ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πάλι παρών

πάλι-παρών-242481

Το παρών στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Μαργαρίτη Πατσιαντά έδωσαν, εκτός των άλλων, η πρώην δημοτική σύμβουλος Βόλου Φωτεινή Κοκκινάκη (φωτό) που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του Π. Σκοτινιώτη και στη συνέχεια παραιτήθηκε και ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Αλέκος Δούρας. Κατά πάσα πιθανότητα και οι δύο θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τους «Δρόμους Συνεργασίας» .
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Το συνυποψήφιο
Εναν από τους συνυποψηφίους του για τη θέση του επικεφαλής τον Λευτέρη Κατσαλή, γιό του πρώην συνδικαλιστή της ΕΒΙΕΣΚ και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου Κ Κατσαλή από τη Νέα Ιωνία, είχε στα δεξιά του κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτης Πατσιαντάς

Λόγοι υγείας
Συγνώμη για την απουσία του Γ. Μολοχίδη που για προσωπικούς λόγους, απουσιάζει από τις δραστηριότητες της δημοτικής παράταξης, ζήτησε με την έναρξη της χθεσινής συνέντευξης ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς. Όταν οι δημοσιογράφοι επέμεναν για τους προσωπικούς λόγους, τότε υποχρεώθηκε να κάνει λόγο για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο δημοτικός σύμβουλος.

Μία μέρα
αργότερα
Με μία μέρα καθυστέρηση τελικά θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ και το Δ/ νοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αντί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11 το πρωί.

Ηλικιακό
κριτήριο
Μυστήριο για τον παραγγελιοδόχο της δημοσκόπησης που διενήργησε για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου η εταιρία Public Ιssue. Προχθές η εταιρία επανήλθε με νέα ερωτήματα αυτή τη φορά, σε τυχαίο δείγμα Βολιωτών, που όμως, πριν δώσουν τις απαντήσεις τους, έπρεπε να πληρούσαν το ηλικιακό κριτήριο, να ήταν δηλαδή μεταξύ 18 και 35 ετών.

Ευχαριστίες
Τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας για τη συμβολή της στις αποκριάτικες εκδηλώσεις έσπευσε να ευχαριστήσει και δια του Τύπου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Απ. Παντσάς.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Στίγμα
Το στίγμα της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει στο Δήμο Βόλου, υπέρ των τοπικών κοινωνιών, δείχνει εμπράκτως ο υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Μιτζικός.
Επισκέπτεται τις δημοτικές ενότητες Βόλου, έρχεται σε επαφή με τοπικά στελέχη και κυρίως με τους πολίτες, καταγράφοντας προβλήματα και αιτήματα της κοινωνίας.
Θέματα της καθημερινότητας του πολίτη, ζητήματα των τοπικών κοινωνιών αλλά και η ανάγκη ανάπτυξης της υπαίθρου, φαίνεται ότι είναι ψηλά στην ατζέντα του κ. Μιτζικού.
Ν.Τ.

Καλό κλίμα
Συνάντηση είχαν χθες ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας Αργύρης Κοπάνας και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Όπως πληροφορείται η στήλη η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις. Δεν μ’ αρέσει να προτρέχω αλλά μάλλον ο Αργύρης συνεχίζει ακάθεκτος στη Περιφέρεια Θεσσαλίας. Για να δούμε.
Β.Κ

Υποψήφιος
Οι πληροφορίες μας λένε πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του γνωστού καρδιοχειρουργού Ν. Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από το ΠΑΣΟΚ. Ο γνωστός γιατρός ήταν υποψήφιος και στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο και έχει μεγάλη αποδοχή εάν και στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο «γάμος» πάντως με τη ΔΗΜΑΡ δεν φαίνεται να τελεσφορεί και το κάθε κόμμα θα κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο και αυτό εάν μη τι άλλο δεν ευνοεί ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΔΗΜΑΡ.
Β.Κ

Αριστερός δήμαρχος

Μαργαρίτης Πατσιαντάς: Θα είμαστε η νέα αριστερή δημοτική αρχή.
…Το αντίθετο των προηγούμενων, δηλαδή.
Φ.Τ.

Πατσιαντάς – Μουτσινάς
Η αναγγελθείσα για μεθαύριο συνάντηση Π. Μουτσινά και Μ. Πατσιαντά και οι συζητήσεις με προσωπικότητες και διάφορες συλλογικότητες που ακολουθούν λειτουργούν σαν μια προβολή στο άμεσο μέλλον.
…Πρόκειται για μια πρόβλεψη προς το λαό και, ταυτόχρονα, για μια προειδοποίηση προς τους νεοφιλελεύθερους και σοσιαλδημοκράτες που ορέγονται ξανά το δήμο του Βόλου, πως «επειδή στην Αριστερά μέχρι τώρα τίποτε δεν άλλαζε στο θέμα των εκλογικών συνεργασιών, δεν σημαίνει ότι κι αυτή τη φορά τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει».
Φ.Τ.

Η δημαρχία και πώς
να την αποκτήσετε

Απίστευτο!!! Είμαστε πια πρωταθλητές!!!
…Μετά από τόσο μελάνι, τόσες υπέροχες φράσεις και φωτογραφίες, τόση φαιά ουσία ξοδεμένη για να επιλεγούν προς δημοσίευση οι υπεροχότερες εξ αυτών, τόση πίκρα, τόση δίψα, τόσο δάκρυ και μια θάλασσα ερημιά στην πρώτη σελίδα κυριακάτικου φύλλου, ήταν δυνατόν να μην πεισθούμε αποκριάτικα ότι ο Βόλος μας, ναι, ο δικός μας Βόλος με τα σκουπίδια και τους ρυπαρούς κάδους, το ανύπαρκτο πράσινο, τις λακκούβες των δρόμων, τα σπασμένα πεζοδρόμια, τον ελλιπέστατο ηλεκτροφωτισμό κ.τ.λ., μόνος αυτός και μπροστά από όλες τις πόλεις της χώρας, είναι πρωταθλητής στην… ποιότητα ζωής;!; (Τίτλος του παρόντος σχολίου τον οποίο και απορρίψαμε: Χοντροκομμένη βολιώτικη προπαγάνδα).
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου