ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ειδική αναφορά

ειδική-αναφορά-219811

Ειδική αναφορά στον πρώην Αντινομάρχη Υγείας Νίκο Βλασταρίδη που έφθασε καθυστερημένος στη χθεσινή συγκέντρωση έκανε ο πρώην Νομάρχης Απ. Παπατόλιας. Επίσης ο πρώην Νομάρχης έκανε ειδική μνεία στον πρώην Αντιδήμαρχο Βόλου Γιαν. Κουρτίνα. Ο πρώτος είναι στα 58 ονόματα που στηρίζουν την Ανεξάρτητα Ενωτική Κίνηση Πολιτών, ενώ ο δεύτερος (φωτό) φαίνεται ότι θα τον στηρίξει, αλλά μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος…
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Παρών
Παρών στη χθεσινή συγκέντρωση Παπατόλια ήταν και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάρις Μουτσινάς, ο οποίος πριν τη συγκέντρωση είχε την ευκαιρία να χαιρετηθεί με πολλούς πρώην συντρόφους του της «Δημοκρατικής Αριστεράς».

Δεν είναι τυχαίο
…Αρκετοί είναι από το χώρο των καταστηματαρχών που θα στηρίξουν, σύμφωνα με πληροφορίες, το συνδυασμό Παπατόλια. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρώην Νομάρχης ήταν κατηγορηματικός : Η Πυροσβεστική εδώ και τώρα να απομακρυνθεί από το κέντρο διασκέδασης της πόλης.

Η Πολιτιστική
Πρωτεύουσα

Η χθεσινή ομιλία του Απ. Παπατόλια δεν θα μπορούσε να μην έχει και γεύση από … Πολιτιστική Πρωτεύουσα και την πρόσφατη πρόταση της Δημοτικής Αρχής να θέσει υποψηφιότητα .
«Επιστρατεύεται, είπε, για τη συγκρότηση του φακέλου ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, λόγω της φήμης περί σύνδεσής του με το αθηναϊκό πολιτιστικό κατεστημένο, ενώ αγνοούνται επιδεικτικά προσωπικότητες με ξεχωριστή απήχηση εντός και εκτός συνόρων της χώρας, που κατάγονται μάλιστα από τη ίδια την πόλη! Ένας απ’ αυτούς είναι και ο δικός μας Αντρέας Κατσιγιάννης, κορυφαίος εκπρόσωπος της νέας γενιάς μουσικοσυνθετών της χώρας, ο οποίος σήμερα (χθες) το βράδυ δεν μπορεί να είναι μαζί μας, αφού γιορτάζει σε μια εντυπωσιακή συναυλία στο θέατρο Badminton της Αθήνας, τα 15 χρόνια από την ίδρυση εδώ στη Νέα Ιωνία της Εστουδιαντίνα».

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Ασχημη εξέλιξη

Τα πράγματα αγριεύουν στις Χαλυβουργίες. Η Χαλυβουργική προβαίνει σε διαθεσιμότητες ενώ την ίδια ώρα στον αέρα βρίσκονται οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει στην Χαλυβουργία Ελλάδος, στον Ασπρόπυργο καθώς η διοίκηση με έγγραφό της κάλεσε τους χαλυβουργούς να συζητήσουν το ενδεχόμενο μαζικών απολύσεων. Όπως επισημαίνει η εταιρία παρά τα μέτρα που ελήφθησαν (80 διαθεσιμότητες) η λειτουργία της μονάδας παραμένει προβληματική και έτσι οδηγείται σε ομαδικές απολύσεις. Χθες στο Υπουργείο Εργασίας δεν βρέθηκε λύση… Τι περιμένει άραγε ο κ. Βρούτσης, να κάνει μνημόσυνα εκ των υστέρων;
Β.Κ

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Mέχρι αργά χθες το βράδυ συνεδρίαζε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η συνεδρίαση συνεχίζονταν μέχρι αργά και φυσικά αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση της Ν.Ε τόσο για το Δήμο Βόλου όσο και για την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου θα δοθούν με πολιτικά χαρακτηριστικά οι εκλογικές μάχες. Ειδικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υπάρχει σοβαρό ζήτημα καθώς δεν υπάρχει πρόσωπο που να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί ψηφοδελτίου και συζητιούνται διάφορα εναλλακτικά σενάρια.
Β.Κ

Πλην Λακεδαιμονίων
Εμβαλωματικές λύσεις για την κάλυψη των κενών θέσεων οδηγών ασθενοφόρων στο Πήλιο, αναζητά η διοίκηση του Νοσοκομείου, προτείνοντας τη μετακίνηση οδηγών του ΕΚΑΒ από το Βόλο.
Το ζητούμενο ωστόσο είναι γιατί δεν ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός που εκκρεμεί σχεδόν δύο χρόνια και αφορά στην πρόσληψη τεσσάρων οδηγών για Ζαγορά, Αργαλαστή, Σκιάθο και Σκόπελο. Τόση γραφειοκρατία πια;
Και να σκεφθεί κανείς ότι αντίστοιχος διαγωνισμός έχει γίνει σε όλους τους άλλους νομούς, πλην… Λακεδαιμονίων.
Γιατί κύριε Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας; Γιατί κύριε Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου;
Ν.Τ.

Δε θέλω ου!

Π.Σκοτινιώτης: Ο Βόλος πρωτοπορεί στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
…Μια ακόμα λεκτική αυθαιρεσία του Πάνου για προπαγανδιστικούς λόγους; Όχι, κυρίες και κύριοι! Είναι το ακλόνητο συμπέρασμα των 5 δημάρχων, στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο… Πάνος και οι οποίοι, επομένως, από αντικειμενικότητα σκίζουν!!!
(Έχει γούστο να βγει ο Μιτζικός και μετά την Πολιτιστική Πρωτεύουσα να επιχειρήσει ξανά να υποτιμήσει τη νοημοσύνη των Βολιωτών, συμφωνώντας ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ με τον Σκοτινιώτη!!!)

Φ.Τ.

Οπου τους κάτσει

Νέο γαλάζιο αντάρτικο στον Πειραιά. Η Ν.Δ. κινδυνεύει με πανωλεθρία.
…Ναι, αλλά στο Βόλο η ομοθυμία της παρατάξεως είναι κάτι παραπάνω από υποδειγματική, είναι παροιμιώδης. Ούτε ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος βγήκε να δηλώσει ότι μπαίνει στο ψηφοδέλτιο Μιτζικού.
(Δεν μπορούν. Συνωστίζονται σε θαλάμους εξουσίας και παραεξουσίας, παζαρεύοντας ανταλλάγματα. Και θα πάνε όπου τους κάτσει).

Φ.Τ.

Ο,τι κάνεις,
το βρίσκεις μπροστά σου

Οι αγρότες της περιοχής βάζουν μπροστά τα τρακτέρ. Πάνε να διαμαρτυρηθούν στην Αθήνα. Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν παραδίδουν στη Ζέττα τα κλειδιά. Περιφρουρούν κλινικές και ιατρεία. Στην Αργαλαστή έχουν ασθενοφόρο μόνο όταν το επιτρέπει η ημερήσια δύναμη προσωπικού και αυτοκινήτων. Ο λαός της Μαγνησίας βογκάει.
…Ας ενθυμούνται οι κυβερνώντες ότι ο ξεσηκωμός του κόσμου της εργασίας προκύπτει ως συνέπεια από τη βία των συνθηκών.

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου