ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θερμό εναγκαλισμό

θερμό-εναγκαλισμό-836777

Θερμό εναγκαλισμό

Θερμό εναγκαλισμό με τον πρώην δήμαρχο Μιχάλη Κουντούρη και τον επικεφαλής των Δρόμων Συνεργασίας στο Δήμο Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς είχε ο Αλέξης Τσίπρας μπαίνοντας μέσα στο αμφιθέατρο Κορδάτος ενώ επίσης έσπευσε να χαιρετήσει όλους τους συντρόφους από τη Νομαρχιακή και φυσικά τους υποψηφίους βουλευτές που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Με συνθήματα

Οι νεολαίοι στην αίθουσα του Πανεπιστημίου, στην εξέδρα αλλά και στο θόλο και έξω στο προαύλιο έκαναν πραγματικά αισθητή την παρουσία τους τόσο κατά τη διάρκεια της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα τόσο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την οποία «διέκοπταν» με διάφορα συνθήματα. Στο αμφιθέατρο παρόντες επίσης απολυμένοι σχολικοί φύλακες με σημαίες όπως επίσης και οι απολυμένοι της ΕΡΑ Βόλου.

Παρών ο δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ήταν χθες στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Κάθισε στη δεύτερη σειρά των καθισμάτων και βέβαια μόλις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να χαιρετάει κόσμο, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να τον χαιρετήσει με τους δύο άνδρες να ανταλάσουν τη χειραψία του καλωσορίσματος.

Το στίγμα

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Γαργάλα που ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές με την ’’Δημοκρατική Παράταξη» αποκομίζοντας 10.000 σταυρούς στην Επικράτεια αλλά και τη δυναμική στήριξη των Μαγνησιωτών ολοκληρώνοντας στις ομιλίες επισημαίνει πάντα ότι στη Μαγνησία το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εκλέξει βουλευτή για να έχει πιο ισχυρή φωνή, δίνοντας έτσι το στίγμα και του πολιτικού στόχου.

Αύριο το Ποτάμι

Αύριο στις 20:30 το Ποτάμι θα πραγματοποιήσει στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στο Βόλο (Κουμουνδούρου & Ιάσονος), την κεντρική πολιτική εκδήλωση ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών. Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι θέσεις και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος στο νομό. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβης επι τιμή και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Τολμούν

Ευοίωνη είναι η διαπίστωση ότι ανοίγουν διαρκώς νέες επιχειρήσεις, δίνοντας ζωή σε καταστήματα που παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε εποχές δύσκολες είναι ευοίωνο το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που διευρύνουν παράλληλα τις επιχειρήσεις τους, κάνοντας ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα.

Νέες αγορές

Εκτός των καθιερωμένων, σε νέες κατευθύνσεις στρέφεται το ενδιαφέρον των υπευθύνων περί τα τουριστικά ζητήματα των νησιών. Πέρα από τις καθιερωμένες αγορές Βρετανία-Σκανδιναβία, ολοένα και πιο έντονα διερευνώνται οι προοπτικές προσέλκυσης ξένων επισκεπτών από καινούργιους προορισμούς, προκειμένου να δοθούν, μακροπρόθεσμα, αναπτυξιακά κίνητρα στις Βόρειες Σποράδες.

Χρειάζεται ενημέρωση

Απίστευτη η κατάσταση που επικρατεί με τα τζάκια. Οι πυρκαγιές και μάλιστα με μεγάλες ζημιές από τη χρήση τους αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Χθες προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε μονοκατοικία στα Μελισσάτικα. Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει. Η Πολιτεία να ενημερώσει για την ορθή χρήση τους. Ξεσπιτώνεται κόσμος.

Δίνει έμφαση

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιτρεπόμενα όρια, ο Οργανισμός Λιμένα Βόλου με πρωτοβουλία του πληροί τους στόχους, που θέτει η Ε. Ε. για την ποιότητα των θαλάσσιων υδάτων. Δύο φορές το χρόνο διενεργεί δειγματοληψίες και έτσι είναι σε θέση με τις αναλύσεις από πιστοποιημένο εργαστήριο, να παρακολουθεί το φαινόμενο της ρύπανσης. Δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου