ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν είναι Σέχτα

δεν-είναι-σέχτα-238375

Όταν αναφερόμαστε σε όλον τον ευρύ χώρο, από την αριστερή σοσιαλδημοκρατία μέχρι τους οικολόγους και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, πρέπει να εργαζόμαστε από τώρα για να υπάρξουν αυτές οι διεργασίες» σημειώνει ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει πως «σε διαφορετική περίπτωση, αν συμπεριφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ ως Σέχτα αριστερών θα κινδυνεύσει». Tάδε έφη ο Νίκος Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει άδικο. Κάτι μάλλον βλέπει και μιλά πλέον τόσο ανοιχτά.
Β.Κ

Αργά το
κατάλαβαν
Εκνευρισμό προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η αφίσα που κυκλοφόρησε η ΝΔ με αφορμή τις μειώσεις στις τιμές του φυσικού αερίου, αφού στο ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται πως από τη λεωφόρο Συγγρού έγινε προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης του ζητήματος. Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά «ας τον μαζέψει κάποιος». Ο εκνευρισμός στη Χαριλάου Τρικούπη προήλθε για την αναφορά του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας στο τέλος της αφίσας. Αυτά έχει η συγκυβέρνηση Ευάγγελε. Αργά το κατάλαβαν στην Τρικούπη, δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις;
Β.Κ

Πετάμε αετό
Την Τρίτη 4 Μαρτίου, τα καταστήματα εστίασης στην Καρδίτσα, κλείνουν διαμαρτυρόμενα για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
Στη Μαγνησία, που αποτελεί από τους πρώτους νομούς στη χώρα που εφαρμόστηκε ο αντικαπνιστικός, «πετάμε αετό»… όπως σχολίαζε χθες γνωστός καταστηματάρχης εστίασης, αποδίδοντας την ακινησία του κλάδου, στη διάσπασή του σε δύο συλλόγους.
Ε.Χ.

Δεν θα είναι υποψήφιος

Την απόφασή του να μην κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, διασαφήνισε χθες με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Σκοπέλου, Γιώργος Μιχελής, τονίζοντας ότι «οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί κι έχουν σχέση με τις προτεραιότητες που έχω καθορίσει για τα επόμενα χρόνια».
Μέσω της γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες, ο κ. Μιχελής εκφράζει ευχαριστίες «στους συνεργάτες μου στο συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΡΑΜΑ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης, τους αιρετούς στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, τους εργαζόμενους στο Δήμο, όλα τα θεσμικά όργανα του Δήμου και του νησιού και όλους τους πολίτες του νησιού για τη στήριξη και την ανοχή τους».
Παράλληλα καθιστά σαφές ότι «η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει με τον ίδιο συνεπή τρόπο τη διαχείριση του Δήμου, μέχρι την ημερομηνία ανάληψης των αρμοδιοτήτων από το νέο δήμαρχο».
Γ.Υ

Αριστερός δήμαρχος
Μαργαρίτη Πατσιαντά, καλή η επίσκεψη στη ΔΕΥΑΜΒ, δε λέω, αλλά δεν μας λες, παρακαλώ, τι μπορεί κατά τη γνώμη σου να αλλάξει στο Βόλο, αν αποκτήσει αριστερό δήμαρχο;
…Το χρειαζόμαστε, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις.
Φ.Τ.

Το ποτάμι
Σταύρος Θεοδωράκης: Ένα προϊόν του συστήματος που εναντιώνεται στον εαυτό του κι ετοιμάζεται να φάει τον πατέρα του: τους μεγαλοεργολάβους, τους καναλάρχες, το πολιτικό και μιντιακό προσωπικό τους!
…Τι λέτε, ωρέ κλεφτόπουλα!
Φ.Τ.

Δεν ελπίζω τίποτα,
δεν φοβάμαι τίποτα…

Αντ. Σαμαράς: Είμαστε στο σωστό δρόμο, επιστρέφουμε στην ανάπτυξη.
…Με το λαό εξαθλιωμένο; Στο δικαστήριό σου, Κύριε, κάνω έφεση.
Φ.Τ.

Εμμένει
Εμμένει ο Μιχάλης Μιτζικός στην πρότασή του για το Δικαστικό Μέγαρο. Σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις τα δικαστήρια είναι σημεία αναφοράς στο ιστορικό κέντρο των πόλεων, εμείς δεν θα ψάχνουμε την κατασκευή νέου κτιρίου περιμετρικά της πόλης.

Πολλές Βολιώτισσες
Πολλές νέες, κυρίως φοιτήτριες, από το Βόλο πέρασαν σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Πέμπτη συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προσληφθούν στη Ryanair.

Εφιάλτης
Εχει γίνει ο εφιάλτης για τους περιπτερούχους του Βόλου και όχι μόνον. Ο λόγος για τον παράνομο καπνό, που όπως λέει ο Πρόεδρος των Καπνοπωλών Νομού Μαγνησίας, διάφορα κυκλώματα τον πωλούν έναντι 20 ευρώ το κιλό ακόμη και στις λαϊκές αγορές.

Πρώτη μετά
την εκλογή
Την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στη θέση του επικεφαλής των Δρόμων Συνεργασίας δίνει την ερχόμενη Τρίτη τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο του Βόλου ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς. Δεν έγινε γνωστό αν η συνέντευξη θα είναι εφ΄ όλης της ύλης ή θα εστιαστεί σε κάποια ειδική θεματική ενότητα.

Εχουν υπογράψει
Τουλάχιστον δύο δικηγόροι και δύο μηχανικοί, φέρεται, εκτός των άλλων, να έχουν υπογράψει για να είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου.
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου