ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πολύς κόσμος

πολύς-κόσμος-223764

Πολύ μικρός αποδείχτηκε ο χώρος του κλειστού δημοτικού θεάτρου της Ν. Ιωνίας για να χωρέσει όσους παραβρέθηκαν χθες στην πολιτική συγκέντρωση της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ για τις εκλογές με ομιλητή το γ.γ. της Κ.Ε., Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα για την μάχη ώστε να βγει ισχυρό το ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές και στις δημοτικές εκλογές» έλεγαν οι διοργανωτές και δίκιο έχουν.
Β.Κ

Και με οθόνες
Για να μην μείνει μάλιστα παραπονεμένος ο κόσμος, είχαν φροντίσει τα στελέχη του ΚΚΕ και στον προθάλαμο του Πολιτιστικού Κέντρου είχαν τοποθετηθεί δύο οθόνες για να προβάλλεται η ομιλία του κ. Κουτσούμπα. Σκέψη τελικά ορθή, αφού πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε εκεί για να παρακολουθήσει αφού μέσα η αίθουσα του θεάτρου ήταν ασφυκτικά γεμάτη.
Β.Κ

Που φτάσαμε
Με 108 απολύσεις ανά χείρας… η Χαλυβουργία προσπαθεί να πιέσει την Κυβέρνηση να ανακοινώσει ουσιαστικά μέτρα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους. Από την πλευρά του το ΥΠΕΚΑ χθες δήλωνε ότι τα μέτρα θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο 10ήμερο από χθες που αναμένονταν οι εξαγγελίες. Μάλλον θέλουν πρώτα να πάρουν το πράσινο φως της τρόικας αλλά βλέπω μέχρι τότε να μην μένει όρθιο κανένα εργοστάσιο. Ε ρε που φτάσαμε.
Β.Κ

Εκλεψε καρδιές
Οσμή από το Δημαρχείο του Βόλου, όπου θα είναι ο χώρος πολιτικής δράσης του πατέρα της τα επόμενα χρόνια πήρε χθες το μεσημέρι η 5χρονη Λυδία, κόρη του Μιχ. Μιτζικού, που υπομονετικά ήταν στην είσοδο της πόρτας του Δημοτικού Συμβουλίου όση ώρα ο πατέρας της μέσα στην αίθουσα έδινε συνέντευξη Τύπου.

Υποψήφιοι
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βόλου της Νέας Δημοκρατίας Κέρσα Σπανομήτρου και ο διοικητικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου Απ. Νάσιος, ήταν χθες δίπλα στο Μιχ. Μιτζικό την ώρα της συνέντευξης, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Χαρ. Ζάχο, Νικ. Νομικό και Αντ. Ακτσιαλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Σπανομήτρου και ο κ. Νάσιος θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν έχουν πρόβλημα ;
Πολλοί συνυποψήφιοί σας έχουν δηλώσει ότι οι δημοτικές παρατάξεις θα έχουν πρόβλημα να κατεβάσουν πλήρεις συνδυασμούς. Ποια είναι η δική σας άποψη; ρωτήσαμε χθες τον Μ. Μιτζικό.
– Πριν προλάβει να απαντήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος τον πρόλαβε ο δικηγόρος Σπ. Δεσύλλας που είπε : «εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα».
– Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.

Επαγγελματικές
υποχρεώσεις
Λείπουν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής σας σήμερα από τη συνέντευξη, ρώτησε συνάδελφος χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το Μιχ. Μιτζικό.
– Οι υπόλοιποι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ήταν η απάντησή του…

Εξονυχιστικός έλεγχος
Να γίνει άμεσος και εξονυχιστικός έλεγχος σε όλες τις ΜΚΟ για τις οποίες υπάρχουν επιλήψιμες συμπεριφορές. Είναι άδικο να βάλλεται ολόκληρο το εθελοντικό κίνημα, επειδή μία – δύο από τις 500 συνολικά ΜΚΟ της χώρας είχαν διαύλους διαπλοκής με παράγοντες του Υπουργείου Εξωτερικών. Τα λόγια θυμωμένα από τον κοινωνιολόγο και ψυχή της Οργάνωσης «Μία Γη» Γιαν. Γρηγορίου.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Πωλείται η ΔΕΥΑΜΒ;
Μιχ. Μιτζικός, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για το δήμο του Βόλου: Δεν είναι αυτοσκοπός η ύπαρξη της ΔΕΥΑΜΒ.
…Καθαρές κουβέντες, Μιτζικέ. Θα βγάλεις τη ΔΕΥΑΜΒ για πούλημα;
Φ.Τ.

Μία είναι η ουσία…
-Υφυπουργός Υγείας Ζέττα προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ για το κλείσιμο των ιατρείων και των πολυιατρείων του ΙΚΑ: Άιντε μία είναι η ουσία / δεν υπάρχει αθανασία.
-Ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ προς Υφυπουργό Υγείας Ζέττα: Ν’ αρρωστήσει ο Άγιος Πέτρος / να τη βγάλουμε και φέτος.
…Όλα εξαρτώνται από το τι θέλει η κοινωνία. Κατά το παρελθόν, αγνοώντας τις πραγματικές αιτίες της δυστυχίας της, ήθελε πάντα πολύ λίγα και πήρε ελάχιστα. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ;
Φ.Τ.

Ακινησία

Ε, Μαργαρίτη Πατσιαντά! Υπάρχεις;
…Ρητορικόν το ερώτημα. Φυσικά και υπάρχεις. Μόνο που ούτε κινείσαι ούτε φαίνεσαι.
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου