

Πολιτικός πολιτισμός

Αγαπητοί Συριζαίοι. Τον δήμαρχο του Βόλου που με τη θεσμική του ιδιότητα παραβρέθηκε στη συγκέντρωση του Τσίπρα δεν τον βάζουν να καθίσει στη δεύτερη σειρά. Την πόλη εκπροσωπούσε…

Φ.Τ.

Δεν άντεξε τόσο ψέμα

Μαριέττα Γιαννάκου (πρώην υπουργός της ΝΔ): Δεν λένε αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει ορυμαγδό.

…Πλησιάζοντας προς το τέλος της προεκλογικής αυτής τελετής μαγισσών, αρχιερείς της οποίας είναι η Μέρκελ κι ο Σόιμπλε και διάκονοί τους ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος, υπάρχουν μερικοί στο δικό τους στρατόπεδο που δεν αντέχουν τόσο ψέμα και προσπαθούν να ψελλίσουν δειλά την αλήθεια.

Φ.Τ.

Κι η Γαλλία λέει ναι!

Μισέλ Σαπέν (Γάλλος υπουργός Οικονομικών): Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, είναι τίμιο και νόμιμο να μιλήσουμε για την αναδιάρθρωση του χρέους.

…Οι μόνοι που λένε ακόμα όχι είναι ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος τοις Μέρκελ ρήμασι πειθόμενοι.

Φ.Τ.

Ιχνηλατώντας την υποτέλεια

Αντώνη, πώς είναι δυνατόν ως Έλληνας πρωθυπουργός να αποδέχεσαι την άρνηση του Σόιμπλε να πληρώσει το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και την ίδια στιγμή να δέχεσαι να πληρώσει ο ελληνικός λαός με το αίμα του ένα χρέος που δεν του ανήκει και δεν είναι βιώσιμο;

Φ.Τ.

Δεν τσίμπησε

Δεν «τσίμπησε» ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς όταν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, προκλήθηκε από τον Πρόεδρο του οργάνου Γιώργου Μουλά να σχολιάσει την παρουσία του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, στην προχθεσινή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.

«Η σιωπή μου προς απάντησή σου», αποκρίθηκε ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Ε.Χ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου