ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ως επιστημονικός συνεργάτης

ως-επιστημονικός-συνεργάτης-215969

Δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τις μειοψηφίες στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Βόλου για το ύψος της αμοιβής του Δημ. Μαραγκόπουλου (φωτο) για το υλικό που συγκεντρώνει για τη σύνταξη φακέλου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα. Αμείβεται όπως ένας επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου. Κάτι παραπάνω από χίλια ευρώ.
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Ντόπα
από την Αθήνα
Nτόπες αδρεναλίνης χθες στη δευτερολογία για το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας από το Δήμαρχο Βόλου Π. Σκοτινιώτη. Εμείς θα είμαστε οι νικητές χωνέψτε το, είπε κάποια στιγμή. Μάλλον είχαν φτάσει τα νέα από την Αθήνα …

Στοίχημα
– Βάζεις στοίχημα; Προσπάθησε να βάλει φρένο στην υπεραισιοδοξία του Δημάρχου για το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου ο Γ. Μουλάς.
– Όχι. Δεν είμαι ειδικός στα στοιχήματα. Είναι άλλοι πιο ειδικοί από μένα …

Νέα πρακτική
Οντως εγκαινιάστηκε μία καινούργια πρακτική χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου. Να δίνεται ο λόγος σε έναν υποψήφιο Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όχι ότι δεν μπορεί, αλλά τέτοια εποχή, όλα δικαίως ή αδίκως, όλα παρεξηγούνται….

Το τρενάκι
Θετικές εξελίξεις για το τρενάκι προανήγγειλε ο Δήμαρχος Βόλου σε ειδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου με το Δ/νοντα Σύμβουλο κ. Θεοφανόπουλο και το Δ/νοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλο.
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Μαύρα κοράκια

Το γνωστό ποίημα… με τα μαύρα κοράκια, θυμήθηκε ο Υπουργός Υποδομών και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, αποκαλώντας τους βουλευτές της «μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά». Από το βήμα της Βουλής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τους έδωσε «ντουμάνι» με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Παναγιώταρου για τις αυξήσεις στα διόδια. Έξυπνη η ατάκα του ομολογουμένως.
Β.Κ

Προσδοκίες
Προσδοκίες ότι θα υπάρξει μία νέα εποχή για το Γηροκομείο Βόλου εξέφρασε χθες η νέα διοίκηση που ομολογουμένως αναλαμβάνει τα ηνία σε πολύ δύσκολη συγκυρία για το Ίδρυμα όπου τα προβλήματα είναι πολλά και τα μέτωπα που είναι ανοιχτά αρκετά. Αυτό που προέχει είναι ο οικονομικός εξορθολογισμός για να είναι το Ίδρυμα βιώσιμο και να συνεχίσει τη λειτουργία του, κάτι που το θέλουν όλοι οι φορείς, κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί, όπως το ΕΚΒ. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η Πολιτεία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, θα πληρωθούν οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ και θα υπάρξει ρύθμιση για τα χρέη. Προ των ευθυνών τους τα αρμόδια υπουργεία… και εν τη παλάμη βοήσωμεν..
Β.Κ

Ω, λαέ, ευτυχισμένε!
Στο Βόλο ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, προσκεκλημένος της τοπικής Εκκλησίας!!!
…Ως γνωστόν, το σκάνδαλο Βατοπεδίου της «χρυσής» νεοκαραμανλικής περιόδου τής ΝΔ για την Εκκλησία δεν υπήρξε ποτέ. Ο σκανδαλισμός των πιστών, ωσαύτως. Ο λαός ποτέ δεν έχασε τίποτα από τις «ιερές» ανταλλαγές.
(Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου που ετοιμάζεται να ζητήσει την ευλογία του δεν το σκέφτεται λίγο καλύτερα;)
Φ.Τ.

Αναψε το τσιγάρο,
δώσ’ μου λεφτά
Τίτλοι τέλους τη Δευτέρα στα Πολυιατρεία του ΙΚΑ Βόλου και τα ιατρεία του ΙΚΑ Αλμυρού.
…ΟΚ. Το λογαριασμό στη Ζέττα!
Φ.Τ.

Αλλαξε ο Μανωλιός;

Μιτζικός: Να επανεξετάσει η ΔΕΥΑΜΒ το τιμολόγιο νερού για το Γηροκομείο Βόλου.
…Τι να εννοεί, άραγε, ο καλός αυτός κύριος; Ότι εμείς οι υπόλοιποι δικαίως πληρώνουμε υπέρογκα ποσά για νερό που δεν πίνεται και υπηρεσίες που δεν σε εξυπηρετούν; Δηλαδή, Μιτζικέ, υιοθετείς επ’ αυτού την πολιτική Σκοτινιώτη;
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου